- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Замислих се над думите и
Та викаш щом едните ги има значи другите не съществуват. Не че се заяждам нещо,но някакси любов и отворена връзка не ми се връзват особено, но както и да е. И не изобщо нямам желание да се уча що е то отворена връзка.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Моля? Сега пък откъде намеси отворените връзки?
Имала съм отворени връзки, да. Но това не означава че не съм способна да обичам. Просто в даден момент съм решила, че не мога да дам всичко от себе си, не мога да дам всичко, което една връзка изисква, нито пък мога да обичам човекът толкова, колкото той заслужа. Преценила съм, че ще е най-добре ако всичко е само и единствено сексуално. И какво от това?
Този път не съм съгласна с теб. Много лошо скачаш на Дриймърката.
Може да се изказва по-грубо от останалите, но чистата истина е груба и гадна, както и да я кажат.
Нужно ли беше да зачекваш неща от личните животи на хората? Това беше Много глупав начин да се измъкнеш от ситуацията.
Приеми, че мнението на форумците тук е Такова. То ясно, че не те устройва, обаче е такова.
Сега, вместо да обясняваш кой какъв комплексар е и на кого какви са му проблемите в мисленето, седни НАЙ-ПОСЛЕ и си ВИЖ САМ ГРЕШКИТЕ. И най-важното - НАПРАВИ НЕЩО ПО ВЪПРОСА.
Защото в края на деня нито аз, нито Пантерата, нито Дриймърката сме на твое място. Ти си пропиляваш живота, не ние.