.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 105
    Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    ))
    Благодаря ти много ))А понеже беше казала,че след лосиона може да се слага матиращо кремче,може ли аз да слагам ББ крема на гарниер (този който е за комбинирана до мазна кожа) или е по-добре да си взема нещо друго.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Благодаря ти много ))А понеже беше казала,че след лосиона може да се слага матиращо кремче,може ли аз да слагам ББ крема на гарниер (този който е за комбинирана до мазна кожа) или е по-добре да си взема нещо друго.
    Моля.
    Мисля,че може да слагаш ББ крема, но ако ще си купуваш матиращ крем е препоръчително също да е на медицинска марка.

Моля.
    Мисля,че може да слагаш ББ крема, но ако ще си купуваш матиращ крем е препоръчително също да е на медицинска марка.
    добрем ти на Авен ли ползваш или си заложила на нещо друго?

Козметик!Ще ти махне всички черни точки.Или си направи вкъщи парна баня на лицето и ги изстискай, но на мен ми е много трудно сама и не мога.И нашия мед е домашен.Стои се около 10-15 минути.Обаче не разбрах какво бяло ти остава след меда?Мажеш си цялото лице с мед (може малко и на шията ) и после го измиваш с вода.Какво бяло?И меда е жълт. И да, Спенсър е.
    Моя е грешката, сори. Щях да пиша, че след Акне Аут остават бели следи, но после се сетих да вмъкна и за меда и съм го сложила на грешно място. Имах предвид, че от Акне аут остават бели следи и после като сложа кремче пречи ли, че се изтриват (предполагам, че не ) ? За парната баня и аз съм чела в една стааара книга, от 70те години на миналия век. Още тоагав обаче жените са знаели мноого неща за козметиката и грижата за кожата и косата. Има разни маски, за лице, а предшественик на спирала е аркансила, който подсилвал миглите, имало черен, син, ЧЕРВЕН Чакай, че се отплеснах малко... А, да, и пише след парната баня да се изтискат пъпките с някакъв инструмент "тиркомедон" , с който натискаш под ъгъл и излизали, но надали има вече такова чудо по днешните аптеки. А може ли след като съм си направила парна баня и съм изтискала повечето от тях тогава да сложа меда (течен), дали ще има по-хубав ефект ? М.С.Л <333

Цитирай Първоначално написано от Lovely Dream Виж мнението
    Моя е грешката, сори. Щях да пиша, че след Акне Аут остават бели следи, но после се сетих да вмъкна и за меда и съм го сложила на грешно място. Имах предвид, че от Акне аут остават бели следи и после като сложа кремче пречи ли, че се изтриват (предполагам, че не ) ? За парната баня и аз съм чела в една стааара книга, от 70те години на миналия век. Още тоагав обаче жените са знаели мноого неща за козметиката и грижата за кожата и косата. Има разни маски, за лице, а предшественик на спирала е аркансила, който подсилвал миглите, имало черен, син, ЧЕРВЕН Чакай, че се отплеснах малко... А, да, и пише след парната баня да се изтискат пъпките с някакъв инструмент "тиркомедон" , с който натискаш под ъгъл и излизали, но надали има вече такова чудо по днешните аптеки. А може ли след като съм си направила парна баня и съм изтискала повечето от тях тогава да сложа меда (течен), дали ще има по-хубав ефект ? М.С.Л <333
    Може, разбира се.Даже попринцип някои хора си правят маските за лице под душа, защото от парата порите се отварят и има по - голям ефект от маската (независимо каква ще е маската).И на мен понякога ми остава бяло от лосиона на Акне аут.Какъв крем искаш да слагаш след лосиона?М.С.Л. <33

^ Първо, измивам си лицето още под душа с гел за лице с чаено дърво вечерта; 2. Преди лягане си мия лицето само с вода, после като изсъхне пръскам с розова вода; 3. Слагам салицилов спирт 2% ; 4. Слагам Акне Аут Лосион; 5. После слагам крем, но не за лице, а един за тяло, много го харесвам, с роза, бързо попива и после кожата не е мазна, а мекичка и хубава. Дали вреди, като е за тяло ? Имам и кремове за лице, един с боровинка и лавандула на Орифлейм, уж за всеки тип кожа, но като се събудя и лицето ми е супер мазно, а друг имам пък с роза, но той нещо ми щипе на кожата. Охх, преди имах черни точки само на носа, а от това лято имам и по бузите (не по целите, към носа само) .

Щом този крем за тяло ти действа добре и на кожата на лицето, не виждам защо да не го ползваш.
    Също забравих да спомена, че е добре и кожата да се ексфолира.Маха черните точки и мъртвата кожа.Може и с купен и с домашно направен ексфолиант.Какъв е твоят тип кожа?

^ Ами добре ми действа, засега. Преди си мислех, че кожата ми е мазна, но по принип бузите ми не не омазняват много, така че по-скоро е комбинирана. От 2 седмици, 2 пъти седмично, си слагам маска от хума, чудя се дали ще ми махне черните точки, някои петна... ? Ексфолиант за лице нямам, имам за тяло на Рефан, от захарни кристали е, не ми дразни кожата. Вече не ям и много сладко, шоколад на блокчета нз откога не съм яла, като изключим глазурите на сладоледите. Вече и на сладоледите им минава сезона, скоро ще карам и без тях. Знам, че трябва да се ограничи сладкото до минимум, а наистина, преди като ядях много сладко имах повече пъпки .

^Към маската с хума добавяй и лимонов сок.Той има избелващо действие за петната.))

^ Е, те са от пъпки, не са много, за щастие. А лимоновия сок + хумата няма ли да стане хипер изсушаващо ? Тя и без това ми става суха само от нея, пък ако добавя и сок от лимон... Е, аз слагам крем на лицето си след маската и се успокоява, де.

^Пробвай с мед,хума и лимон.

Кое е по-добро според вас - Акне аут или http://bg.oriflame.com/products/prod...prodCode=21347 ? Иии колко струва Акне аут? От аптеката ли си го купувате?

Цитирай Първоначално написано от Narkomancencety Виж мнението
    Кое е по-добро според вас - Акне аут или http://bg.oriflame.com/products/prod...prodCode=21347 ? Иии колко струва Акне аут? От аптеката ли си го купувате?
    Аз имам Акну аут и не съм доволна,но мисля,че съм единичен случай ;д Повечето тук много го хвалят и са доста доволни.Ако бях на твое място щях да заложа на него.Орифлейм за мен не е особено надежна марка,купувала съм някой неща за лице и не съм била доволна.Иначе да,от аптеките.Аз си го взех за 11-12 лв. ,но на някой места можеш да го намериш и по-евтино.

Цитирай Първоначално написано от Narkomancencety Виж мнението
    Акне аут, естествено!Ама лосиона, защото от крема никакъв ефект не виждам.От аптека се купува и струва 10 лв.

Утре ще ходя до града и мисля да си купувам някакъв гел или ексфолиант (за ежедневна употреба да е) срещу пъпки и черни точки, който хубаво да почиства кожата. Предложения за продукти ? (малко късно се сетих да попитам, ама карай, дано някой ми отговори ) Какво мислите за серията на Гарниер Pure Active ?

- Ягодке мерси, може да пробвам комбинация от трите, но ние рядко купуваме лимони, а предполагам в продаваните "лимонови сокове" има толкова истински лимонов сок, колкото да замирише само д/г ь

- Narkomancencety , това на Орифлейм го имам същото, бях доволна, само че там, откъдето излиза маслото малко трудно ми излизаше на мен колкото исках и все натисках, натисках и то се замърси, а ккато го свърших почти се скъса малко... Но аз както го мъчих... бе имаше си ефект, благодарение на чаеното дърво, аз имам и гела от серията, от който съм доста доволна по принцип. Вчера разбрах от темата, че има чаено масло по аптеките БГ производтсво, така че май ще си взема от там, по-изгодно ще е вероятно. Иначе на мен продуктите с чаено дърво ми вършат работа и то действа и антибактериално, някъде съм чела, че е по-добре за пъпките и от спирта.. А, имам и коректора от серията, но не ми вършеше работа, защото цвета му биеше на оранжево, а моята кожа е много светла. Друг коректор съм взимала с чаено дърво от Very Me на Орифлейм, но май нещо много некадърно го слагам и ми личи, че имам коректор .

едит за Narkomancencety : относно Акне Аут , от него съм много доволна, също. Не мога да преценя от коя марка повече, но доста хора са доволните от Акне Аут, напр. от опит ще ти кажа, мажа се вечерта с него и сутринта размера на пъпките и червенината е намаляла ! Но ти си прецени, на мен и двете марки ми вършат работа !
    Последно редактирано от Lovely Dream : 09-13-2012 на 22:40

Утре ще ходя до града и мисля да си купувам някакъв гел или ексфолиант (за ежедневна употреба да е) срещу пъпки и черни точки, който хубаво да почиства кожата. Предложения за продукти ? (малко късно се сетих да попитам, ама карай, дано някой ми отговори ) Какво мислите за серията на Гарниер Pure Active ?

- Ягодке мерси, може да пробвам комбинация от трите, но ние рядко купуваме лимони, а предполагам в продаваните "лимонови сокове" има толкова истински лимонов сок, колкото да замирише само д/г ь

- Narkomancencety , това на Орифлейм го имам същото, бях доволна, само че там, откъдето излиза маслото малко трудно ми излизаше на мен колкото исках и все натисках, натисках и то се замърси, а ккато го свърших почти се скъса малко... Но аз както го мъчих... бе имаше си ефект, благодарение на чаеното дърво, аз имам и гела от серията, от който съм доста доволна по принцип. Вчера разбрах от темата, че има чаено масло по аптеките БГ производтсво, така че май ще си взема от там, по-изгодно ще е вероятно. Иначе на мен продуктите с чаено дърво ми вършат работа и то действа и антибактериално, някъде съм чела, че е по-добре за пъпките и от спирта.. А, имам и коректора от серията, но не ми вършеше работа, защото цвета му биеше на оранжево, а моята кожа е много светла. Друг коректор съм взимала с чаено дърво от Very Me на Орифлейм, но май нещо много некадърно го слагам и ми личи, че имам коректор .
    Продуктите за лице на Гарниер са отвратителни!Недей!!!Кажи до колко пари да е гела или ексфолианта и ще ти препоръчам.
    Относно лимона...един лимон струва стотинки! А и ако не искаш да купуваш лимон само за маската, може да си слагаш резенчета във водата (много е освежаващо <3 ) или да слагаш в чая например.
    А за коректора - сигурно не си уцелила цвета и затова личи.

^ Мерси за бързия отговор, Ягодке! Ами най-много 14-15 лв., но да е някой, който знаеш, че действа. Не знам, но имам чувството, че мога да ти имам доверие.

^О, благодаря.Такаам...първо ще ти препоръчам гела на Ивостин, защото е медицинки и има масло от чаено дърво в него. Аз не бях много доволна от него, но всички други са доволни, а и братовчедка ми го има и е много доволна.Може би моя нещо не е бил наред.Мисля пак да си го купя, само че този път с помпичката.Цената му е 10-11 лв.Търси го в аптеките.

На Neutrogena е хубав.И той е към 10 лв.

Този ексфолиант е добър и също е около 10 лв.

И гела им също е хубав.И пак е около 10 лв.

^ ООО мерсии, мерсииии! Чудя се обаче дали ще ги намеря, защото градчето ни не е голямо и имаме само една така по-голяма аптека, "Марешки" , ще потърся там, а дали могат да се намерят по магазините за козметика или са медицински марки (освен Ивостин, за който ми каза, че е медицинска) ? Кой от тях ти е фаворита, защото все пак не мога още да се реша коя марка и продукт да избера... Важно е да действа срещу акне и черни точки, да почиства порите хубаво и да не се омазнява бързо след това кожата, чудя се и дали да е ексфолиант или измиващ гел ? Кое е по-доброто решение? Ама и аз направо те съсипах с моите въпроси стана вече 2 дни, извинявам се, но виждам, че си доста по-компетентна от мен в това отношение и затова...

Благодаря много за отговорите! Все пак реших да си взема Акне аут и ще потърся това чаено масло. Lovely Dream за черните точки това много ми помага, ама е по-скъпичко - http://amritalab.eu/beautystudio/mas...ub_red_berries

^ ООО мерсии, мерсииии! Чудя се обаче дали ще ги намеря, защото градчето ни не е голямо и имаме само една така по-голяма аптека, "Марешки" , ще потърся там, а дали могат да се намерят по магазините за козметика или са медицински марки (освен Ивостин, за който ми каза, че е медицинска) ? Кой от тях ти е фаворита, защото все пак не мога още да се реша коя марка и продукт да избера... Важно е да действа срещу акне и черни точки, да почиства порите хубаво и да не се омазнява бързо след това кожата, чудя се и дали да е ексфолиант или измиващ гел ? Кое е по-доброто решение? Ама и аз направо те съсипах с моите въпроси стана вече 2 дни, извинявам се, но виждам, че си доста по-компетентна от мен в това отношение и затова...
    Няма нищо, нямам против да ти отговарям.
    Ами този на Ивостин само в аптеки го има, а другите ги има и по козметичните магазини.Например ДМ и всякакви други козметични магазини.При нас ги има в почти всеки магазин.Може да ги има даже и в Кауфланд,Била,Пикадили и такива...
    Добре е да се използва и гел и ексфолиант.Гела сутрин и вечер, а ескфолианта 2 пъти в седмицата.Аз ти препоръчвам най-много гела на Ивостин, защото е медицински!И може да си правиш домашен ексфолиант.Аз съм си правила такъв-мед+2 аспирина на прах или розова вода+2 аспирина.Има и много други рецепти в интернет за домашно направен ексфолиант.

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    добрем ти на Авен ли ползваш или си заложила на нещо друго?
    На Авен имам гел за миене на лице,кремче само за пъпки,слънцезащитен крем и маска за лице,но нямам матиращ крем. Имам матиращ на Биодерма,но ми се иска да пробвам и матиращия на Авен.

Няма нищо, нямам против да ти отговарям.
    Ами този на Ивостин само в аптеки го има, а другите ги има и по козметичните магазини.Например ДМ и всякакви други козметични магазини.При нас ги има в почти всеки магазин.Може да ги има даже и в Кауфланд,Била,Пикадили и такива...
    Добре е да се използва и гел и ексфолиант.Гела сутрин и вечер, а ескфолианта 2 пъти в седмицата.Аз ти препоръчвам най-много гела на Ивостин, защото е медицински!И може да си правиш домашен ексфолиант.Аз съм си правила такъв-мед+2 аспирина на прах или розова вода+2 аспирина.Има и много други рецепти в интернет за домашно направен ексфолиант.
    Днес ходих да потърся продутите в "Марешки" , но нямаха гела на Ивостин, а аз бях решила него да си взема. Имаха на Clean & Clear и гел, и ексфолиат, но едни по-други, лилави, срещу черни точки. Аз се отказах, все още имам останало от този с чаено дърво и розмарин на Орифлейм и като свърши ще потърся в областния град, където ще уча, защото там имат повече аптеки и имам по-голям шанс да го открия тоя гел... Реших да си купя него, защото хем бил медицински, хем с хубави съставки, но като не мога да го намеря ?? Има да обикалям да го търся, накрая ще се откажа и ще си купя някой от ДМ, тъй като е близо до училище, там по ще има някакъв избор. Днес ми предлагаха основно на Гарниер Pure Active, но и каза, че не вършат работа и се отказвам от него... Ексфолиантче и на мен ми се иска да имам, но по принцип постепенно си попълвам нужните различни козметични продукти, за да излиа по-изгодно. Чувала съм и аз, че аспирина помагал, но рецепта за ексфолиант/маска не знаех. Може пък да пробвам, мерси! Радвам се, че не съм прекалено досадна
    Narcomancencety , мерси за предложението, но ми идва много скъпо, а пък и по интренетр не ми се поръчва... Според мен май наистина Акне аут-а е по-добро решение, още повече, че е родно производство. Качествен продукт и не го мисля само аз, много има доволни. При мен лично не ми действа на черните точки, но на мен ми е достатъчно, че работи при пъпките . От крема ефект не видях почти, но лосиона е друго нещо!

и като свърши ще потърся в областния град, където ще уча, защото там имат повече аптеки и имам по-голям шанс да го открия тоя гел...
    Абе ще го намериш гела на Ивостин, сигурна съм!Ти провери само в една аптека и вече се отказа! А и докато си купиш ексфолиант, пробвай домашния метод, който ти казах.

Акне аут ползвам аз и има промяна!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си