- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студентска тема
@Chacho, за алкохола май забравяш фаворитите - колегите от ТУ![]()
Професионалисти не участват.![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Леле мале аз като не пия, а техническият ми е резервен вариант,ще ме върнат ли?![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Не. Нали затова е университета, да те научат на нещо...
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Като не пиеш, ще се научиш да пиеш или чертежите ще почнат да ти говорят рано или късно
Това с професионалистите ми хареса![]()
Здравейте, не ми се пускаше нова тема за това пиша тук.Сега ще съм 11 клас,а още нз с какво искам да продължа в живота.Има доста неща които ми вървят което прави изборът ми по-труден:биология и химия,психология,английски и доста ми върви математиката,ноо не е много за мен.Вие как избрахте какво да учите след 12 клас?
Всеки трябва да учи, това което му е интересно и му доставя удоволствие, в противен случай няма никаква идея от това висше.
ами мисля за фармацевт,но не съм много сигурна... нямам никого около себе си, за да ме насочи и това е доста гадно защото означава, че трябва да се спавям съвсем самичка
Фармацевт - фармацевт. Готви се по химия и биология, и това е, заеби кво ти "върви". Щом искаш нещо, гони си целите.
Като гледам как си говорите за пиене ...
Аз имам 1 поДправка (плод на лоша случайност) ии понеже ми писна по 1 време да уча, за да направя
по-интересно ученето, си сипвах по 100/150 граама водка с 1 колатемите мн бърже напреднаха (rofl)
Aмм @Chacho с тези 10 вида хора нещо ме навежда на мисълта, че се занимаваш с електроника или информатика
Да ти се намира няква литература за операционни усилватели на мощност ? Или регистрация в помагало с която можеш да сваляш ???
Ако решиш за фармация моите съученички ходиха 11 и 12 клас на уроци по химия и биология непрекъснато .. скъсаха се да ги учат тея теми. Но пък после изкарваш добри пари![]()
Не се притеснявай, че още не знаеш точно какво искашИ аз не знаех, всъщност нямах никаква насоченост до началото-средата на 12клас, когато всички други си бяха решили вече и намислили плана, след това си избрах и специалност и по случайност писах една друга на първо място , защото е най-хубавата в нашия университет и с най-висок бал и си казах "а, то няма да ми стигне, ама да пиша за всеки случай" и влязох ;д И колкото се замислям, случайността сякаш е направила най-добрия избор
И че да де, малко се отплеснах ;дд Фармацията е хубаво нещо, но трябва да подходиш сериозно![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Има ли някои в Аграрен Пловдив и какви са Ви впечатленията от университета.![]()
здрвейте. тъй като поначало журналистиката всяка година е сред най-желаните специалности, бих искала да препоръчам един много полезен и добре структуриран курс. подготовката е обширна, но целенасочена, получавате основните знания, които ви трябват за кандидатстване в СУ и НБУ. академично есе, творческо писане, упражнения и подготовка за устния изпит, работа в екип, прожекции на филми, образователни клипове и т.н.
центърът, за който говоря е http://www.facebook.com/passshep и на страницата можете да намерите информация за дейността + телефони за записване за курса.
офисът се намира на алабин 10б, което е на доста централно място в софия, близо до съдебната палата. учебният център предлага и курсове за матура.
успех на всички кандидатстващи!
Хора, първи курс съм в УНСС
Та, студент с един родител съм, каква стипендия мога да получавам, че нищичко не разбрах от техния списък?
Такава с по-нисък доход, или има спец., която не съм видяла?
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Завършвам 4ти курс Ту, МФ Стз - (държавни)
Мисля да запиша магистратура