- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета, които четат.
А "Осъдени души", чели ли сте ги?
След тях "Тютюн" ми се стори като... невъзможна за смилане книга.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
^ В шкафа е от няколко дена и ме чака да я видя. Ако е по-хубава от "Тютюн", няма начин да не ми хареса.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ами, ако трябва да съм честна, "Тютюн" не ми хареса кой знае колко. След "Осъдени души"... нея я прочетох точно за 3 дни на морето. Преди известен брой години. Беше ми като "бонус литература" за през лятото![]()
Аз сега завършвам ,,Железния светилник'' - хубава книга е, но ,,Под игото.. много повече ми харесва
Тютюн лятото тръгнах да я чета ,но ми омръзна още в началото,защото действията започват да се заплитат , пък и само любовни сцени .... не ми стана много скучна, но аз по принцип чета бавно , а тези 2 тома хич не са малко, така че я замених с Железния светилник
Ако някой не е чел "Хайка за вълци" на Ивайло Петров му я препоръчвам. Романа проследява един период от българската история за който е писано изключително малко.
Последно редактирано от AnarchyBoy : 10-04-2012 на 12:16
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
ммм ,аз останалите не знам дали ще ги изпре3ба ,щото имам др неща да чета, а и май забравих да споделя ,че съм монстъър мързел![]()
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
кой ли не е застрашен ..
мисля,че просто разбира твърде буквално това със секса
На мен много ми хареса и затова я прочетох доста бързо, може би за 3-4 дни. "Осъдени души" не съм прочела, но щом казваш, че е хубава, непременно ще я прочета.
По темата: Когато видя момче с книга, винаги се усмихвам и ми става приятно. Момчета, от които съм заобиколена, не четат книги, даже ги смятат за загуба на време. Имало е случаи, в които с една съученичка сме се говорили коя каква книга е прочела, и като не чуе някое момче да изръси изречение от рода на "А, вие пък четете ли?! По-глупаво нещо от това няма." Много съм се дразнела на подобни коментари.
Ох, само аз ли не съм фен на българската литература.
Обаче "Тютюн" много ми хареса. Най-любимият ми цитат:
"Тя разбираше света,който я уморяваше с паденията си,но гледаше на него хладно и безразлично.Не беше нито щастлива,нито нещастна.И много често тя съзнаваше,с тихата насмешка на философ,че беше само сива,никому непотребна вещ."
Красота.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Faith in humanity: Restored
Очевидно съм попаднала на грешно място, грешен клас, грешно училище, грешни хора. Случвало ми се е да се карам със съученици по тая тема и накрая, дори и да не го казвам, мислено им тегля по една майна; ми остани си прост. Баща ми не чете и много, ама много го тормозя, ама не..
Рядко попадам на момчета, които се отнасят в книгите. И, btw, независимо дали четеш само вкъщи, винаги си личи, когато обичаш книгите.
Защо мислиш така?
Последно редактирано от BrainlessROCKBABY : 10-04-2012 на 14:06
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Абсолютно не. Аз си я хейтвам тайничко as well. Да не казвам голяма дума (иначе казано - възприемайте го като лично мнение, а не причина да ме изръфате с парцалите), ама повечето 'произведения' са учебника ми по История в стихотворна форма. Никога не съм виждал таланта в това да умееш да садваш аудиторията, а май с изключение на Славейков, всичките това им е репертоарът. Пък и откъм въздействие нещо не ме грабват - не мога да седна и докато чета да си представям нещата като на филм. Не знам как да го обясня - гледам си думички, чета си ги, но не ми въздействат. Затова и не чета бг литература, де. Евала на онези от вас, които са се престрашили да изчетат десетките безвкусни тухли, че и да намерят нещо интригуващо в тях.
Рядкост са.Обожавам момчета, които четат.Обичам да обсъждам с тях книги.За съжаление повечето са идиоти, които не са докосвали книга и говорят само простотии. :/
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (: