.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Ще иска ли с друг?

Понеже съм първия на приятелката ми, заедно от много време и се обичаме и искам да питам-ще иска ли да пробва с друг след време просто да види какво е?Най-добре да помогнат момичета които са били в същата ситуация ама очаква и др мнения

Мега фен
    Град
    <3
    пф
    Не можем да знаем дали ще иска, омг.
    Ако си омръзнете (макар че това понятие не ми харесва никак) и престане да те обича, а е просто с теб от привързаност, е напълно възможно уморена от връзката си, да поиска да се отдаде на свободия.
    Така че... обичайте си се и не го мисли.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от Life1 Виж мнението
    Понеже съм първия на приятелката ми, заедно от много време и се обичаме и искам да питам-ще иска ли да пробва с друг след време просто да види какво е?Най-добре да помогнат момичета които са били в същата ситуация ама очаква и др мнения
    Момче ако те обича няма да пробва с др (ако се разделите разбира се че ще е с друг ама усещам че си над 16 години )

И двамата сме над 16 Просто исках да видя какво ще ми кажат момичетата които са били или са в позицията на приятелката ми

Повече от фен
    Хаха , що за въпрос?Ако държи на теб и й е приятно с теб ,обича те и т.н. Много ясно , че няма да пробва с др.

Оффтопик:
    Не се знае вече какви има..

оф, ако съдя по темите ти.. уууникално несигурен в себе си си, братче!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

и не, не се предполага, че ще иска да пробва с друг. не и в скоро време
    обикновено момичетата много се привързват към първия си. после трудно го забравят.
    почват да обикват секса с него и тн..
    може би зависи и каква е нагласата й де.
    има си такива по-освободени момичета, за които връзките и/или създаването на стойностни отношения не са ценност, но твоята не е такава според мен..
    малтретираните хора обикновено придобиват някви високи идеали за любовта. странно, но факт :д

Няма как да знаем дали ще иска или няма да иска. Аз лично когато бях на мястото на приятелката ти.. поисках, но не бях влюбена, нямах чувства. Чувствата много променят нещата.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на nymphadora
    Ще иска ами,ти да не мислиш,че щом ходите от 14-15 годишни ще сте вечно заедно?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Недей убива надеждат

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    оф, ако съдя по темите ти.. уууникално несигурен в себе си си, братче!
    Така е,откакто съм в чужбина ми е паднало много самочувствието +това чувството че нямам контрол върху нещата ме побърква..Сигурен съм обаче че като се прибера всичко ще си дойде на мястото.Иначе аз съм на 19 а тя е на 17

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Съгласна съм. Обикновено сериозни връзки започнали на тази възраст, приключват към 18-19 години.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Времето ще си покаже какво ще стане

Брат, кво изобщо питаш, тя вече се е проебала с други... Тцтцт, закъснял си.. Горкия.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Така е,откакто съм в чужбина ми е паднало много самочувствието +това чувството че нямам контрол върху нещата ме побърква..Сигурен съм обаче че като се прибера всичко ще си дойде на мястото.Иначе аз съм на 19 а тя е на 17
    Ще ти го кажа от опит... ще го иска, особено ако види, че някой може да й даде нещо повече от теб, дали в отношения или друго, имай на предвид, че жените правят всичко на основата на емоцията, а не дадено действие. Както и да е, нашата връзка започна преди 2 години като аз бях на 20, а тя на 17 минахме през доста неща. Ако искаш пиши на ЛС да ти разкажа цялата история, че е прекалено дълго за тук

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Зависи от самото момиче.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Недей се вкарва в някакви филми.
    На мен също приятеля ми ми е първия, но нямам желание да пробвам с друг. Той ми е достатъчен, обичам го, той ме обича. Никакви проблеми.

Щом е за пръв път и те обича, както твърдиш, не би следвало да иска друг. А личната ми позиция е именно тази, че бих се пазила за човека, когото ще избера за пръв и единствен. За повечето обаче, не е така и с риск да се разочароваш - възможно е твоята да е от тях.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Многоо си мечтаех да се омъжа за първия. Имаше момент, в който смятах, че с никой друг няма да спя. Да ама не!
    Просто скъсахме, защото се натрупаха безброй проблеми...
    Не казвам, че при вас ще стане същото. Ако тя реши да пробва с друг след известно време, значи не държи на теб и връзката е изгубена кауза. Както и да е. Не се филмирай. Никой не знае какво може да стане в този живот. Познавам много жени, които са сключили брак с първия си интимен партньор и не са мислили за странична сексуална авантюра! Всичко е въпрос на късмет...
    Последно редактирано от bilqnavod : 10-26-2012 на 10:20

Цитирай Първоначално написано от flyingmonkey Виж мнението
    Ще ти го кажа от опит... ще го иска, особено ако види, че някой може да й даде нещо повече от теб, дали в отношения или друго, имай на предвид, че жените правят всичко на основата на емоцията, а не дадено действие. Както и да е, нашата връзка започна преди 2 години като аз бях на 20, а тя на 17 минахме през доста неща. Ако искаш пиши на ЛС да ти разкажа цялата история, че е прекалено дълго за тук
    Да, на теб не ти е провървяло, и дай да негативизираме и другите хора с лоши нагласи и очаквания.

Мега фен Аватара на babity
    Не мисля, че сте във възраст (с капацитет) да обмисляте сериозно такива неща. И не го казвам с цел да засегна някого или за да си придам важност, напротив. Може да се случи да си легне с друг в два случая. Единия Щрудел вече го разиска по - горе, а другият е, ако се уплаши, че между вас нещата тръгват да стават твъъъърде сериозни. Но не смятам, че трябва да се притесняваш за каквото и да е, освен ако нямаш конкретен повод. Подобни подозрения се отразяват сериозно върху отношенията и имаш напълно реална възможност сам да си изпърдиш връзката.

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Ако те обича,според мен за нея ти ще си единствен. Когато някой те обича,той няма нужда от никой друг обикновено. Дори не обръща внимание на останалите.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Все някога ще поиска.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Само,ако има чувства към другия

Мега фен Аватара на Hilary_
    ще иска ли да пробва с друг след време просто да види какво е?
    Любопитството понякога идва в повече. Прави си изводите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си