- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво смятате за даренията в църквите?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

"Добродетел в сатанизма е да не вършиш нищо против собствените си нужди и индивидуалното си добро." ................... каза той.
гадно ли ти стана, когато някой приложи твоите "добродетели" срещу тебе, а сега ми мрънколиш............. почувства ли как ти влезе със скапания ти сатанизъм.
чети, една книга струва 5 лв. Няма да ти преписвам целите книгите, а и ако видиш всичките ми постове казал съм достатъчно.
Последно редактирано от defender : 09-20-2012 на 14:10

Добър опит да се измъкнеш, когато нямаш какво да кажеш.
Казах какви са добродетелите в сатанизма, не какви са моите, идиот такъв. Това че е написано нещо някъде и аз съм съгласен с част от него, изобщо не значи че приемам всичко, както правиш ти с Библията. Моите добродетели са много малко, да не кажа, че почти ги няма.Така че изобщо не ми е станало гадно от нищо, няма с какво да ме засегнеш наистина.
А това като някого ти направи добро, да му върнеш жеста е също част от сатанизма. Така че не знам какво разбираш под "сатанински добродетели", но явно си в голяма грешка. И само да ти напомня, това е спор, не житейска ситуация. Това дали ще дадеш аргументи в подкрепа на това което казваш, си е изцяло твоя работа. Мислиш че като ми даваш някакви аргументи, всъщност ми правиш добро ли? Никой не те кара, дрисък мърляв, ако искаш да си защитиш мнението, и да не изглеждаш като пореден празнодумец, ще дадеш аргументи. Но тъй като такива явно ти липсват, винаги си измисляш оправдания. И вместо да проведеш дискусия, ти започваш да цивриш и да се криеш като малко дете, когато го питат нещо. Като не можеш(или не искаш) да говориш, недей. Но да подхвърляш разни твърдения, и после да бягаш когато те питат за обяснение е знак за висша простотия. Но предвид миризмата на тийнейджърският гняв и явни комплекси, витаеща около теб, като педофил край детска градина, изобщо не се изненадвам че раждаш такива първосигнални изцепки.
Не си прави труда да ми отговаряш на въпроса за "повърхностните ми познания за християнството"..... ясно е като бял ден че не можеш. А оправдания можеш да си измисляш безброй.....
Последно редактирано от Doctor_Satan : 09-20-2012 на 14:34