.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Мега фен
    Щях да се хвана да пиша някакъв коментар, ама прочетох следното:

Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
    Историята изглежда точно копие на не един холивудски филм. Просто мирише на трол от километри.
    Добре, може и да не е умишлен трол... В такъв случай ето моето мнение:
    Авторката е малоумно същество, задето се е оставила да я манипулират по такъв твърде очевиден начин.(Затова и се усъмних че е трол) . И естествено в това няма нищо лошо, защото тъпи наивни момиченца винаги ще има и точно на това разчитат хора като въпросното момче. Човекът си е направил кефа, защото е видял възможност да го направи. Никой не е карал авторката да се занимава с този, още повече пък след като е видяла какъв е всъщност. Ако имаше поне малко акъл и характер, щеше да потърси помощ от институции, от приятели, или сама щеше да се справи с проблема си. Но тя се е оставила в ръцете на един наркоман... Да търси причините за това което и се е случило, само и единствено в себе си. Разбирам че тогава още е била малка и наивна, но всеки си носи кръста. Докато има балами, ще има и тарикати.
    Колкото до въпросното дете, ако бащата вече не е наркоман, и има по-стабилно имуществено състояние, то според мен той има право на това дете.Не знам защо всеки се хвърля в подкрепа на авторката, само защото сте чули неината версия на случилото си, или поне така както тя го е видяла. Също доста често момиченцата си измислят такива истории за изнасилвания и злоупотреба с тях, когато ги е яд на собствените им провали, и трябва да прехвърлят вината на друг. Аз бих желал да чуя версията на бащата, защото винаги има и друга гледна точка. А единственото ми заключение от поста на авторката е че тя е тъпа. И това, как да кажа, някакси не е в подкрепа на неините думи и виждане върху нещата.

Но до последно си запазвам версията че това е трол, просто това което е написала ми се струва напълно нереално и измислено. В такъв случай, отказвам се от горе-написаното, ииии.... 7/10 успешен трол!
    И повече няма какво да кажа. Абсолютно съм съгласен. Мога само да добавя:

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    мхм

01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Голям фен

Не е трол.За бога бях на 16,колко мозък съм могла да имам.Само аз знам какво съм преживяла и при това,което ми преживяваше.Ако го бях отрязала можеше да му убие без да му мигне окото.Щом мислите,че е трол.Добре,знаете ли колко искам това да не беше истина.Но за жалост е и няма какво да направя.
    Все пак за тези които ми повярваха,той се отказа от детето,като разбра че съм си намерила адвокат.
    Все пак аз все още не съм зрял и възрастен човек,защото на моите години,момичета би трябвало да се забавляват и да правят грешките които аз направих преди доста време.Вместо това,аз стоя и отглеждам дете.Знам много добре,колко лесно щеше да е да бях направила аборт.Но така убивам един живот,едно дете което може би иска да се роди.Замислете се,ако вашите майки и бащи бяха направили това сега вас нямаше да ви има.Така че според мен постъпих правилно,вашата гледна точка може да е напълно различна,но аз така мисля.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от XX_TEDI_XX Виж мнението
    Трол е
    Хахахаха, знаех си аз.....
    Сега като видя колко сълзливи мърши са си изписали простотиите " Съчувствам ти" , "Пази си детето"....... Хаххахахахха.... Епичен трол приятелю, епичен.....

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Трол е
    Браво! Просто БРАВО!!! Защо лъжеш така?! Лъже и няма срам! Даам...имаше нещо гниличко тука...ама и аз се хванах на тъпотиите ти! Измислила си тоя трол ,че да ни пробваш,а?!?

Аз не се хванах.Ясно е,че е трол.Ама не я виня.Половината от форума тролват.Не знам защо,сигурно си нямат работа и тръгнали да лъжат по форумите.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Намирисва. Стига си тролила, защото аз подобно нещо не пожелавам дори на хората, които не харесвам. Стига си си измисляла и излез от филмите.
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Ти добре ли си?
    Каква майка би била тогава, ако дадеш собственото си дете на някакъв наркоман, който не веднъж ти е причинявал психическо и физическо насилия. Законът е на твоя страна, направи всичко възможно, не давай детето си. Ще я съсипе, а мисля, че не искаш това.

Иначе това със заплахите и разните му глупости - не вярвам, провокира те просто да му го дадеш без съд. Поне така мисля.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Ти добре ли си?
    Каква майка би била тогава, ако дадеш собственото си дете на някакъв наркоман, който не веднъж ти е причинявал психическо и физическо насилия. Законът е на твоя страна, направи всичко възможно, не давай детето си. Ще я съсипе, а мисля, че не искаш това.

Иначе това със заплахите и разните му глупости - не вярвам, провокира те просто да му го дадеш без съд. Поне така мисля.
    Оле Боже!!!! Ти направо счупи стрелката на тъпометъра.... Човека вече си каза че е трол. То бива да си тъпа ама чак толкова....

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    казваш, че е наркоман, правят му изследвания, намират 5 тона гняс в кръвта (ако не се е изчистил) и попечителство чао
    то густо, то пусто

Трол е
    Чак ме е жал като гледам колко ви е скучно на някои хора.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Трол е
    То си личеше още в първия пост...

Поздравление , разчуства ме та ти си много силна ! Гордей се със себе си ! Хайде успех за напред и дано да нямаш повече лоши моменти ти заслужаваш най -доброто !

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от miki589 Виж мнението
    Поздравление , разчуства ме та ти си много силна ! Гордей се със себе си ! Хайде успех за напред и дано да нямаш повече лоши моменти ти заслужаваш най -доброто !
    Абе,ти не четеш ли постовете на другите?!?!? Очевидно това е трол! И тя си призна!

Axaxaxa miki miki axaxa

Голям фен
    Хаха, как вика поздравление все едно нещо хубаво се е случило....

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Аххаахах, е, не ... ахахахха
    смяяятай
    толкова ли си нямате работе, бе, хорица? :Д
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    оф..

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    ддз моеж да етрол моеж и да не е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми