.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    АХАХАХАХАХАХАХА! ХА-ХА-ХА!!! Не не не това е нереално! СорЕ аз не се приемам за бурканче с компотчИ - както щеш го приемай. Ай със здраве.
    Винаги съм намирала този вид смях в такива ситуации за особено привлекателен и издаващ огромното дразнение, което се крие зад него.

Компот - Хм колко ли десет пъти го каза, след като веднъж го споменах на шега?
    със здраве - бахти, ще вземеш да ми подействаш като профилактична имунизация <3
    Абе, абе, где ти Йе кура? *мило лицемерно личице*
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Винаги съм намирала този вид смях в такива ситуации за особено привлекателен и издаващ огромното дразнение, което се крие зад него.

Компот - Хм колко ли десет пъти го каза, след като веднъж го споменах на шега?
    със здраве - бахти, ще вземеш да ми подействаш като профилактична имунизация <3
    Абе, абе, где ти Йе кура? *мило лицемерно личице*
    Сега да съжелявам, че не си ми на среща да види как ме забавляваш ли? СорЕ с кифлички не общувам ... :/ тъжничко...
    Лафчето с компота ми е любимо сорЕ за злоупотребата с твоят компот... :/ пак тъжничко.
    Па нека бе здраве да има! Казах ти да си пазиш физически здравето, че менталното ти е яко зле. Пак тъжничко :/
    Кура ми е навсякъде, но не и между твоите краченца, докаот ми бегаш нагоре по легълцето - пак тъжничко :/
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си