- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
сякаш слушам себе си ;д с разликата , че баща ми е с много много права коса, а майка ми с доста чуплива, аз с нещо средно.
А това че се сплесква на тила може да е от формата на главата ти ? Моята е малко сплесната самата глава или поне майка ми така ми повтаряи си издърпвам повечето коса назад, че да не личи ;д Но косата ми изобщо никога не е била безобемна.
"Просто няма как да излезна с това животно на главата."
ХАХАХАХААХАХАХАХАААХАХАХА Х !!!!!!!! ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И моите са до врата и до преди да я подстрижа беше доста дълга станала и все се налагаше да си правя обем със сешоар, просто като е дълга доста трудно може да има естествен обем, трябва или вафлички, или тупиране, или притки, сешоар или каквото и да е, ама да е нещо. Сега като ми е доста поскъсена има доста повече обем. Някои хора и със съвсем къси коси пак нямат обем, аз примерно като се вържа на опашка и поседя известно време и после имам доста приличен обем и не ми се получава гадната чупка от ластика![]()
аз си я връзвам на нещо като кокче , онова по-рошнатото, и после като я пусна стават такива букли, чупки и чудесии ... Колежката ми вече вика "направи Синди Крауфорд" тоест да си направя косата така ;ддддддд наши си лиги ^^
Бонус точки : ако съм я вързала на плажа и е в сол, става още по-начупенка.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Спирам хининовата вода. Вечер си измивам косата и на другия ден на обяд вече е мазна. като на Сивиръс Снейп![]()
+ 1и моята каквато е бухнала и безформена и като се начупи просто "много яка картинка"
Иначе аз след малко влизам да се къпя,снощи си намзах косата с арганово масло.Абе да ви питам,всички проф. ли шампоани не се пенят защото моя на Лореал изобщо не се пени освен ако не му сложа няколко капки масло.Преди пак си бях взела един шампоан от фризьорката и пак никаква пяна не правеше.И така ми е гадно.
![]()
ами моя се пени,но не много... всъщност нормално.. 1вия път ПОЧТИ няма пяна,а 2ри път си е добре,но пак не е като масовите марки
но това е предполагам заради съставките... защото тези,които са за пяна са вредни,а в проф. шампоани има по малко съставки и може би от там идва разликата
взех си връхчетата ..
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да, от солената вода става по-къдрава.Има даже и спрейове за коса със сол за ''beach waves''.Обаче солта е вредна за косата.
^И е грозно.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
О, да!Bафлите са много грозни.Особено доста момичета се правят така:
А някои си правят цялата коса на вафли и бритона.Ужас.Какво красиво виждат в това не знам.Приемам вафлите само ако на горните пластове няма.И не се виждат изобщо.![]()
Вафлите са сравнително окей само ако са на коса като на Титинка - много права и без обем и ако са от най-ситните и покрити отгоре с права коса ;д
В унито ни нали дойдоха зайците и явно тупирането като телевизор пак е на мода в малките населени места .....мн се забавлявам в какъв вид идват в началото на годината ... ;д в края вече малко повече приличат на хора.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
момичета,след стимуланта не мога да си се напипам на косата.. много е мека.. утре мисля да стоя цял ден с него...
Утре и аз ще си направя някаква маска.. само без тоя зехтин, че ще откача ако пак се чувствам като шопска салата.... ;д или поне по-малко ще сложа
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Днес бях със стимуланта и преди малко си направих 3 плитки, че не искам да си горя косата с преса или маша, а в естественото й състояние е бухналаБях си поръчала на Lakme термо-протектора и преди 2 дни го опитах и останах доволна - не ми се накъдри косата и ми се струваше по-малко изгорена някак си
Разбира се от раз няма как да разбера за ефекта, но все пак ми се отрази добре.А и за количеството не е никак скъпа.
Иначе в един козметичен магазин видях и флуиди за изправяне с преса на Victoria Beauty. И го искамБеше 7 лв., но беше много малко като количество и се отказах. Хем тъкмо си взех на Lakme .. трябва да издържа докато свърши
![]()
Купих си си спрей-балсам без отмиване на Шаума против цъфтеж. Не беше планирано иначе![]()
Може ли някой да ми предложи готови маски за суха, изтощена, непокорна, цъфтяща косаМама има на миозотис или нещо от сорта :д - с костен мозък и плацента, в червена кутийка е, ама не съм я ползвала. И на Глис се замислих една в жълта кутия.
Няма значение цената само да има ефект![]()
Утре обмислям да си направя една маска за коса. Ще сложа зехтин,пшенично масло,кис.мляко и жълтък. :Д