- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Замислих се над думите и
Аз дори не го приемам за сарказъм, защото има логика. Не всичко е до мускулите, а до погледът ти над нещата. Спортът, живината в тебе самия, която се появява с него, силите... всичко това ти променя мирогледа, не само тялото. Това важи с особена сила за мъжете, макар и при нас да го има доста. И аз мисля, че ако се хванеш на нещо такова да си калиш волята, да започнеш да трупаш енергия и лека полека да започнеш и да се харесваш повече, можеш само да си помогнеш.
Защо си на мнение, че всеки, който спортува задължително го прави, за да стане животно?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не съм на такова мнение. Защо така реши? Иначе аз спортувам доста-нося кофи с цимент,понякога и бъркам,копая канали,нося тежки неща,разнасям кюмбета през зимата и т.н. Това в кръга на шегата.Просто смятам че фитнеса не оправя всичко.Като си ми е природно дадено да съм около 60 и нещо кила малко трудно ще ми е да стана 100 с мускули като на Арнолд Шварценегер. Каквото такова. Отделно че познавам не малко хора,които заради стремежа си да се харесат на мацките се самозабравят и самоунищожават. То не са фитнеси всеки ден,не са разни програми не са анаболи,който може и до стерелитет да ги доведат.Познавам хора горе долу около твоите години,по ниски от мен,но станали на трупчеата от мускули все едно гледам Нещото от Фантастичната четворка и това направено само с тренировки...да бе почти повярвах, за да се харесат на някоя и друга мацка и да се дървят.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!