- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
^ добре, че са ти сложили бан на профила, а не на IP-то![]()
Аз пък май пак ще започна 3 пъти в седмицата да я мия,защото сега на 2 пъти в седмицата,на 3-тия ден вече я чувствам мазна..![]()
Правя всичко изброено и ефект минимален..даже почти никакъв ;(
A какъв зехтин бихте ми препоръчали? Мисля да започна само със зехтин, бадемово масло или стимулант + жълтък и ракия да се мажа, без други добавки. Какво ще кажете? Аз слагам по 5-6 работи....смятам, че са излишни.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Днес прочетох за една маска за мека коса и реших да я пробвам.Много мекичка и лъскава ми стана косата.Препоръввам да я опитате![]()
2с.л Мед
1с.л бадемово масло или зехтин
1с.л оцет
Разбърквате всичко,втривате в корените и седите с нея 1 час. ^_^
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Бия Дермабион, изписани ми от дерматоложка. Ноктите и кожата ми се подобриха много (пу-пу да не ми е уроки). Иначе ноктите ми се цепиха ужасно, вече не е така, (пак пу-пу да не ми е уроки). Има ефект определено!
п.п Иначе си правя маски на косата от няколко години, не ми е изтощена или нещо подобно, в страхотно състояние е, явно грижите си казват думата (и още веднъж пу-пу да не ми е уроки).
Та може примерно един път само със зехтин, друг път само със стимулант, следващ с бадемово масло+ракия и жълтък де?
Последно редактирано от lqlq89 : 10-02-2012 на 19:37
Да ми предложите нещо за мазна коса :3 Вече на 3-тия ден я чувствам мазна. Знам, че само с маски може да се предотврати, но всяка вечер съм затрупана със домашни, сутрин пък си преговарям уроците, косата я мия най-късно в 22:00 и дотето изсъхне, трябва да лягамКосата я мия в Сряда и Неделя, но вече я мия Вторник, Четвъртък и Неделя, че не ми се ходи с мазна коса. Може и да е от хининовата вода, която ползвах, но вече я спрях.
http://angelcosmetics.mymall.bg/cate...stian-of-Roma/
В този сайт има техни продукти.
Да!Аз през целия ден съм притеснена и мисля единствено за мазната ми коса.![]()
Вече я мия 3 пъти седмично.Изправям я 2 пъти седмично.Когато не е изправена ходя на кокове и така.Нямам търпение да порастне и да се изравнят пластовете. :/
Продукти на Лакме има в Златна рибка.![]()
Днес не си правих маска,само я измих,и сложих ампула в корените и кристали по краищата.
Прочетете статията.
http://inews.bg/%D0%9B%D1%8E%D0%B1%D..._i.164070.html