.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    Голям фен Аватара на .Wonder

Малките неща, които те карат да се усмихваш :)

Предварително се извинявам, ако има такава тема. Спомням си, че ми се мяркаше някъде, но не съм сигурна дали беше в този форум . Ако има, пратете ми линк.

Исках да разбера кои са малките неща, които ви карат да се усмихвате :3.
    Аз например се усмихвам, когато някой ме попита как е минал денят ми, може би звучи доста глупаво Просто така чувствам, че някой се интересува от мен. Също така се усмихвам, когато малко дете ми каже, че съм мила :3
    Случи ми се миналата седмица и усетих такава топлота, никой досега не ми го беше казвал.

А вас какво ви кара да се усмихвате?

Ами някакви такива малки нещица.. примерно когато непознат ти се усмихне на улицата просто ей така, когато приятел ти каже нещо миличко, когато любим човек ти прати сладък смс, когато се прибера и кучето ми се хвърли от вратата да ми се радва и не ме оставя намира докато не го нагушкам... за това се сещам в момента.
    Последно редактирано от marilyn : 09-28-2012 на 14:26
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Това,че съм жива и всяка сутрин се будя.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Повече от фен Аватара на mlf
    Когато видя близките си хора, любовта ми, приятелите ми.
    Мисълта, че в този момент умира един и този един не съм аз
    Когато съм вложила във нещо много и труда ми е възнаграден и подобни малки и на първо око обикновени моменти

Усмихвам се, когато виждам, че любимите ми хора са щастливи.
    Усмихвам се, когато видя някое сладко, бузесто бебче. /те всички бебчета са сладки :дд/
    Усмихвам се, когато виждам влюбения поглед на любимия човек.
    Усмихвам се, когато се събуждам сутрин.
    Усмихвам се, когато чувам "Благодаря!" от някого, защото знам, че съм направила нещо за някого.

Голям фен Аватара на Богиня
    Цитирай Първоначално написано от А Л И С А Виж мнението
    .
    Усмихвам се, когато чувам "Благодаря!" от някого, защото знам, че съм направила нещо за някого.
    Взела си ми думите от устата. Това ме радва и мен най-много.
    Независимо дали е близък или непознат, обичам да правя хората щастливи! Нямам по-красиви спомени от тези...

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Усмихвам се, когато видя двама човека на улицата, които се обичат, усмихвам се, когато се справя добре с нещо, усмихвам се на красивите неща, усмихвам се, когато пуснат любимата ми песен накъде, когато чета хубава книга, усмихвам се, когато някое животинче се гушка в мен да го погаля или гушна :3

Усмихвам се когато някое малко детенце дойде при мен и ме попита нещо *толкова са сладички хд* Когато някой ми благодари. Когато виждам любимите ми хора < 3

Повече от фен Аватара на mirki4a
    Залезите
    Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Малките жестове, минутите - времето прекарано с приятеля ми. Като цяло с него ми е най - добре, макар да имаме и напрегнати моменти, в които се сдърпваме за някаква простотия. Или просто, когато забележа някоя добрина, направена от другите или направена от самата мен.

Мега фен Аватара на Colouring
    Току-що осъзнах, че съм прекалено песимистична.
    Хах.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Усмихвам се, когато момчета помагат на малки деца или стари хора.
    Усмихвам се, когато някой навън чете моя любима книги или слуша моя любима песен.
    Усмихвам се, когато ми е мноого горещо и изведнъж повее готин ветрец.
    Усмихвам се, когато ям сладоледд...
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Усмихвам се,когато виждам приятелите ми щастливи,когато направят нещо мъничко,но много мило за мен. Усмихвам се ВИНАГИ,когато видя някое бебенце!!! Винаги съм казвала,че малките деца могат да те накарат да се усмихнеш,независимо дали имаш настроение или не. И аз също като другите се усмихвам,когато някой ми каже " Благодаря! ". Усмихвам се,когато някой ми направи някакъв комплимент.Усмихвам се,когато ми кажат да продължавам да бъда същото усмихнато и лъчезарно момиче,каквато съм била винаги. Като цяло винаги съм усмихната.Винаги има какво да ни накара да се усмихнем,просто трябва да се научим да виждаме онези мънички неща и тогава ще разберем колко ценни са те!

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Усмихвам се,когато видя момчето,в което съм влюбена (той е моята любов и мога само да го гледам и да мисля за него...) Усмихвам се,когато видя сладко малко детенце или бебенце. Усмихвам се на близките ми. Усмихвам се на приятелите! Усмихвам се на хората ,които ми кажат "Благодаря" . Усмихвам се,когато някоя приятелка ме гушне! Усмихвам се на кученцето ми. Усмихвам се,когато чуя любимата ми песен.

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Усмихвам се когато видя тръпчинките на някой.
    Усмихвам се на всички бебенца
    Усмихвам се когато вида възрастни хора хванати за ръка.
    Радвам се на къдравите коси :Д
    Усмихвам се на добрите жестове към мен.
    Усмихвам се на хората които обичам.Те ме карат да се усмихвам всеки ден.
    Усмихвам се на хубавите моменти.
    Усмихвам се когато чуя благодаря.
    Усмихвам се когато нещо наистина ме е изненадало и зарадвало в гаден момент.
    Усмихвам се когато любимата ми песен когато я чуя :ДДД
    Усмихвам се когато го видя ..

УСМИХВАМ СЕ БЕЗ ПРИЧИНА !!!! (:

на първите есенни листа и цъфналите дървета през пролетта
    на повечето малки деца
    на мил жест
    и когато видя, че кавалерството не е умряло

Голям фен Аватара на Daydreamer3
    Град
    Somewhere over the clouds.
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Това,че съм жива и всяка сутрин се будя.
    drink to that
    Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"

Мега фен Аватара на tori
    Колко хубава тема, а никой не е писал. Ако беше някой проблем или трол до сега да е станала ужасно дълга. Жалко.
    По темата:
    Когато непознат ми се усмихне. Когато ме събуди неговия глас. Начина, по който ходят малките кучета. Когато видя някой с книга навън, а не с цигара и кафе. Когато видя възрастна двойка да се държи за ръце. Усмихвам се когато видя някой да яде мъфини или куукис (тук не съм сигурна дали е съвсем бисквитка или курабийка или нещо такова затова казвам куукис). Усмихвам се когато някой ми подари нещо малко, направено от него и също когато аз подарявам такова малко нещо. Когато гледам забавно аниме или пък ми кажат нещо смешно. Усмихвам се когато подам на някого лист с написан от мен разказ и той го хареса. Усмихвам се когато говоря с моите си хора. Когато видя нещо красиво. И също когато предмета не е нищо особено, но притежава дух, положено е старание за направата му. Когато чуя хубава песен. Тогава и в още хиляди, милиони моменти от живота си.

хубавите, добри, слънчеви хора
    доброто време като сегашното - не много жега, не много студ
    симпатични! малки деца
    животинки
    странни ситуации
    усмихнати стари хора
    разговорливи хора
    просто онова чувство, че днес във въздуха има еуфория ...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен
    Град
    <3
    Много са нещата. Ще кажа кое ме усмихна днес.
    Един дядо се спря на сред центъра, за да погали улично куче, което толкова много е искало да му се порадват.
    Усмихнаха ме и врабчетата, които пиеха вода от чешмата.
    Усмихна ме и слънцето в тролея, което ми блесна в очите.
    Усмихна ме мириса на утро.
    Сега ми се плаче.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    усмихна ме едно момиче в автобуса, което помогна на една баба
    една жена в метрото ми каза , че съм красива
    усмихнаха ме приятелите
    усмихнаха ме тати и мама
    усмихнах се, когато си завърших домашното по математика
    усмихнах се, когато едно приятелче ми каза, че мириша хубаво
    усмихнах се на едно бебе, което гонеше едно врабче
    усмихна ме дъждът преди малко
    усмихнах се на последните добри оценки
    усмихвам се, като ми кажат ''благодаря'' или просто ме поздравят сърдечно
    усмихвам се, когато чуя хубава песен, напомняща ми нещо хубаво
    усмихвам се, когато си представям неща в главата, които може би никога няма да се случат
    усмихвам се при всичко, което ме кара да се чувствам поне малко по-добре от сега
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Мега фен Аватара на Dagichka
    най-често се усмихвам на небето и звездите. просто са прекрасни и ме карат да се усмихвам.
    усмихвам се и на усмихнатите хора, дори тези които не познавам ;д
    усмихвам се, когато чуя хубава песен по тв/радиото.
    усмихвам се, когато видя сестра си на видео чата.
    усмихвам се, когато чуя как в другата стая наще спорят за някви елемнарни неща и майка ми започне да мрънка какъв дървен философ е баща ми и тн. просто това ми дава сигурност, знам че всичко е наред, когато така протичат вечерите ни. мълчанието е лошо, тогава нещата стават сложни..
    усмихвам се, когато видя няколко души - приятлели, познати, непознати с които всяка ранна сутрин чакаме тролей заедно ;д

Мега фен Аватара на xoxi
    Усмихва ме това, че сутрин ставам и първото, което чувам/виждам е "добро утро" от любимия човек. Дали ще ми го прошепне в ухото, когато сме заедно или ще го прочета в скайп/фейсбук/на телефона, когато е далеч от тук, това пожелание ми прави целият ден по-добър.
    И спря да се върти за миг земята..

Усмихвам се,когато се събудя сутрин,когато някой ми каже нещо мило,когато съм с приятелите ми..Старая се да се усмихвам винаги и да се радвам на всичко хубаво около мен! <3

Може би най - дребните. Примерно, през лятото ходех да тичам в парка, ама понякога толкова много ми се спеше, че просто се разхождах и ми беше страшно приятно да слушам как пиленцата пеят, как бабите си разхождат внучетата, самата природа ме караше да се усмихвам. Усмихвам (-ах) се, когато я видя, когато я гушна и я усещам с цялото си същество, когато я целувах, когато усещах мириса на косата й, когато хващах ръката й, когато и обяснявах разни работи, а тя се правеше, че ги разбира и ме гледаше с ония големи кафяви очи, когато сутрин, първото нещо, което виждах, беше тя. Когато я дразнех и трябваше да се надига на пръсти, за да ме целуне....
    Усмихвам се, когато 4 - годишната ми братовчедка ми идва нагости и ме кара да и свалям количките от етажерката да си играе с тях и когато примерно замине някоя врата ми се извинява и ме кара да я гушкам - много е сладичка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си