.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 508

Hybrid View

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Мда, виждал съм няколко пъти да казват да не я чака като става дума за вече 1-2 години връзка, но повечето пъти, когато някоя пикла пусне тема, че не е готова става въпрос за време от 2-3 месеца поне и в такива теми аз лично не съм виждал женско мнение да е казало "еби се, няма да те чака цял живот".
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    някоя пикла пусне тема
    Точно. Сам го каза. Пиклите така мислят.
    Аз пък съм виждала поне 20 теми, в които редовната женска част на форума казва, че чакането е абсурдно. Аз самата съм от тях. Единствените потребителки, които мислят, че трябва да карат гаджето да чака, докато са готови и докато той се докаже, са Фък13 и Хилари. А и може би Аморе Мио.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Точно. Сам го каза. Пиклите така мислят.
    Аз пък съм виждала поне 20 теми, в които редовната женска част на форума казва, че чакането е абсурдно. Аз самата съм от тях. Единствените потребителки, които мислят, че трябва да карат гаджето да чака, докато са готови и докато той се докаже, са Фък13 и Хилари. А и може би Аморе Мио.
    Пиклата пуска тема, ама не си пише сама в нея, сеш се? Точно женската част от форума постоянно пише как трябва момчето да изчаква и бла бла.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си