- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
Утре сигурно ще се боядисам. Айде стискайте палци да стане хубаво и после ще покажа снимки.
http://ask.fm/iwwkaa
Русото наистина се поддържа много трудно. Вече 9-10 месеца ми се е взел акъла, като се има на предвид, че и всеки път, когато се боядисвам изсветлявам, направо ми идва да се гръмна понякога. Че и естествената ми коса е доста къдрава, та кашата е пълна. И все пак косата ми си има блясък. Старая се де. Моя съученичка е с отвратителна руса коса. Толкова изгорена и изхабена, че няма накъде повече. Ужас! И аз мисля, че сега съм по-красива. /и скромна!/ Повече ми отваря лицето. За щастие имам доста големи очи и то черни, та мога да експериментирам с много цветове и съчетания на гримове.
Готини хора сме, как няма! И красиви на всичкото отгоре!![]()
Кво се вайкаш?! Имаш страхотен пример за подражание, че и е изпраскан на аватара ти!![]()
Успех, Зайче! Да ни се покажеш непременно!
^ Оххх, толкова ти харесвам косатааа <3 И русия цвят супер добре изглежда, така де леко рижавото, ама пак е готино. И какво мислиш, че като си си скрила лицето, че не виждаме, че е хубаво ли? :P Ама явно имаш доста здрав косъм, след всичкото третиране изглежда много добреИначе и аз имам приятелка, която беше с бяло руса коса, ужаснооо суха и изтощена, всекидневно третирана много ми е грозно така
![]()
Мерси, мерси, ама това е защото не си ме виждала след сън и с неизправена коса. Като бръкнала в контакта съм. Дори някъде бях пуснала снимки и някаква мадама ми каза, че е като метла.![]()
Рижавото, продължавам да мисля, че е от къната.И вероятно е де. Толкова пъти се боядисвам вече и още не се е скрило, нямам друго обяснение...
Ох...Изчервих се! Уж бях решила никакви снимки да не качвам, но не се сдържах. Особено за мода и коси умирам!
Всяка седмица се ''хуманосвам''.Не се шегувам, само в това се изразяват маските ми. От време, на време и яйце, но сравнително рядко...
^ Ами то всеки е така общо взето и аз съм ужасна сутрин след сън всеки косъм в различна посокаиначе и моята коса рижавее, бях червена преди, но се боядисвах с боя, та може да не е от къната, просто от цвета. И аз съм на принципа не качвам снимки по форуми, ама наистина... само на лично
Ох, ще продължа утре, щоот адски мн ми се спи, а ме чака дълъъъъг ден
![]()
Майка ми е купила някакъв 1 литър и веднага го пресипа в една голяма тубичка с помпа и така не видях каква марка е
Едит: Шампоана може да се използва и за душ гел![]()
Някой да знае как да постигна цвета на аватара ми?
по темата с русите коса - едно момиче от моя клас е от 2 години руса .. косата и в момента по цялата дължина изглежда все едно си е направила вафлички и ги е тупирала... точно така... ужасно грозно стои и косата и за нищо не става.. сега ходи само вързана или на някаква плитка.. + че косата и е в 2 цвята - в корените по тъмно,а надолу бяло русо
Относно витамините,аз мисля да си купя на марката Допелхерц-немски са.Вчера ги гледах в аптеката 30 таблетки за 8лв.
Миналия ден си купих от ДМ-а тази серия за коса http://www.moetodete.bg/uploads/midd...?1314804052293 за обем,вчера се изкъпах с шампоана,сложих балсама и после на влажна коса спрея,имаше ефект,ама не голям.Комплекта е на промоция за 9,90лв.Не знам за какво го купих,в нас съм пълна с шампоани по 1л и нямат свършване.Сигурно общо имам 5-6 шампоана.![]()
Последно редактирано от titinkaa : 10-12-2012 на 10:39