.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Мега фен Аватара на Colouring
    Не мисля, че има някакви отрицателни чети от четенето. То те обогатява, което никога не може да доведе до нещо неполезно и недобро.
    Положителните черти са ужасно много. Като един човек, обичащ много да чете, мога да кажа, че книгите са ми дали много и се надявам да продължават да ми дават. Пренасяш се в един нов свят, различен, който няма нищо общо със сивото ти ежедневие. Припознаваш се в някой герой, откриваш качества, за които не си подозирал, научаваш неща, които не си знаел, разширяваш мирогледа си. Книгите ти дават желаното бягство, което те откъсва от проблемите, но и ти дава възможност да ги разрешиш. Има нещо изключително в това да се потопиш в книга, да влезеш вътре и да се въплътиш в нещо дотолкова, че да не можеш да се откъснеш от това дори след като си я прочел. И е изумително, че всеки ще намери нещо, за което да се хване; за всеки ще има подходящата книга, от подходящия жанр, с подходящите герои.
    Книгите ти помагат да разсъждаваш, развиват имагинерното ти мислене, предизвикват те, учат те.
    Както се казва..
    Book lovers never go to bed alone.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Не мисля, че има някакви отрицателни чети от четенето. То те обогатява, което никога не може да доведе до нещо неполезно и недобро.
    Положителните черти са ужасно много. Като един човек, обичащ много да чете, мога да кажа, че книгите са ми дали много и се надявам да продължават да ми дават. Пренасяш се в един нов свят, различен, който няма нищо общо със сивото ти ежедневие. Припознаваш се в някой герой, откриваш качества, за които не си подозирал, научаваш неща, които не си знаел, разширяваш мирогледа си. Книгите ти дават желаното бягство, което те откъсва от проблемите, но и ти дава възможност да ги разрешиш. Има нещо изключително в това да се потопиш в книга, да влезеш вътре и да се въплътиш в нещо дотолкова, че да не можеш да се откъснеш от това дори след като си я прочел. И е изумително, че всеки ще намери нещо, за което да се хване; за всеки ще има подходящата книга, от подходящия жанр, с подходящите герои.
    Книгите ти помагат да разсъждаваш, развиват имагинерното ти мислене, предизвикват те, учат те.
    Както се казва..
    Book lovers never go to bed alone.
    Напълно съгласна! Отчайвам се, когато питам някой дали чете и ми отговорят "nee da ni sum luudaa" примерно. Не че нещо против писането на латиница, но неграмотността направо ме побърква. Скоро бях питала майка ми дали не е и тя потресена от факта, че все по-малко от подрастващите не отварят и една книжка и тя проосто ми каза "Не". Не било нещо ново. http://ask.fm/martitooou/answer/18000157181554 бих искала да споделя това с вас, защото все още съм потресена от отговора, който получих. И мисля, че това е едно от нещата, до които води нечетенето на каквито и да е книги.
    ^^^
    Бургас <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си