- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Логически несъответствия, парадокси и чисти простотии в християнството.
По принцип рядко пиша в този раздел, точно поради абсолютното невежество и (да го кажа по-меко) пълна липса на култура от страна на някои потребители, главно фанатизирани атеистчета. Този път не можах да се сдържа и също като Nam3less3 ще кажа - абсурдно е да искате доказателства за религията, още по-конкретно за написаното в Библията. Като не вярвате, ваша си работа, но да твърдите, че писаното там било глупости и да смесвате наука с религия, първо показва тотална липса на уважение, второ, че сте некадърни и си нямате представа за какво говорите, но разбира се трябва да опорочите вярата и името на Бог, а да не говорим, че на един кон с капаци изобщо няма какво да му се обяснява. Защото е напълно безсмислено да се опитваш по човешки начин да махнеш капаците на коня, при положение, че той само ще изцвили и ще те изрита (надявам се схванахте метафората). И не, нямам против атеистите в истинския смисъл на думата - не вярваш и си траеш, без да поругаваш истината и принципите, които очевидно не искаш да признаеш. Забавни са ми другите, псевдо-атеистчета, на които и да се обясняваш, хейтърските им тикви пак нищо няма да разберат. Не визирам никого конкретно, но преобладаващата част тук са като последните. Така че, не си усложнявайте "изпълненият със смисъл" животец, след като очите ви са широко-затворени за невидимия и напълно реален свят, който за вас не съществува.
Пс: Сега 1000 недоразбрали ще го приемат лично и ще изсипят 10 тона простотии, и то само, за да потвърдят думите ми. Колко сте предвидими, обаче. Само дето аз нямам намерение да си губя повече времето.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *