.
Отговор в тема
Страница 34 от 195 ПървиПърви ... 243031323334353637384484134 ... ПоследнаПърви
Резултати от 826 до 850 от общо 4870
    Голям фен Аватара на Daydreamer3
    Град
    Somewhere over the clouds.
    Така де ЕлПИ..значи мога на БЕЛ и език по избор?
    Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Да можеш трети модул да държиш по бел,история,география и т.н., а езикът е друг отделен изпит.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от Daydreamer3 Виж мнението
    Така де ЕлПИ..значи мога на БЕЛ и език по избор?
    Да, можеш.
    Разликата е, че ЕлПИ е електронен изпит, а ЕПИ е на хартиен носител.
    И да знаеш, че може да няма възможност за пробен изпит по език.
    При мен беше така и ходих само на редовен.

Голям фен Аватара на lemonyheart
    Здравейте, някой случайно да е карал изпит в офис на фирма Едланта за прием в Датски университет? : )

I sneakers!
    music>life ♪♫

Голям фен
    1. Нямам си и на идея за какъв изпит иде реч, но на твое място бих се пренасочил към друг университет в Дания.
    По мои наблюдения университетите, които си партнират с фирмите по такъв начин (прави се тест в самата фирма) не са от университетите, които биха ми допаднали (може и да греша).

2. От Интеграл и Едланта смятам Интеграл за по-големи професионалисти, защото с Едланта си имах леки неприятности.

3. В крайна сметка не кандидатствах през фирма. Всичко се оказа много приятно и лесно : ).

Мисълта ми е да проучиш нещата внимателно, ти си знаеш най-добре, но сама проучи всичко : ).

Здравейте,
    Предстои ми да стана студент,но имам голям проблем не мога да реша в Българея или чужбина.
    Готвя се за SAT,SATII and TOЕF. Но мой приятел e в AUBG и е много доволен , но аз не искам там. Насочвам се към чужбина.
    Моля ви помогнете !!!
    Последно редактирано от Tedybear : 10-16-2012 на 17:18

България или чужбина ?

Българея? Беги в чужбина, умолявам те.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Но къде боря се за пълна стипендия !!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Tedybear Виж мнението
    Но къде боря се за пълна стипендия !!!

Трудно ще се пребориш за такава май.Не се заяждам, ама се чудя как бъдещ студент допуска такива елементарни грешки - Българея вместо България, помогне те вместо правилното "помогнете", TOILF вместо TOEFL, непознаване на пунктуацията, та дори и незацепване, че някой явно го иронизира като го праща да следва в чужбина.

ТУПАНИК ТУПАНИК ТУПАНИК ТУПАНИК ТУПАНИК ТУПАНИК ТУПАНИК ТУПАНИК ТУПАНИК ТУПАНИК ТУПАНИК ТУПАНИК ТУПАНИК ТУПАНИК ТУПАНИК ТУПАНИК

Голям фен Аватара на joannalof
    Моят въпрос към студентите е - В България къде е по-добре да учиш икономика - УНСС или ИУ Варна? Разглеждах сайтовете и на двата и като че ли във Варна има по-интересни специалности,но всички ми казват да избера УНСС??
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Всеки си е пристрастен към университета, аз веднага бих ти казала Варна и бих ти изтъкнала с какво точно сме по-добри от УНСС , но после ще се включи някой от УНСС с обратното мнение Каква специалност си си избрала? При нас повечето преподаватели са свестни, винаги има изключения разбира се. Това че нищо не научаваш е вярно ако преписваш и учиш наизуст, аз съм решила да не преписвам на нито един изпит, защото това ще го работя все пак. : ))
    И откъде си също .. кое ти е по-близо?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    11 клас съм готвя се по биология, но по химия ще трябва да ходя на уроци. Уча икономика, финанси, банково дело, обожавам историята,а искам право, но ще уча медицина. Решила съм го, защото смятам че ще имам по-добра реализация. Общо взето в главата ми е пълна каша. Готова съм да се откажа от това, което ме влече. Колебая се между МУ София и този във Варна. Някой ако може да ми каже кой е по-удачният избор. Ученето не ме плаши, но тази химия ме притеснява малко. А и искам да попитам от значение ли е матурата, която ще правя, защото аз искам по история. Само да допълня, че оценките ми по химия и биология да били отлични.

Цитирай Първоначално написано от joannalof Виж мнението
    Моят въпрос към студентите е - В България къде е по-добре да учиш икономика - УНСС или ИУ Варна? Разглеждах сайтовете и на двата и като че ли във Варна има по-интересни специалности,но всички ми казват да избера УНСС??
    Ще ти кажа да избереш този, който те влече повече.
    А и този, с който ще ти е по-лесно да се оправяш, имайки предвид че Варна и София са бая далечко един от друг.
    Аз уча в УНСС и съм пристрастна, но за момента съм изключително доволна от преподаватели, база и всичко останало.

Свищов също го има като вариант бай дъ уей. То много зависи на какви преподаватели ще попаднеш, на каква група, в коя специалност. При нас от специалност до специалност има океан разлика, освен в предметите, че и в човешкия материал В икономическите университети много влизат, които са искали друго и не са ги приели, и влезли ей така да има нещо.. и после отпадат. Това не го прави Влез само ако това искаш, и то това, което искаш .. или близка специалност. Но да искаш мио, да влезеш счетоводство, щото това са те приели и и двете били икономика не върви ;д Разгледай и останалите фактори, къде ще живееш там, кой град повече ти харесва, къде имаш приятели .. и това е важно. Иначе по това, което аз знам за УНСС, в преподаването има немалки разлики.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Никога не съм била във Варна е може да е странно,но факт.София ми е по-близо/само 4ч път /,но не съм очарована от града.Иначе всичките ми познати отиват в София/Пловдив,да ида сам-самичка във Варна май ще е твърде жестоко за мен. Иначе като специалност не съм избрала - искам нещо икономическо,но и свързано с компютри,а не откривам такова.
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

ние имаме информатика (някаква по-икономическа) и бизнес информационни системи във Варна имам предвид
    в София също има информатика, сигурна съм.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от joannalof Виж мнението
    Никога не съм била във Варна е може да е странно,но факт.София ми е по-близо/само 4ч път /,но не съм очарована от града.Иначе всичките ми познати отиват в София/Пловдив,да ида сам-самичка във Варна май ще е твърде жестоко за мен. Иначе като специалност не съм избрала - искам нещо икономическо,но и свързано с компютри,а не откривам такова.
    Икономическо свързано с компютри е много обширно.

Можеш да си програмист, който разработва икономически програми.
    Можеш да си икономист, който използва различни компютърни приложения в работата си.

За първото се насочваш към компютърни науки, за второто се насочваш към някаква икономическа специалност.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Определено първото ми звучи по-добре,но това,което ме спира е дали ще мога да се справя с математиката и информатиката.

http://www.unwe.bg/bg/pages/142/%D0%...%82%D0%B8.html ето ти специалностите като цяло в УНСС„ ако имаш въпроси можеш да ми пишеш на ЛС

Информатиката моето скромно мнение е , че във ФМИ е по-добре от всеки икономически университет
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Chacho
    Ми не знам, ще се справиш ли с математиката и информатиката? Страшно много учене е, но е въпрос на воля. Математиката и информатиката, като всяко друго нещо, не са вродени знания и се научават. Просто е доста къртовски труд.

И, да, ФМИ е подходящо място за това.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Мноо се кефя, че взех висшата математика с 4-ка, при положение, че съм учил само 1 час и запомних и схванах всичко+тва ми се падна тва, което знаех най-добре, но да не се кефя много, че интегралчетата са доста гаднички и не знам как ще ги схващам
    Последно редактирано от mlakniwe : 10-20-2012 на 18:27

Математиката се тренира, но и трябва да ти идва отвътре Има хора, които просто не стават. Колега, който си взел висшата математика с 4, кое е висшата математика, която си взел, ако още не си стигнал интегралите?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове