- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Какво мислита за Креатин Монохидрат на Олимп?
Какво мислите за тоя креатин на марка Олимп? Добър ли е ?
Аааай,ай,ай. Отново малкия химик ли е?С какво си решил тоя път да се дрогираш?
Имаш ли 50 кила с тия лостове?
![]()
Мисля, че креатина не е за теб![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Не знам за к'во говорят тия пичове над мен, а и понятие си нямам к'во тренираш и дали изобщо креатинът е за теб, обаче монохидрадът се прави изключително просто и няма как да направят лош такъв, без значение марката. Взимай го смело.
П.П. Хубаво е да гледаш за микронизиран, но и на Олимп надали е лош.
Пичове не разбрахте ли че не сте ми родители.И аз ви питам едно вие ми отговаряте с друго...
Oххх, заеби го тоя креатин, вземи си няколко кг. конска кайма с тия пари, същата сила ще ти даде.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Хах, ако ми беше родител, нали знаеш че ако ме докоснеш щях да ти счупя главата![]()
Не знам какво го прихваща тоя пич над мен и защо иска да ти дърпа ушите , но както и да е... Монохидратът си е монохидрат и няма голямо значение на коя марка е освен цената. Тъй като вече си решил да го взимаш, препоръчвам ти на юниверсал...