.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Darth_Komorin Виж мнението
    И аз снощи се сдърпах с майка ми. Знам какво ти е, моите родители и двамата са учители Та снощи си мислих нещо...и днес ще го направя и ти го препоръчвам. Само да свърша работа и ще отида до един хотел извън града. Там си имам приятели и ще кисна докато не се посере от притеснение. Направи същото и като почне да ти звънка на телефона, зарежи го да си бръмчи в джоба. На сутринта като се върнеш, ще те разцелува и о0о0. Миличко къде беше, притесних се. Майчински глупости. Момиче на 15
    Ако съм ти една майка, в момента, в който ми се прибереш, ти спирам джобните, взимам ти компютъра и ще има от училище - вкъщи и от вкъщи - на училище. Вчерашна пикла ще изкарва акъла на родителите си.

Авторе, преувеличаваш адски много. Първо, защо майка ти трябва да се трогва от това какво е твоето Височайше мнение за втория й мъж? Разведена ли е? Разведена е. Свободна е да бъде с когото и да е.
    САМО три години са ужасно много време. Ще видиш колко ще ти е променено мисленето.

Голям фен Аватара на Богиня
    Цитирай Първоначално написано от bReAk3R Виж мнението
    Пича вече е на 20 ? :Д Вие още пишете
    Е, кво?!

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ако съм ти една майка, в момента, в който ми се прибереш, ти спирам джобните, взимам ти компютъра и ще има от училище - вкъщи и от вкъщи - на училище. Вчерашна пикла ще изкарва акъла на родителите си.
    Абсолютно! И един бой бих и хвърлила дори...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си