Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
WILD__BOY, какво точно не харесваш в черно-бялата снимка с детенцето на fairyy1?
Любопитно ми е, понеже аз лично смятам тази снимка за единствената добра от тези, които е пуснала, но видях, че ти се изказа критично към всички снимки. Чудя се кое й е лошото на снимката, което не съм забелязала?
ми на мен определено не ми харесва нито ъгъл, нито кадровка. определено може да се малко черното и да стане по-сочен кадъра, така ми е доста измит.
глезенът долу в дясно? ръката горе в дясно? ако не ги виждаш да ти ги оградя с кръгче?

Цитирай Първоначално написано от iBloodSucker Виж мнението
^ Ако не си забелязала, той се изказва така за всички снимки. Вярно, че има такива без никакъв смисъл и не стават, но чак пък всички...
аз не се изказвам за всички снимки, има такива, за които дори няма да си позволя да се изкажа
но все пак малка радост се таи у мен когато се сетя за няколко приятни неща, които съм виждал в темата

Цитирай Първоначално написано от ChubbyBunny Виж мнението
Осветих само лодката с хората ( в смисъл, опитах се с фотошоп)
ако ставаше с photoshop нямаше да даваме по 30 000€ за генератори, осв. тела, рефлектори, бленди, негри и прочие...
мисли кадъра как да го направиш, така че постпродукцията да е минимална. кажеш ли си "после ще го оправя на Photoshop" си развалил кадъра вече

айде като да не е без хич, ето един пейзаж от мен: изгрев