- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Той заспа докато ...
Здрвейте! Аз съм момче на 16г. преди малко, докато правих с*ирка на приятеля ми, след около 20 минути любовна игра, той заспа (и още спи). Понеже ми е на гости и това ми се случва за 1-ви път (не вярвах, че е възможно, но явно е), се чудя как да постъпя. Какво да направя и нормално ли е, въпреки че снощи не е спал? Хейтърите да запазят ограничените мнения за себе си!
Остави го да поспи, сутринта ако се размърдаш преди него - действай. Тъкмо ще му кажеш да продължите от където сте прекъснали.
Никога не ми се е случвало на мен, но ако се случи не бих направила проблем. За да заспи по време на орална, значи физически наистина изнемощава.
Явно не си се справил добре с устата за това е заспал.Пробвай да го събудиш със свирка.
Защо си шокиран като е написал "дрвейте! Аз съм момче на 16г. преди малко, докато правих с*ирка на приятеля ми"
Явно автора е момче...
Верно, бе! И на мен не ми направи впечатление, че пише момЧе, но това отдолу "Хейтърите да запазят ограничените мнения за себе си!" потвърждава съмненията.
Както и да е няма лошо - заспал е човека, а ти питаш какво да правиш във форум, вместо да си легнеш и ти при него?!
Гнусен си.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Бръкни му в ануса, за да се събуди...
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
и 2та да умрете от спин, разносвачи на зараза и пошлост. смрт!
то густо, то пусто
Бах ... трол в стил педерас скоро не беше имало тука.
Момче педал е, не е момиче.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
то густо, то пусто