Това с по-големия мъж изобщо не ме устройва,както каза mal4oty,ще имате съвсем различни възгледи + това няма да изглеждате като двойка,а като баща и дъщеря.Нищо хубаво няма да излезе от тази връзка.
Ще ти разкажа на кратко нещо,което ми се случи на мен.В момента съм почти 2 години с приятелят си.Когато ходихме някъде година и 1/2 месеца,започнах да се занимавам с друго момче,следователно зарязах приятеля си (беше за кратко) и вече не бях убедена какво изпитвам към него.След време се оказа,че това момче е било просто тръпка,нищо повече.Оставала съм да спя в другого момче 2/3 пъти,но на сутринта,когато се събудя до него,не е същото.Не усещам същата сигурност и закрила,която усещам след като се събудя до моето момче.С течение на времето осъзнах,че съмненията ми в чувствата към него са били заради проблеми между нас двамата,честите скандали,еднообразието и т.н.
Така че,замисли се много добре какво изпитваш,дали се съмняваш,че нямаш чувства към гаджето си,само защото изведнъж се е появил друг мъж,към който изпитваш може би само страст,сексуално привличане.. ? Защото при мен беше така,въобразих си,че се влюбвам,ама не,когато се появат 2-ма мъже в живота ти сама не можеш да определиш какво изпитваш.