- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Напоследък прекалявам с мъжете
Много философии, които дори не дочетох, за някакъв елементарен казус.
Престанете да съдите хора, да им лепите етикети.
Много си ми странна, Щрудел, ти си като жена под чехъл. Ако ти изневерят, ще търсиш вината в себе си, но същевременно си готова да лепнеш грозен етикет на човек, който си прави кефа?
Понякога си толкова ограничена, нетолерантна и съдеща, въпреки че УЖ рибите не били такива, лол.
Или перспективата, че за да си обичана, трябва да си еди-каква-си. За да те забележило свястното момче и тн.
Напълно съгласна с DarkTemplar. И с частта за последиците (!). Такова поведение, за съжаление, влачи негативи от консервативното общество. Рядко някой мъж ще си каже: "Е, разбирам я" и няма да ти прави на проблем (по-скоро на себе си и на жалкото си его), че разпускаш и се забавляваш както ти дойде. Някак си, разбираемо е след 3 дълги връзки по 6 години общо и трите. Въпреки че това ще е едно предизвикателство за теб - да намериш по-трудното - някой по-широкоскроен партньор, дето няма да ти прави проблем за бройката.
За Бога.. мечтая да съм като теб. Мечтая да не съм толкова сериозна, да не ми пука от общественото мнение - на щруделки, щруделовци и пр. Да му отпусна края - без никакви емоции, без никакви чувства, без никакви задължения. Само дето знам че не съм такъв човек - за съжаление. Не мога да бъда. Никога не съм се уморявала да търся истинските неща. Знам, че едно безсмислено изживяване само би ме наранило. Както ме и нараняват всички "смислени" неща, в които се впускам. Затова пък завиждам на хората като теб, които могат да му отпуснат края, без да мислят за шибани предразсъдъци и не плащат данък обществено мнение.
И, между другото, всяка жена заслужава да бъде глезена, обичана, обсипвана с внимание. От това пък по-нормално няма. Защо трябва да се борим срещу природата си? Да се навиваме, че не сме нищо специално и не заслужаваме еди-какво-си отношение? Естествено, че го заслужаваме ... ако сме послушни : )!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Чакай, че се обърках и тръгнах да чета мненията назад и по-специално това за изневярата. Да, сигурно ще потърся вина в себе си, но няма да обвинявам единствено себе си. Няма да обвинявам и него, защото не мога да съдя някой за постъпките му, но ще се обидя най-малкото. Ест, че няма да мога да изтърпя да ми съсипват чувствата. И наистина не съдя никой. Щом някой е щастлив с живота, който води, нека. На МЕН просто не ми харесва и това е. Казвам как стоят нещата за мен.
4XCOKИ
Момиче, сериозно не знам какво ти става, не знам дали принципно обичаш да се заяждаш или ти липсва мъжко внимание...но ако мислиш, че аз създавам грозно впечатление, твоето е пълна пародия. Интересно тълкуване имаш на писанията ми, прекалено буквално приемаш нещата, това може да ти навреди в бъдеще. Виждам, че имаш комплекси, прекалено натрапчиви са, не го отричай, няма да споменавам какви са, не искам да те засягам. Просто се отпусни малко, зеленото не ти отива.
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
4XCOKИ
Обичам сексуалните грубости. Радвам се, че се вслушваш в мъдростите ми, надявам се да са ти от полза. Винаги мможеш да потърсиш съвет от мен, хубаво да се упражнявам с такива индивиди като теб (няма да определя какви, защото съм възпитана)
''повърхностна и ограничена'' сама си го каза...няма какво да допълня.
4XCOKИ
Няма пък, аз искам да си летя с моите розовки дракончета и да посипвам вълшебен розов прашец по психически лабилните хора, които имат потенциал да нормализират състоянието си. Теб те пропускам, защото с това поведение и потенциал за нещо по-добро не виждам![]()
нИ тА бива за тая прекрасна дейност по посипването на вълшебен прашец
4XCOKИ
Сигурно просто не попадаш на свестни.. или на теб нещо ти има.. ама не е ли по-добре да са следващия-следващия-следващия пред това да си с някъв мухльо просто, за да не си сама. А и щом не се припокриват връзките ти.. имаш още много да ядеш докато стигнеш висш пилотаж....
От къде знаеш, като до теб не съм се доближавала? Нещо не ми допада аурата ти![]()
4XCOKИ
outlawgirl, досадна си.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
разкрепостена ми е личността, контрастна на твоята и нещо вече не си оригинална и не ме забавлявашразочарована съм
забавно е да, тва е целта все пак, нали така щруделче?
О, грешиш много душице. Разкрепостените хора не говорят на всякъде колко им се чука и като цяло толкова за сексуалността си. Както умните не говорят колко са умни. Или различните не повтарят 'аз съм различен.'. Не бъркай понятията. Просто ти липсва секс. Ужасно ти липсва. Или ако не ти липсва и го търсиш допълнително от други - тогава вече не е на добре. НО не бъркай понятията.
4XCOKИ
мда, липсва ми, но за разлика от теб го получавам.
айде стига вече изчерпахме се с простотиите, аз ще бъда по-умната и ще сложа край на тази трагична дискусия.
4XCOKИ
4XCOKИ
4XCOKИ
Абе Щрудел, открай време знам, че си лабилна, ама вече се оливаш тука, модератор си по дяволите. За такъв спам хората ги банват, а ти само наливаш. Земи спри.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick