.
Отговор в тема
Страница 58 от 141 ПървиПърви ... 84854555657585960616268108 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 426 до 1 450 от общо 3520
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Нанасяш ли нещо преди пудрата?!
    Не.Какво да нанасям?Матиращ крем?Имах на Биодерма и ми я омазняваше още повече и го спрях.Какво ще ми препоръчаш?Иначе си правя и маски с хума и лимон...

Супер фен Аватара на fizzyg
    Ягодке,щом не ти допада пудрата,взимай едно тампонче,пъхай я в чантата и си слагай от време на време като се сетиш,поне да ти я държи матирана..
    Иначе аз мисля,че тя има предвид изобщо крем дали нанясяш,не специално за матиращ.

Преди месец започнах да използвам Vichy Normaderm Teint Anti Imperfection. Изключително доволна съм, първо защото не запушва порите, а точно обратното- помага за изчистването от пъпчици и червени петънца. Горещо го препоръчвам на всички. Цената е около 27лева, но се ползва към 6 месеца тубичката.

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Ягодке,щом не ти допада пудрата,взимай едно тампонче,пъхай я в чантата и си слагай от време на време като се сетиш,поне да ти я държи матирана..
    Иначе аз мисля,че тя има предвид изобщо крем дали нанясяш,не специално за матиращ.
    Ами попринцип на мазната и смесена кожа се слага матиращ крем. Пробвах това с разслоени салфетки и г/д е по-добре...препоръчайте ми матиращ крем!Някой, който наистина да матира, защото всички матиращи, които съм пробвала до сега ми я матират за половин час и пак лъсва.

Цитирай Първоначално написано от sia Виж мнението
    Преди месец започнах да използвам Vichy Normaderm Teint Anti Imperfection. Изключително доволна съм, първо защото не запушва порите, а точно обратното- помага за изчистването от пъпчици и червени петънца. Горещо го препоръчвам на всички. Цената е около 27лева, но се ползва към 6 месеца тубичката.
    Това крем ли е или ти придава някакъв цвят на кожата? И за какво е ? За изравняване на тена и прикриване на несъвършенства? Ако нямам пъпчици и петънца какво ще ми направи?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Ами попринцип на мазната и смесена кожа се слага матиращ крем. Пробвах това с разслоени салфетки и г/д е по-добре...препоръчайте ми матиращ крем!Някой, който наистина да матира, защото всички матиращи, които съм пробвала до сега ми я матират за половин час и пак лъсва.
    Хаха,знам, че се слага матиращ крем на мазната кожа,но не е задължително само матиращ да е. Т.е. мазната кожа има нужна от хидратиране също и трябва някакъв лек дневен крем предназначен за този тип кожа Все пак на пудрата и трябва ''база'',на която да стои,макар че при мазната кожа себума има тази роля,но явно при пудрата не действа както трябва..идея си няма защо.
    Едит: за матиращ крем питай в темата за бързи отговори на всякакви въпроси Аз лично никакъв опит нямам с тези мазни кожи,свикнала съм с моята суха/нормална.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не.Какво да нанасям?
    Аз нанасям Bioderma sebium pore refiner и пудрата не мърда по 14 часа. Изпробвано е и върши работа!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на Starless
    Мнение за фон дьо тените на Revlon? Пробвах в един магазин на ръката, хареса ми. Сега съм с Maybelline affinitone mineral и не съм доволна, много лъщи..

Минералните май обикновено са за суха кожа? На Ревлон са сто процента по-хубави от Афинитоните, зависи какво искаш като ефект. Матиращ аз лично не мога да ти предложа ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Това крем ли е или ти придава някакъв цвят на кожата? И за какво е ? За изравняване на тена и прикриване на несъвършенства? Ако нямам пъпчици и петънца какво ще ми направи?
    Не придава цвят на кожата.Бяла течност е. ;d Ами не мисля, че ти е нужен щом нямаш такъв тип кожа...ще я направи по-мека и гладка...и матира уж.

Аз искам нещо да ми изравни тена, но нямам проблемна кожа
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Аз искам нещо да ми изравни тена, но нямам проблемна кожа
    Еми вземи си тониращ крем.

Или ББ крем,но не знам какъв тип ти е кожата ..

Според мен е по-добре да си вземе тониращ крем на някой медицинска марка.Нямам доверие на Гарниер и Мейбълийн.В България няма качествени ББ кремове.Аз така мисля.

Няма ли нещо като крем, което да я изравнява просто, да премахна проблема, вместо да го прикривам? Фдт-а на Виши сякаш ми изравняваше тена дори когато го няма.
    АААААА да ви се похваля днес си поръчах новия на Орифлейм, че нямам сега 30 лв за Виши и ще ви кажа дали съм доволна тея дни ;пп
    п.с. Гарние биват, въпреки че бб крема не съм го ползвала, мейбълин не.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 09-30-2012 на 16:24
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Крема на VICHY е вътре е с основа и цвят като на ФДТ. Ако кожата ти е изчистена даже още по-добре, защото така ще предотвратиш появата на каквито и да е проблеми.

Да видях го тъкмо. То си е баш фондьотен , просто аз см ползвала друг модел на Виши. Тоя не е ли за мазна кожа?
    И не мисли, че ще ми отиде чак за 6 месеца, аз както се шпакловам
    за съжаление е за смесена до мазна кожа Не е за мен.
    Затова си спомням че съм си взела аератен пюр.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Някой да ме насочи към корейски ББ крем, от който да е доволен? Знам, че е индивидуално и съм се спряла на няколко, но ми се иска да чуя и мнения.
    Иначе днес си поръчах основата за сенки на Etude house.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Задължително държиш да е корейски ?!?!?!? :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Задължително държа да е корейски. Чела съм мнения у Бгмаммата и всички, които бяха пробвали корейските бяха казала, че изобщо няма база за сравнения с тези продавани из Европата.
    Но в Бгмамма средната възраст на потребителите е доста по-висока и съответно става въпрос за друг тип кожа.
    Досега от скромния си опит съм изключително доволна от азиатската козметика, цените са същите като на продаваните масово продукти в България, а качеството е далеч по-високо.

Сефте чувам. От някакви сайтове ли си ги поръчваш? Ама чисто азиатски марки, не такива, които и тук има, просто там произведени?
    Ако имаш регистрация там може да ги питаш и тях, както тук има 30годишни, така там има наша възраст ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Ebay. От корейските продукти всичко, което съм поръчвала е оригинално. Докато на американските марки почти всичко е менте. Аз съм се заканила да минавам почти изцяло на тяхна козметика. Цените са същите, а качеството е в пъти по-добро. Иначе и от българки и от чужденки съм чувала все, че корейските ББ кремове били несравними с всички останали.

Затова има толкова картинки как азиатки с грим са различни хора ;д
    Ще се поинтересувам и аз, много полезна информация ;п Ако си поръчаш нещо може да споделиш и тук
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Според мен е по-добре да си вземе тониращ крем на някой медицинска марка.Нямам доверие на Гарниер и Мейбълийн.В България няма качествени ББ кремове.Аз така мисля.
    Аз специално на Гарниер не съм най-голямата фенка,но бих се доверила на ББ крема им,защото много хора тук,както и в Ютуб го хвалят А и не е висока цена,че да не може да го пробва и да съжалява,че го е взела. Винаги се намира някакво приложение,било то като база или друго

Супер фен Аватара на lqlq89
    Здравейте, мацки!
    Търся си руж без озаряващи частички..прасковен
    Също и фон дьо тен за смесена кожа, който не запушва порите, да е био. Да стои естествено. Аз гледах на Revlon, тук се обсъждаха по едно време.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си