.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Мега фен Аватара на 102
    Нали уж ИМА ВРЪЗКА ..?

Мега фен
    И аз не можах да разбера той в връзка ли е, или говори теоретично ако имаше ...?

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    И аз не можах да разбера той в връзка ли е, или говори теоретично ако имаше ...?
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Нали уж ИМА ВРЪЗКА ..?
    Не, бе
    Всичко е хипотетично.
    Тряя да направя едит, явно.

Мега фен Аватара на 102
    Тва е тема от типа Трилър.. търпи промени постоянно.. кефи ме !....

Голям фен Аватара на chushkopek
    За сапун.

Цитирай Първоначално написано от smrt Виж мнението
    ако е супер яка и съм пиян, бих я уважил
    йоло
    Пич, имаше една такава случка, където няк'ъв "уважил" едно момиче, докато приятелката му била на купона, пък после тя му изхвърлила дрехите с послание "приятелка нямаш", как ще се почувстваш ?

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    момчетата сте си по -бавноразвиващи се
    ше те плесна...

Иначе нема кво да коментирам. Идиот.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Той сега си мисли, че всичко, което хвърчи, се яде, но като го поочука живота, бързо ще осъзнае кви са реалните измерения на нещата. Много дришльовци са минали по тоя добре утъпкан път и още много ще минат.
    Welcome to the Jungle...

С две думи - двоен стандарт.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Приемете го - винаго е било различно и винаги ще бъде.Да си ебал много жени винаги е било престижно , а да си спала с много мъже значи си курва.Докато има гадни курвички като вас и балъци , които ви се връзват , все ще има и тарикати като мен , които трябва да намажат от цялата работа

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Приемете го - винаго е било различно и винаги ще бъде.Да си ебал много жени винаги е било престижно , а да си спала с много мъже значи си курва.Докато има гадни курвички като вас и балъци , които ви се връзват , все ще има и тарикати като мен , които трябва да намажат от цялата работа
    ето още един

Голям фен Аватара на magita
    Приемете го - винаго е било различно и винаги ще бъде.Да си ебал много жени винаги е било престижно , а да си спала с много мъже значи си курва
    Всъщност ще е така докато не спреш да се влияеш от мнението на друг. Щото на теб т'ва някой умен ти го е подхвърлил и ти щото не можеш да измислиш нещо по-мъдро си се хванал за него.

Много е зле приятеля ти ... ама като му дойде акъла може и да се пооправи (дано)
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Поредния умник. Гадни курвички викаш? Ами тогава къде е престижа в това да си "тарикат" като чукаш гадни курвички? Много си умен и ти, направо пръщиш от ум.

Този спор е напълно безмислен и ще ти кажа защо. Защото според всеки мъж той би бил велик, ако е чукал 20. Но жената става отвратителна, ако е спала с 20 момчета. И ако мацката, която мъжа е харесал е спала с повече - бива заклеймена като курва и въобще не се занимават с нея. Ама мъжете са герои иначе .. Това е най-глупавото нещо за мен. Защото точно заради ей такива момчета като приятеля ти курвите са много. Съжалявам, че го казвам, но това момче е абсолютен боклук за мен.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Според мен приятелят ти говори такива простотии, защото говорите само на ТЕОРИЯ. След като не е обвързан и е девствен може и да е силен на думи, но ако попадне в дадената за пример ситуация, не би постъпил така. Това са си празни приказки. И аз мога да твърдя, че ако отида в Италия(примерно) ще опитам всичките им видове паста, ама няма как да знаем, след като не съм била в Италия, нали?! Чеше си езика човека, като си мисли, че това го прави голям мъжага!

Мега фен Аватара на babity
    Никой не иска да си пуска питомното, гонейки дивото.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Ако бяхте малко по-умни бих се занимавал да ви обясня в детайли , обаче ще трябва да се задоволите с по-повърхностното.Това , което казах , е самата истина.Ако не го виждате , или сте курви и не искате да си признаете , или сте тъпи и не го разбирате.Винаги е имало двойствен стандарт и винаги ще има - жените трябва да сте невинни , мили и добре изглеждащи , а не искащи тройки и разкрачени на по 15.Как очаквате от мен да възприемам някоя от вас сериозно , да не чукам по 3-4 на веднъж след като всяка от вас има извратени фантазии и илюзионни представи.Когато някой много по-умен от вас говори , по-добре е да го слушате.Искате да сте еманцепирани в обществото , обаче надавате вой до небето , ако мъжът до вас не е мотивиран да работи и го заклеймявате като безперспективен.Медалът има и друга страна обаче.Като искате 3ки и не знам си кво още , приемате факти , че всички жени без изключения , сте курви ( като степента зависи от това колко сте хубави и какво може да си позволите ) , а мъжете трябва да си правим гаргара с вас и да изкарваме пари в семейството.

Мега фен
    SpiritInBlack, ти ли си мистериозния девствен ебач?

За мен изневярата:
    - е много скапано нещо ..
    - не е нужно да е чисто физическа ..
    - се постига много лесно, когато някой човек те приеме за даденост ..
    - се появява малко или много, когато започнеш да губиш чувствата си ..
    Това ми стига.

anonymous708973
    Guest
    Аа, момичета, не си кривете душата. Двоен стандарт винаги е имало и винаги ще има.
    Първата ми асоциация, като чуя, че мъж е бил с 20 момичета/жени: "Хм, интересно би било да се пробва какво и дали е научил нещо."
    Първата ми асоциация, като чуя, че момиче е било с 20 момчета: Ебати курвата.

Мда, факт. Съжалявам, че е така, но е така.

^Това е доста по-различно от "Тя няма право да изневерява, но аз - да".

Ти говориш за тоя момент с "ходенето". Жените по презумпция не трябва да ходят, ако нямат партньор. Ако имат, също. Мъжете е добре да "ходят", да са играчи и т.н. Според различните нива на духовност и морал (за мен) изневярата на мъж във връзка може да се смята за готино или за пошло. Аз съм от лагера на "моралистите". Не оспорвам, че има двоен стандарт. Ама е малко куцо ти да искаш да изневеряваш, а ако ти се случи на теб - о, ама как може.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на draid
    Абе изневярата не е някакво ръгане в друга дупка, всичко е много по-емоционално ниво. Всичко опира до уважение към себе си и човека до теб. Това е като хората дето летят с колите, всеки може да натисне педала на газта до ламарината, но не всеки може да кара.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Подобни разсъждения са доста чести:

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Аа, момичета, не си кривете душата. Двоен стандарт винаги е имало и винаги ще има.
    Първата ми асоциация, като чуя, че мъж е бил с 20 момичета/жени: "Хм, интересно би било да се пробва какво и дали е научил нещо."
    Първата ми асоциация, като чуя, че момиче е било с 20 момчета: Ебати курвата.

Мда, факт. Съжалявам, че е така, но е така.
    ...и водят до подобно мислене за съжаление:

Ако бяхте малко по-умни бих се занимавал да ви обясня в детайли , обаче ще трябва да се задоволите с по-повърхностното.Това , което казах , е самата истина.Ако не го виждате , или сте курви и не искате да си признаете , или сте тъпи и не го разбирате.Винаги е имало двойствен стандарт и винаги ще има - жените трябва да сте невинни , мили и добре изглеждащи , а не искащи тройки и разкрачени на по 15.Как очаквате от мен да възприемам някоя от вас сериозно , да не чукам по 3-4 на веднъж след като всяка от вас има извратени фантазии и илюзионни представи.Когато някой много по-умен от вас говори , по-добре е да го слушате.Искате да сте еманцепирани в обществото , обаче надавате вой до небето , ако мъжът до вас не е мотивиран да работи и го заклеймявате като безперспективен.Медалът има и друга страна обаче.Като искате 3ки и не знам си кво още , приемате факти , че всички жени без изключения , сте курви ( като степента зависи от това колко сте хубави и какво може да си позволите ) , а мъжете трябва да си правим гаргара с вас и да изкарваме пари в семейството.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Абе изневярата не е някакво ръгане в друга дупка, всичко е много по-емоционално ниво. Всичко опира до уважение към себе си и човека до теб. Това е като хората дето летят с колите, всеки може да натисне педала на газта до ламарината, но не всеки може да кара.
    Това.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

хаха, мост - вода - въже, можешли да му ги осигориш на твоето приятелче

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    ^Това е доста по-различно от "Тя няма право да изневерява, но аз - да".

Ти говориш за тоя момент с "ходенето". Жените по презумпция не трябва да ходят, ако нямат партньор. Ако имат, също. Мъжете е добре да "ходят", да са играчи и т.н. Според различните нива на духовност и морал (за мен) изневярата на мъж във връзка може да се смята за готино или за пошло. Аз съм от лагера на "моралистите". Не оспорвам, че има двоен стандарт. Ама е малко куцо ти да искаш да изневеряваш, а ако ти се случи на теб - о, ама как може.
    Абсолютно. Тук и да има двоен стандарт, не го признавам и точка.
    Пука ми, че е нямал чувства, ако ми е изневерил. Щото утре като цъфна и кажа "Мило, аз ти изневерих, ама нямаше чувства, не се притеснявай", едва ли ще му е весело.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си