.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Един отговор преди време по този повод ако не се лъжа на Blab страшно ми хареса.А именно.Хората,който най-много обясняват как не могли да обичат и не вярвали в любовта най-много се нуждаят от нея.Просто се притеснява явно да не страда после.
    Има един филм, който го препоръчах на разни съфорумници, казва се "Мирният войн" (Peaceful warrior). В него главният герой в един момент трябваше да измисли нещо умно и единият от опитите му беше точно "Тези, които са най-трудни за обичане, най-много се нуждаят от любов" ("The ones who are hardest to love are usually the ones who need it the most.") Филмът е много готин, препоръчвам ти го и на теб.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Има един филм, който го препоръчах на разни съфорумници, казва се "Мирният войн" (Peaceful warrior). В него главният герой в един момент трябваше да измисли нещо умно и единият от опитите му беше точно "Тези, които са най-трудни за обичане, най-много се нуждаят от любов" ("The ones who are hardest to love are usually the ones who need it the most.") Филмът е много готин, препоръчвам ти го и на теб.
    В грешка си. Урока му беше, че винаги нещо се случва. Това твърдение за любовта е готино, но е едно от тези които стареца не прие.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Мерси за предложението А относно това че "Тези, който са най-трудни за обичане, най-много се нуждаят от лобов" съм напълно съгласен.Поне за по-голямата част от случайте. И трудно дори и почти невъзможно е някой да ме убеди в обратното твърдение тъй като аз поради едни или други причини смятам че на тоя етап идеално се вписвам в категорията на най-трудните за обичане хора. В повече подробности няма да се впускам
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си