- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения - vol. 2
Грацията винаги са ме впечатлявали с хубави подаръци.
Иначе за този крем много се чудеха и у Бгмамма за качеството му.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Може ли линк?
Everything changes, but beauty remains ...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=678171.705
Eто тука из последните страници.
Абе, Грация не вървят ли само с чанти :д
На мен ми изглежда като бордо поне от снимката в списанието. Иначе явно си е рекламна кампания това с тези скъпи продукти и умишлено дават и талон за намаление,за да може да си го купиш пак.Няма логика да е менте,защото си правят анти реклама така както каза PullMeCloser.
http://skleplr.pl/99-1201-large/micr...h-paste-lr.jpg
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля
днес си купих , заздравителя на перфект 5 в 1 , защото ноктите ми след гела не са за поглеждане , какво мислите за него и има ли нещо по-добро???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+ 3 лака за нокти
Последно редактирано от lqlq89 : 10-08-2012 на 11:33
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Какво му се чудиш, бе, мацка, купувай го! :Д 8лв, и е в срок на годност :Д И списание ще си имаш. Не е лошо кремчето, няма да остане неизползвано.
Защо? Какво те притеснява?
В Бг Мама няколко жени казаха, че са използвали оригинала, сега са си купили и този от списанието и не откривали абсолютно никаква разлика. Ваша си работа, де, не ви карам нищо да купувате, но според мен нищо не губите :Д
И аз съм ползвала и двата. Сега смятам да се заредя. И цялото нещо е рекламна кампания - не се тревожете за производителите и разпространителите на крема - за тях цялата кампания е 100% печеливша, убедена съм. И по света това не е нищо толкова странно.
По темата:
![]()
Das Feuer liebt mich
Ами с моята чувствителна кожа само ми трябват химии вътре,поне да няма парабени,но не мога от никъде да разбера.
Иначе изобщо не ме притеснява дали е менте,защото никакъв смисъл няма да сложат фалшив продукт и после стествено никой няма да го купи от магазина,щом не му е харесал.
А Ягодке,доколкото знам е за суха кожа,така че едва ли ще ти пасне на мазната кожа![]()
Ох, гледах някъде състава, но не мога да се сетя какво имаше... някакви масла, 85% Био(или нещо подобно) :Д
Не съм се обринала, а съм с много чувствителна кожа, а и силно се съмнявам всеки крем, който си ползвала до този момент, да е бил по-качествен от този или без никакви парабени.
Имам си нов шампоан:
![]()
You are broken, I can fix you...