.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 87
    21 е Addict на Dior и много я хвалят тая имитация ;д Аз за момента съм си взела само L'Imperatrice от тея малките, защото почти никъде не мога да ги намеря, а където намеря има само булгари омниа кристалин, долче и габана лайт блу и още едно, което не помня. ;/ А те са над 60 вида. От моето мини съм си доволна : ))
    С риск да прозвуча тъпо, какво е гардеробче във фрагрантика? ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Не е тъпо, просто аз бях се вманиачила по парфюмите и трупах ли трупах, сега половината са при майка ми. Гардеробче е като папчица в профила ти, където добаяш парфюмите, които имаш или си имала, или пък искаш да имаш. Има да добавиш кои са ти любимите, кой ти е signature ароматът и т.н. Като пуснат хората тема във форума им, вместо да се обясняват дали обичат ванилийка, могат другите да погледнат "гардеробчето им" и да видят по какви парфюми си падат и така да ги посъветват по- добре. (Защото от ванилийката на Лолитите до ванилията на Hypnotic и Addict има разлика)..

Иначе мисля (абе направо съм си сигурна ), че в mall of sf има щанд на golden rose, там съм виждала доста наредени неща, включително и парфюмчета.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Моля ви се, преименувайте темата на Парфюми само, да я направят важна, обожавам парфюми и искам темичка. Имаше от моя страна два опита за тема, но замина назад в страниците, и други мацки са пуснали.
    Сега ще си направя 'гардеробче', хаха. :Д
    Айде пуснете линк тези, които имате такова нещо?
    Everything changes, but beauty remains ...

Град
    Sofia
    http://www.fragrantica.com/member/106017/

Ето го мойто. Иначе напълно подкрепям предложението, нека да се преименува и да обсъждаме всички - от имитациите до класните, иначе е дискриминация

Ще си направя такова ! ;д
    Че направо ми е близо мол София, има няма 600 км : )))) Във Варна някой да каже къде е виждал тея малките парфюмчета?
    ходих обикалях за тея парфюмчета намирах така по 2-3 вида навсякъде от най-комерсиалните. На едното място само си харесах тоя като аромат, миришеше ми адски познато, а женичката не знаеше точно какви са ;д взех си го и вкъщи разбрах какво е
    Пък днес навсякъде където гледах има Роксан, които са пак на голдън роуз, но са ужасно спиртени. А тея малките симпатичните ги няма. ;/ Една колежка работеше в супермаркет на Съни и каза, че ги продавали ;дд Ще издиря по-усърдно.
    Пък иначе обичам да ми мирише на тежки парфюми, но в никакъв случай на тежки на цветя стил на баба ми одеколона ;д Обичам сладки, а не сладникави - харесва ми да миришат на плодове, захар, подправки и такива. Имах един на Ескада, на който в описанието в оригинал пишеше "бонбони" ;д
    Сещам се сега като казах тежки лятото работех в един хотел и един ден пристигат някакви кувейтци чернички ;д настаних ги, взех им паспортите и ги оставих настрани да ги регистрирам после. И като се отвореше някъде врата цял ден и влезеше въздух така силно започваше да мирише на хубав мъжки парфюм от тея паспорти .... <3 ;д

п.с. как се преименува тема??
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Sofia
    Е как бе, ти не беше ли в УНСС ?

^Варненското УНСС, Винса ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Sofia
    Ааааа, аз си мисля, че си от Варна и учих в София, даже затва те питах в другата тема за Флормар..

Найн, чисто варненче ;д
    И че как да променя името на темата ??
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Sofia
    Еми не знам честно казано

Може да помолиш модераторите, знам ли..

оооо .. ;д така ли ставало
    аз си правя гардеробчеее ^^^^^^^^
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

http://www.fragrantica.com/member/297593/

Ето ме. Ще добавям още

http://www.fragrantica.com/board/profile.php?id=297601 моят. но не съм добавила нищо за момента
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Грешен линк :Д

Град
    Sofia
    УУ, contradiction мм, много добро попадение. АЗ да питам за Инсоленс-а толкова ли е шлейфов наистина, колкото всички го описват. Пробвала съм EDP и не съм във възторг, но тя мълвата се носи за ЕДТ-то, така че... Та? :Д

охххх тоя линк се получи като дам профил ;//
    май ще мине време докато го разуча.
    СТАНААААААААААААААА http://www.fragrantica.com/member/297601/
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 09-28-2012 на 19:13
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    УУ, contradiction мм, много добро попадение. АЗ да питам за Инсоленс-а толкова ли е шлейфов наистина, колкото всички го описват. Пробвала съм EDP и не съм във възторг, но тя мълвата се носи за ЕДТ-то, така че... Та? :Д
    Не го харесвам Contradiction-a. 100мл, наполовина е и се чудя къде ад го разкарам.
    Insolence е прекрасен, виолетков, траен, но адски тежък. Дори не ми отива на възрастта. Трябва ми едно малко, мъъъничко пръсване, щото ако пръсна повече, ще убия някого. Адски траен, не мърда цял ден,цяла вечер, след душ дори мириша, както и възглавницата ми след сън. С ЕДП съм аз.

Град
    Sofia
    Аз така съм с едно Трусарди- само че моето е почти пълно. Пръскам си го след баня или у нас, ама то и без това трае няма и 2 часа..

От супер много време му се каня на инсоленс-а, ама пусто по принцип не си падам по китки, та ще видя тези виолетки как ще ми понесат.
    Последно редактирано от therichbitch : 09-28-2012 на 19:28

Сладникав и тежък ми е на мен, но го харесвам много. Пръсни си някъде, за да го видиш как е.
    Аз се пръскам с Contradiction-a на село :Д:Д Но дори и там ми е гадно да се усещам с него.

Град
    Sofia
    Еми той е доста тежък,да..

Пръскала съм доста пъти в мола, но там нищо никога не ми прави впечатление (имам чувството, че тестерите са развалени- заради пряката светлина, макар и изкуствена). А и онези като почнат да вървят след теб... Досадници.. Ще трябва да се отбия в едно магазинче, където момичетата са мн любезни и там пък всичко винаги ми харесва като миризма.

Иначе съм се наточила и на ето тази краасотичка.

Така.. ако може и аз да се включа, само че търсейки помощ. Да си призная- не разбирам кой знае колко от парфюми. Имала съм скъпи, хубави, дълготрайни, но не си ги купувах аз. Моля предложете ми някакъв до 70 лева някъде, може и малко по-скъп .. Благодаря предварително

Град
    Sofia
    Какви миризми предпочиташ- флорални, шипрови, сладки, компотени, ориенталски, горчиви? Дай пример за такива, които си имала

Момичета, мисля да си купувам Yellow Diamond на Версаче и отново- Хипноуз на Ланком. Споделете за първия как е като трайност, а също и втория, че съм забравила- имам спомен, че доста издържаше?

Град
    Sofia
    Аз съм твърдо за Hypnose-a. Трайността му е мнофо по-добра от на Веерсачето (което не съм имала, но пък съм пробвала и хич не съм впечатлена.) Като гледах обаче какви парфюми имаш, като че ли си падаш по по-леки, младежки миризми (каквото е жълтото Версаче)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си