Първоначално написано от EinGutesKind Добре, ама кажи какво искаш да ти кажа "здравей, ние пишем в един форум ..." Абе ти кажи,че си Насето от форума,пък от там нататък ш видим
Първоначално написано от mitkooo0 Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм Първоначално написано от theeye770 ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!
Първоначално написано от EinGutesKind И то точно по 9 дисциплини Сам се набута! Девет пъти ще черпиш! Първоначално написано от Me4encety Абе ти кажи,че си Насето от форума,пък от там нататък ш видим Внимавай да не се влюбиш, че не го давам на коя да е...
Първоначално написано от Богиня Сам се набута! Девет пъти ще черпиш! Внимавай да не се влюбиш, че не го давам на коя да е... Аз не се влюбвам в никой :S
Първоначално написано от Богиня Внимавай да не се влюбиш, че не го давам на коя да е... Мисля,че няма да има нужда да внимавам Вярно,че Насето е женствен,ама не чак толкова,че да го харесам
Първоначално написано от Me4encety Мисля,че няма да има нужда да внимавам Вярно,че Насето е женствен,ама не чак толкова,че да го харесам Че ти да не си хомо?
Първоначално написано от Богиня Че ти да не си хомо? Аз ?! Как можа да си го помислиш ?! Тцтцтцтцтц
Правила