.
Затворена тема
Страница 88 от 121 ПървиПърви ... 387884858687888990919298 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 176 до 2 200 от общо 3024
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Цитирала съм фък13 !!! Не теб.
    ...оф, както и да е! |(
    аз съм фъk13 .. просто ми теглиха бана поради някакви малоумни причини

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    ^ добре, че са ти сложили бан на профила, а не на IP-то

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    ^ добре, че са ти сложили бан на профила, а не на IP-то
    голяма работа.. няма да пиша тука и толкова ...

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Re.Up Виж мнението
    аз съм фъk13 .. просто ми теглиха бана поради някакви малоумни причини
    Оу, извинявам се.Не знаех!
    Аз днес пък не си пpавих маска. :/ И също така я мия пpез ден!Знам, че е вpедно, но какво да напpавя, като ходя на танци и се потя много и се омазнява още по-бъpзо даже. Опитах, но не издъpжах и я изкъпах.

Оу, извинявам се.Не знаех!
    Аз днес пък не си пpавих маска. :/ И също така я мия пpез ден!Знам, че е вpедно, но какво да напpавя, като ходя на танци и се потя много и се омазнява още по-бъpзо даже. Опитах, но не издъpжах и я изкъпах.
    привикването трябва да става през ваканции като имаш време и като можеш да си позволиш да не излезеш 1 ден... така просто няма как да ходиш с мазна коса и те разбирам... иначе няма проблем,усетих, че не се сети

Супер фен Аватара на fizzyg
    Аз пък май пак ще започна 3 пъти в седмицата да я мия,защото сега на 2 пъти в седмицата,на 3-тия ден вече я чувствам мазна..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Аз пък май пак ще започна 3 пъти в седмицата да я мия,защото сега на 2 пъти в седмицата,на 3-тия ден вече я чувствам мазна..
    И при мен се получава нещо такова.Уж сега не е толкова топло и косата пак се налага да я мия 3 пъти в седмицата,иначе е ужасна и имам чувството,че като излезна с мръсна коса и всеки в главата ме гледа.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    а ? какъв ефект бе момиче ? 20 см... 8 месеца по 2 см примерно са почти 20 см. ... ако полагаш грижи и правиш маски редовно.... прави маски 2 пъти в седмицата -1 от които да има жълтък в маската,стои по 3-4 часа с маските,качествен шампоан предполагам си имаш,преса по-малко + термопродукт и си готова

а ако толкова бързаш може и един курс с подхранващия ампули да направиш
    Правя всичко изброено и ефект минимален..даже почти никакъв ;(
    A какъв зехтин бихте ми препоръчали? Мисля да започна само със зехтин, бадемово масло или стимулант + жълтък и ракия да се мажа, без други добавки. Какво ще кажете? Аз слагам по 5-6 работи....смятам, че са излишни.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Правя всичко изброено и ефект минимален..даже почти никакъв ;(
    A какъв зехтин бихте ми препоръчали? Мисля да започна само със зехтин, бадемово масло или стимулант + жълтък и ракия да се мажа, без други добавки. Какво ще кажете? Аз слагам по 5-6 работи....смятам, че са излишни.
    хм... ами може би косата си ти расте бавно смисъл от гена .. иначе зехтина да е в стъклена бутилка и да пише екстра върджин .. а вътрешно някакви витамини приемаш ли ? и ноктите ли са ти зле ?

Днес прочетох за една маска за мека коса и реших да я пробвам.Много мекичка и лъскава ми стана косата.Препоръввам да я опитате
    2с.л Мед
    1с.л бадемово масло или зехтин
    1с.л оцет
    Разбърквате всичко,втривате в корените и седите с нея 1 час. ^_^

Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    И на мен от хининовия шампоан ми се омазнява косата и имам чувството,че ми цъфти повече от него.
    И при мен имаше такъв резултат, доста изсушава.

Говореше се за продукти на Кристиан Оф Рома, от кой сайт могат да се поръчават? Както и Lakme?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Бия Дермабион, изписани ми от дерматоложка. Ноктите и кожата ми се подобриха много (пу-пу да не ми е уроки). Иначе ноктите ми се цепиха ужасно, вече не е така, (пак пу-пу да не ми е уроки). Има ефект определено!

п.п Иначе си правя маски на косата от няколко години, не ми е изтощена или нещо подобно, в страхотно състояние е, явно грижите си казват думата (и още веднъж пу-пу да не ми е уроки ).

Та може примерно един път само със зехтин, друг път само със стимулант, следващ с бадемово масло+ракия и жълтък де?
    Последно редактирано от lqlq89 : 10-02-2012 на 19:37

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Да ми предложите нещо за мазна коса :3 Вече на 3-тия ден я чувствам мазна. Знам, че само с маски може да се предотврати, но всяка вечер съм затрупана със домашни, сутрин пък си преговарям уроците, косата я мия най-късно в 22:00 и дотето изсъхне, трябва да лягам Косата я мия в Сряда и Неделя, но вече я мия Вторник, Четвъртък и Неделя, че не ми се ходи с мазна коса. Може и да е от хининовата вода, която ползвах, но вече я спрях.

и имам чувството,че като излезна с мръсна коса и всеки в главата ме гледа.
    ДА!И аз!!!

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от kitty02 Виж мнението
    Да ми предложите нещо за мазна коса :3 Вече на 3-тия ден я чувствам мазна. Знам, че само с маски може да се предотврати, но всяка вечер съм затрупана със домашни, сутрин пък си преговарям уроците, косата я мия най-късно в 22:00 и дотето изсъхне, трябва да лягам Косата я мия в Сряда и Неделя, но вече я мия Вторник, Четвъртък и Неделя, че не ми се ходи с мазна коса. Може и да е от хининовата вода, която ползвах, но вече я спрях.
    Стои с маска, докато учиш или пишеш домашни

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    Стои с маска, докато учиш или пишеш домашни
    +маска с хума !

Цитирай Първоначално написано от Deny96 Виж мнението
    Днес прочетох за една маска за мека коса и реших да я пробвам.Много мекичка и лъскава ми стана косата.Препоръввам да я опитате
    2с.л Мед
    1с.л бадемово масло или зехтин
    1с.л оцет
    Разбърквате всичко,втривате в корените и седите с нея 1 час. ^_^
    ако добавиш и кисело мляко ще е идеална

Бия Дермабион, изписани ми от дерматоложка. Ноктите и кожата ми се подобриха много (пу-пу да не ми е уроки). Иначе ноктите ми се цепиха ужасно, вече не е така, (пак пу-пу да не ми е уроки). Има ефект определено!

п.п Иначе си правя маски на косата от няколко години, не ми е изтощена или нещо подобно, в страхотно състояние е, явно грижите си казват думата (и още веднъж пу-пу да не ми е уроки ).

Та може примерно един път само със зехтин, друг път само със стимулант, следващ с бадемово масло+ракия и жълтък де?
    ами може

Град
    Пловдив
    И при мен имаше такъв резултат, доста изсушава.

Говореше се за продукти на Кристиан Оф Рома, от кой сайт могат да се поръчават? Както и Lakme?
    http://angelcosmetics.mymall.bg/cate...stian-of-Roma/

В този сайт има техни продукти.

Град
    Пловдив
    ДА!И аз!!!
    Ужасно е чувстово,че те зяпат.

Ужасно е чувстово,че те зяпат.
    Да!Аз през целия ден съм притеснена и мисля единствено за мазната ми коса.
    Вече я мия 3 пъти седмично.Изправям я 2 пъти седмично.Когато не е изправена ходя на кокове и така.Нямам търпение да порастне и да се изравнят пластовете. :/
    Продукти на Лакме има в Златна рибка.

Град
    Пловдив
    Днес не си правих маска,само я измих,и сложих ампула в корените и кристали по краищата.

Днес не си правих маска,само я измих,и сложих ампула в корените и кристали по краищата.
    каква маска си направи ? мен не знам защо ме е страх да я отмия само с вода без шампоан... някак странно ми е

^Не си е направила маска!!!

Град
    Пловдив
    Прочетете статията.

http://inews.bg/%D0%9B%D1%8E%D0%B1%D..._i.164070.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си