- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо е срамно да си девствен/а
Бе, не ми е долипсвала за толкова време, не вярвам и занапред да се случи.
Какво, по дяволите, й е хубавото на девствеността? В миналото може и да е била едно от най-важните качества, по които да са те характеризирали като годна или не, въпросът е, че тия времена отдавна са отминали и в цивилизованите държави не те убиват с камъни, защото си била интимна с мъж.
Въобще, тая девственост я издигате в култ и някакво върховно благо, а тя е просто някаква си физиологична преграда, нищо не значи. Девствеността символизира по принцип чистота и невинност, а няма как да си развяваш голото дупе по дискотеките, в главата ти само думата "секс" да присъства, да бъркаш в нечии панталони по тоалетни тук и там, и да казваш, че заради наличието на някаква си мембрана, си девствена.
Другата крайност пък, за която спомена Сиси, ме кара да се смея с глас. Никой не може да ме направлява, особено що се касае до личния ми живот, до нещо толкова интимно. Пет пари не давам, че някакви асоциали, които не са имали нормални социални контакти, ме наричат курва само заради това, че си живея живота.