- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета бихте ли го направили с девствен ?
Момичета , я споделете
Ако например ,я да видим ей този пич ви хареса ,но се окаже девствено момчето - в никакъв случай няма да си легнете с него?
http://www.youtube.com/watch?feature...SbtojJSEacu--w
^Няма как да го харесвам при положение, че горепосочените качества му липсват.
Все едно не го познаваш
Но знаеш,че е девствен
е?
Мъжествеността и самочувствието са си на лице , тях не ги определя това с колко жени човек е спал
Та нещо май имате неразбрана представа
Ако го правиш с някой 14-15 годишен може и да се случи това което си описала...Много ми е интересно като започнете да пишете за мъчително търсене
Сякаш, че си като канадска гора, че има да се търси нещо...
Свършването вярно ще стане бързо, но това не пречи да се продължи и чрез пръстчета или език и след това пак... или секса го имаш само за пъхане на пениса във вагината?
Не казвам, че няма да се спечем, но ще се стараем повече и ако знаем какво да правим няма да си личи толкова и също ще ѝ бъде приятно, както спомена и дриймката...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Не се обиждайте, момчета. Всеки си има предпочитания.
Само да попитам, маалко е извън темата, едно момче може да чака 1 девствено момиче по 1-2 години докато са във връзка, за да се нагоди то да прави секс и за женската част от форума това е нещо напълно нормално, но така като гледам повечето момичета никога не биха си простили, ако въобще някога го направят с девствен, какво остава за чакане... Интересно.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Мда, виждал съм няколко пъти да казват да не я чака като става дума за вече 1-2 години връзка, но повечето пъти, когато някоя пикла пусне тема, че не е готова става въпрос за време от 2-3 месеца поне и в такива теми аз лично не съм виждал женско мнение да е казало "еби се, няма да те чака цял живот".
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Точно. Сам го каза. Пиклите така мислят.
Аз пък съм виждала поне 20 теми, в които редовната женска част на форума казва, че чакането е абсурдно. Аз самата съм от тях. Единствените потребителки, които мислят, че трябва да карат гаджето да чака, докато са готови и докато той се докаже, са Фък13 и Хилари. А и може би Аморе Мио.
Това беше отвратително :Д
А на мен ми е странна иначе представата на момчетата, че ние, момичетата, много се кефим на спортисти и т.н. :Д
Въпросът е пичът да е уверен и мъжкар, това те прави желан, пък ако ще да си с по-пълни форми. Много зависи от харизмата и т.н.
И стига сте се впрягали от някакъв форум. Хората тук НЕ сме [представителна] извадка, да си го кажем. То иначе девствените момчета никога нямаше да губят девствеността си, всички щяха да са горди, яки, зарязващи всеки, който не им изнася и т.н.
Във форума нещата се пишат яко на теория и е факт, че пишещите са хора с повечко свободно време.
Мненията тук не може да са извадка за реалния свят. Аре дишайте малко.
И, наистина, уважавайте на всеки вкусовете. Ми някоя няма да си легне с вас пък, ако не се як и готин и наперен. Престанете да опонирате, ами го приемете.
Клише, но факт - и за вас ще се намери пътник все някога някъде.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
90% от жените в тоя форум ги е отварял селския ебач, така че за какво си говорим изобщо? Ако не си спал поне с 10-15 не ставаш, сори![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Сиииилно ме съмнява да попадна на девственик, но кой знае.Ако съм стигнала дотам, че да искам да легна с него и разбера, че е девствен... Еми няма да го върна.
И е абсурдно да твърдите, че "мъжествеността" едва ли не идва със загубата на девствеността. Налудничави са ви идеите.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ако е само за секс-не бих,наистина няма голямо удоволствие в самия акт,но ако имам чувства бих се замислила.Спала съм с такива и ми казаха след това,незнам какво срамно има..мъжка гордост ли,де да знам..
Believe in yourself.
Ако момичето ме привлича въобще не смятам че, ще имам проблем с дигането на самолета, а това за търсенето на дупката ме разбиТези които са си слушкали в час по биология и/или са се интересували лично за анатомията на тялото, ще знае къде е дупката и няма да я търси, а относно свършването си права, но не всички момчета свършват толкова бързо, някои умеят и да се контролират.
Сега като ти прочетох мнението мисля че, си прав за старанието. И ако е образован ще знае, къде, как и защо да пипне.Първоначално написано от TheNormalGuy
Пхаххахаххахха, тука найстина се пише само на теория, а всъщност в реалния живот на повечето от авторите тук биха направили съвсем различно.
Drimer разсъжденията ти не обосновани и как да ти кажа странни.
М съм.
По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…