- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Той заспа докато ...
Ох, какво само храните момчето? По темата не се притеснявай, не е заради теб. Преди време четох някъде, че секса е естествено приспивателно. Най-вероятно е бил уморен![]()
Стига с хомо нападките, темата не е за да решим дали е ок пича да е гей или не.
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Не, ти си расист, не можеш да си позволиш свинско, обичаш женски полови органи както и аз, но това е нормално толкова, колкото и да обичаш мъжки полови органи, всеки си има мнение и свои собствени предпочитания. И да нека си ограничен. И се чудиш защо си на това дередже!? (Извинявам се за турцизма, трябваше да използвам българска книжовна дума.) Никога един човек в чужбина няма отговори по такъв начин в някакъв форум. Щом те е срам от подобни същества, явно ти не си никакво същество. Айде и другия път без комплекси.
Направете раздел за педали - моля>
ХА ХАХА ХХАХАХ АХАХ АХХАХАХ А ХАХ АХАХХ ХХХАХ ХАХАХ ХА
сложи му нож в ръката и после му излей тенжера с гореща вода...
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Е...сигурно си го отчаял и затова е заспал!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!