- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сбирка на потребителите от раздел "Секс"
Здравейте.. Замисляли ли сте се за подобно мероприятие?
Знам, че има хора от цяла България, но може да си правим сбирки по райони или градове..Примерно се събираме 10-15 човека от Пловдив, уговаряме се и отиваме някъде да пийнем и хапнем по нещо..
Същото важи и за останалите градове!
Какво мислите по този въпрос?![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Кефи ме колко нежно и културно си формулирал "Айде да се напием, надрусаме и наебем."
Директно кацам пред Тримонциум.![]()
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
Майни, нема ли една тема и горе в Новини и съобщения?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Бахти .. всички сте от Пловдив.. Аз пък ще ходя в София и даже се надявам да се видя с някой друг съфорумник... Тука като гледам бая се познават и лично
London?
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
E то по градове хората си се събират и без да пишат във форума, целта е да се направи една голяма с всички, които искат. Имаше такива на кофата, ако не се лъжа.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
А преди време имаше няква форонна среща със сума ти народ в някво заведение, организирана от екипа. Поне така си спомням. Я някой от по-дрътите, с рангче модератор или админ, да се обади дали наистина имаше такова нещо.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз съм за Пловдив ма нека е пред пощата или пред ДНА
Ще ви чакам да ва еба :*
Ами нека този път бъде Пловдив.. Какво толковаНа мен не ми пречи да отида и до София, стига да има добра организация..
.. Та нека се върнем на темата - поне хората, които сме оттук, има ли навити?
Леко да задвижим нещата и да се организираме за началото на Октомври.. ?![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Аре ма да някоя събота или петък вечер.Ма кофти е вечер ,че някъде не пускат заради години.Или пък може домашен купон някой има терен!
хахаха всички отиваме у гивмилове :Д :Д :д пааарттттииии :Д
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Що да стане патаклама бе.Може и в нас да се съберем ,ша изгона наще
по вероятно е те мене де![]()
да ... наеми вила и ша зимаш от всеки вход :Д 10 леа - даже ще си на кяр ...хава е :Д
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim