- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
и на мен такова жълтеникаво не ми харесва... не знам защо,но нито бяло русото, нито това могат да се докарат като естествения рус цвят.. не знам защо,но винаги ми изглежда,че има нещо различно...
Най-много ти отива естественият цвят, защото ти отива на кожата и очите![]()
Но на тая Жаклин винаги и се чудя колко здрава и изглежда русата коса и колко добре.
Иначе съм виждала момиче със светлокестенява коса , което си прави няколко естественоруси кичура и стои много добре. Но медени златисти такива, не жълти или бели. ИЛИ СИНКАВИ ;дддд
хахах преди години в града ми имаше една с половината коса черна (долната) горната половина бялоруса и незнайно защо отгоре синееше .. от блондора сигурно ще да е било, но много смешно с това синьото ;дд
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
тц... има маски/шампоани за руси коси,които са сини ( повечето случаи маска) за да може да не ти жълтее косата,когато е бяло руса.. т.е. да се поддържа цвета - имам приятелка с руса коса и знам за какво става въпрос.. иначе може и от друго да е,но предполагам е това...
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
когато си с блондор и се намокриш с минерална вода автоматично косата ти става зелена. Синьото се получава от евтин матиращ продукт (не че повечето чалгаджийки не са черни като циганки)
Хохохо вече имам план ако някоя блондинка ме ядоса ;д
Според вас трябва ли да се съчетава стилът на косата с цялостния ? Аз просто не мога да възприема момиче до бяло изрусено, ретропреси като за концерт на пайнер и без КАПКА грим и по някакви дрехи ... анцуг , но не до магазина да отиде с него if you know what I mean
Така като косата ти е като на чалга звезда, а ти изглеждаш все едно отиваш до магазина, но всъщност си на някакъв повод, изглежда някак недовършено?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
JoLLiE92, разсъжденията ти са наистина странни. Не съм си и мислела за нещата, над които ти разсъждаваш. Много свободно време ли имаш?![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
weheartiit, шампоана и балсама са от Балев Био Маркет.
Аз ползвам дървен гребен с широки зъбци и мисля, че е идеален за къдрави коси, като моята, а и не я накъсва.
cheburashka, да, аргановото масло има термозащита.
FuckungFreak, доволна ли си от маслото на Макадамия?
![]()
Охх, айде да се насладим на последния ден от ваканцията!![]()
![]()
![]()
Днес с тоя дъжд не ми се мисли за вас утре ;/
Пък тая не е веднъж да е излязла така, а така си ходи. ;д Щом съм го забелязала толкова..
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
та аз не разбрах сега, как е най-добре да се ползва аргановото масло? по-добре било да се употребява самостоятелно, а не в маски, но пък е много мазно, дори и капчици да са по цялата коса след измиване, значи какво остана? по дължините на косата преди миена на косата?
пък нали има термозащита, а пък много мазно ставало, дори на влажна коса ли и като е много малко?
КЪСМЕТ с разбирането на това, което изписах, още ми се спи![]()
Хoра моля ви ПОМОЩ ! Туко що се изкъпях и с ужас останових,че имам пърхот.Последно когато имах беше през април-май,но тогава се къпах с head and shoulders и се оправи ,но не искам пак да го ползвам защото много ми изсушаваше косата,а тя без това си е суха.Не искам да спирам и новия си шампоан (на Лореал,който поръчах от рибка) защото ми действа добре,но мисля че той е причината за пърхота.Да,признавам си,слагам го и в корените и моля ви не се хващайте веднага за това.Просто ако не го нанеса и там имам чувството,че косата ми още e мръсна и гадна.После изплаквам обилно със студена вода.Ако това е приблема,ще спра да слагам в корените и ще продължа да си ползвам шампоана.Ако обаче не е трябва да си взема нещо друго.Сега се чудя какво да използвам.Знам,че има серия на "Здраве" против пърхот,но тя изсушава ли също косата ? Моля ви препоръчайте ми нещо! Чудя се сега да си измия ли отново косата защото ми е тъпо малко,че утре е 17 и аз да бъда с този гаден пърхот.
Последно редактирано от weheartiit : 09-16-2012 на 10:38
Трябва да го има в аптеките![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
не ми се отваря снимката
Едит: Оправи се.Наистина ли действа? Изсушава ли? Каква му е цената?
Последно редактирано от weheartiit : 09-16-2012 на 10:52
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Пак заповядай ;п сподели дали ти е помогнало.
И да споделя, че не е много хубаво да я миеш два пъти в един ден..
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ъ, от по-горните мнения разбах, че не трябва да се слага шампоан в корените ли?!
аз си направих маска с жълтък,кисело мляко,оцет и мед и мисля да стоя 2-3 часа![]()