- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
алфапарф... това ако още един път го предложа не знам.. предлагам преди следващия вол всички с термозащитни продукти да кажат марката на продукта или направо link към него и дали са доволни.. хубавите продукти ще ги сложа на 1ва страница,че тука мине-замине седмица някои пита.. не че има лошо де,но така ще е по лесно .. ако сте съгласни де
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
браво... мислиш ли за някоя придобивка от там или ?
След като сключа договор с родителското съсловие за субсидии , тогава ще му мисля ;д Ах и какви дънки си харесахххх влюбих се
И за косата доста неща си гледах ;п
Ходихме впрочем с една приятелка да си търси маска и аз по това което съм чела от вас и бях от полза ^^^^^^^^ йейййй благодаря ви ;**
А я кажете някаква купена маска за мазна коса? Всичко, което гледахме, беше за нормална или суха и накрая си взе бялата Денис с жълтата капачка.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
То не го каза ти това, че било излагация.
Казвам, че може да я правиш някой път с пяна и такива продукти, не винаги да е изправена, че не е много добре за нея. А и е скучно ;д Но ако ти е по-късичка косата по-кофти като е чуплива. Моята последния път като се изкъпах изобщо не я сресах и едни красиви чупки станахааа <3 ;дд
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
е, добре малко по-четена е, ама горе-долу тва са темите - тая за косата, за прическите и за снимкитедруго г/д не се чете
сигурно, щото се повтарят
И моята преди беше ужасна, но от както си правя масли е коренно различна, дори когато си правиш маски пак ли е така?
От маските още повече се чупи![]()
Сигурно защото става по-жива по-здрава ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^ живи здравиами сигурно такава си е косата по рождение знам ли...
на моята колкото повече и правя маски толкова по-добре изглежда, един път в седмицата и правя маска и 1 път я мажа само със зехтин или някое маслообщо взето винаги съм намазана преди къпане
kitty02,и моята коса стои леко сплескана ако не й направя вафлички или нещо друго.На втория ден от миенето изглежда още по зле,все едно не съм я мила 4-5 дена.Не знам и аз какво да правя,за да е по-бухнала в корените,спрей ли да си купя,кво ли?!И шампоан за обем на Wash and Go ползвам и ефект няма,дори горните пластове си скъсих с 3 пръста,за да придаде малко обем отгоре ама пак без резултат.Пък не ми се иска всеки път като я измия и да й правя вафлички.Преди косата ми имаше много обем,чак се дразнех че е много бухнала,но преди ми беше и по-къса до раменете и може би тов си оказва влияние,а сега като е дълга и утежнява.
Последно редактирано от titinkaa : 09-28-2012 на 19:16
Тя косата ти явно не е неподдържано зле изглеждаща или изтощено зле изглеждаща, а просто непокорна : )
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Абе косата ми е много добре поддържана,явно причината е в това,че е дълга и утежнява,и затова не може да имам естествен обем.А и преди горните пластове ми бяха доста по-къси и затова имах голям обем.А сега горните пластове ми са до врата.
Като съм била на 1, 2 години и съм била с много обемна коса и много големи букли, но тогава са ме подстригвали по-късо. В началното училище беше идеално права. Като започнах прогимназия взе да се начупва и от тогава е така
Може и да е до гени. Баща ми е с чуплива коса, но къса!
Ягодке, какво стана със снимката?![]()