- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тука ще си спамя, че ми е скучно :3
е да и педалите от Порто си помислиха, че като милиардери го искат могат да ги изнудват и да му вземат 60, че и + милиона. Супер надценен е тоя, аз бих дал макс. 35 за него, то ако ще се дават толкова пари по-добре да се дадат за Фалкао.
о не знам аз полудях и щях да чупя компа, то остави, че серията си развалихме, остави че 20 кинта отидоха на еврото, ами и никво желание не видях да търсят победата. Ди Матео, както и предполагах не може да ги мотивира, миналия сезон по-скоро играчите сами го направиха, за да изкарат АВБ виновен щото бяха скарани. Ди Матео е идеален, когато трябва да се играе дефанзивно, ама наложи ли се промяна в атака никакъв го няма. Микел, който винаги връща топката титуляр за сметка на Ромеу, Рамирес също нямаше място срещу мечки, като КПР, по-скоро Лампард да върне по-назад и да бе започнал Моузес, малко острота да се вкара ама тва го боли фара треньора ни![]()
голяма мъка е в началото попълването и търсенето. ми цъкаш тиражи и ти излиза, само че са подредени по първенство и са показани мачовете за следващите 24 часа ама то може да се промени там виж го![]()
що лига европа, пускай Челси-Юве 1-ца и си пий кафето спокойно![]()
е то и тук ама тоя ми е най-близко. И сега фишовете са много по-яки - излизат ти мачовете с имената и отдолу евентуална печалба колко е
еее избягахте пак точно като седнах