.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2103

Hybrid View

http://i.imgur.com/tMOCD.jpg нещо хич не ми се получи осветлението

Цитирай Първоначално написано от ChubbyBunny Виж мнението
    http://i.imgur.com/tMOCD.jpg нещо хич не ми се получи осветлението
    та ти осветявал/а ли си това?

Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY Виж мнението
    та ти осветявал/а ли си това?
    Осветих само лодката с хората ( в смисъл, опитах се с фотошоп)

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    WILD__BOY, какво точно не харесваш в черно-бялата снимка с детенцето на fairyy1?
    Любопитно ми е, понеже аз лично смятам тази снимка за единствената добра от тези, които е пуснала, но видях, че ти се изказа критично към всички снимки. Чудя се кое й е лошото на снимката, което не съм забелязала?
    ми на мен определено не ми харесва нито ъгъл, нито кадровка. определено може да се малко черното и да стане по-сочен кадъра, така ми е доста измит.
    глезенът долу в дясно? ръката горе в дясно? ако не ги виждаш да ти ги оградя с кръгче?

Цитирай Първоначално написано от iBloodSucker Виж мнението
    ^ Ако не си забелязала, той се изказва така за всички снимки. Вярно, че има такива без никакъв смисъл и не стават, но чак пък всички...
    аз не се изказвам за всички снимки, има такива, за които дори няма да си позволя да се изкажа
    но все пак малка радост се таи у мен когато се сетя за няколко приятни неща, които съм виждал в темата

Цитирай Първоначално написано от ChubbyBunny Виж мнението
    Осветих само лодката с хората ( в смисъл, опитах се с фотошоп)
    ако ставаше с photoshop нямаше да даваме по 30 000€ за генератори, осв. тела, рефлектори, бленди, негри и прочие...
    мисли кадъра как да го направиш, така че постпродукцията да е минимална. кажеш ли си "после ще го оправя на Photoshop" си развалил кадъра вече

айде като да не е без хич, ето един пейзаж от мен: изгрев

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY Виж мнението
    ми на мен определено не ми харесва нито ъгъл, нито кадровка. определено може да се малко черното и да стане по-сочен кадъра, така ми е доста измит.
    глезенът долу в дясно? ръката горе в дясно? ако не ги виждаш да ти ги оградя с кръгче?
    Няма нужда а се хабиш и да ограждаш.
    Много добре ги виждам. Това е няма и минута работа.
    Това, че ти не харесваш снимката, съвсем не означава, че не е добра.
    И спря да се върти за миг земята..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си