.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2103

Hybrid View

^ Еми WILD_BOY съжалявам, но аз не съм от тези, които дават по толкова пари, нито от тези, които се занимават сериозно. Като гледам тука се изживяваш като най-начетен и запознат с фотографията (не казвам, че има нещо лошо в това) и започваш да критикуваш снимки на начинаещи любители-фотографи, но с каква цел? Изобщо начина, по който се изразяваш кара останалите да се поизнервят и вместо да се вслушат в съветите ти, те ще почнат да спорят ...

Цитирай Първоначално написано от ChubbyBunny Виж мнението
    ^ Еми WILD_BOY съжалявам, но аз не съм от тези, които дават по толкова пари, нито от тези, които се занимават сериозно. Като гледам тука се изживяваш като най-начетен и запознат с фотографията (не казвам, че има нещо лошо в това) и започваш да критикуваш снимки на начинаещи любители-фотографи, но с каква цел? Изобщо начина, по който се изразяваш кара останалите да се поизнервят и вместо да се вслушат в съветите ти, те ще почнат да спорят ...
    някога аз така се научих да снимам
    и ако някой има желание, ще се вслуша
    както Йоан е написал - или изграждаш осветление, или използваш наличното

когато снимаш подобни случайни кадри се опитай да намериш интересното, нито езерото, нито лодката, сами по себе си са интересни, но в една добра комбинация, добра композиция, с добре уловен момент между хората на лодката и добре използвано налично осветление ще ти даде доста приятен кадър
    аз веднага се сещам, че бил я снимал точно от другата страна тая снимка по простота причина, че мога да си я направя по-контрастна, мога да вкарам повече светлина в обектива, дори и да халира (може и романтично да се получи)

имате някъв апарат в ръцете си, научете се какво може да прави тоя апарат, научете се как да ползвате тея преимущества

единственото, което различава фотографа от щракача е мисленето

Цитирай Първоначално написано от ChubbyBunny Виж мнението
    не съм от тези, които дават по толкова пари, нито от тези, които се занимават сериозно.
    Хубавата естествена светлина е безплатна, трябва само да я изчакаш и/или намериш.
    Голяма мъка беше да наглася белия баланс на тази... И май ще трябва да пробвам по-различна (опростена) композиция.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си