.
Затворена тема
Страница 2 от 22 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 526
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Просто и ясно: Не виждам как девствен ще ме привлече дотам, че да искам да си легна с него. Знам какви качества ме привличат в един мъж и не смятам, че такъв, който не е правил секс, ги притежава и владее необходимите тънкости.

И какви качества те привличат в един мъж?

Мега фен
    Момичета , я споделете
    Ако например ,я да видим ей този пич ви хареса ,но се окаже девствено момчето - в никакъв случай няма да си легнете с него?
    http://www.youtube.com/watch?feature...SbtojJSEacu--w

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението

И какви качества те привличат в един мъж?
    Увереност, самочувствие, мъжественост, умения, опит, способността да те накара да се побъркаш само като те хване за врата.

Ей такива качества. Качества, които масата девственици не притежават.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Увереност, самочувствие, мъжественост, умения, опит, способността да те накара да се побъркаш само като те хване за врата.

И заради това ще откажете на всеки ,който е девствен, дори да го харесвате?
    И не бъди сигурна ,че всичко се крепи на опита .

Град
    София, България
    ^Няма как да го харесвам при положение, че горепосочените качества му липсват.

Мега фен
    Все едно не го познаваш
    Но знаеш,че е девствен
    е?
    Мъжествеността и самочувствието са си на лице , тях не ги определя това с колко жени човек е спал
    Та нещо май имате неразбрана представа

Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    Не, не и не-то няма да е секс, а опити за вдигане на "самолета"... огромна доза притеснение и сдухвация, свършване в рамките на половин минута .. и аз секс ли ще правя, или ще чакам да намери правилното място след мъчително търсене...
    Ако го правиш с някой 14-15 годишен може и да се случи това което си описала... Много ми е интересно като започнете да пишете за мъчително търсене Сякаш, че си като канадска гора, че има да се търси нещо...
    Свършването вярно ще стане бързо, но това не пречи да се продължи и чрез пръстчета или език и след това пак... или секса го имаш само за пъхане на пениса във вагината?

Цитирай Първоначално написано от TheNormalGuy Виж мнението
    Еее айде сега тук стана фантастика... каквото и да си говорим първия път винаги сме спекани, все пак това е някакво ново усещане и някак си неизвестното ни притеснява, и все пак това не значи че, цял живот трябва да бъдем девствени.
    Не казвам, че няма да се спечем, но ще се стараем повече и ако знаем какво да правим няма да си личи толкова и също ще ѝ бъде приятно, както спомена и дриймката...
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Град
    София, България
    Не се обиждайте, момчета. Всеки си има предпочитания.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Само да попитам, маалко е извън темата, едно момче може да чака 1 девствено момиче по 1-2 години докато са във връзка, за да се нагоди то да прави секс и за женската част от форума това е нещо напълно нормално, но така като гледам повечето момичета никога не биха си простили, ако въобще някога го направят с девствен, какво остава за чакане... Интересно.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    Само да попитам, маалко е извън темата, едно момче може да чака 1 девствено момиче по 1-2 години докато са във връзка, за да се нагоди то да прави секс и за женската част от форума това е нещо напълно нормално, но така като гледам повечето момичета никога не биха си простили, ако въобще някога го направят с девствен, какво остава за чакане... Интересно.
    Говориш глупости.
    Почти всички редовни потребителки във форума ИЗОБЩО не подкрепят идеята момиче да кара някакво момче да я чака вовеки веков, преди видиш ли тя да си разтвори царските крачка.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Мда, виждал съм няколко пъти да казват да не я чака като става дума за вече 1-2 години връзка, но повечето пъти, когато някоя пикла пусне тема, че не е готова става въпрос за време от 2-3 месеца поне и в такива теми аз лично не съм виждал женско мнение да е казало "еби се, няма да те чака цял живот".
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    някоя пикла пусне тема
    Точно. Сам го каза. Пиклите така мислят.
    Аз пък съм виждала поне 20 теми, в които редовната женска част на форума казва, че чакането е абсурдно. Аз самата съм от тях. Единствените потребителки, които мислят, че трябва да карат гаджето да чака, докато са готови и докато той се докаже, са Фък13 и Хилари. А и може би Аморе Мио.

Говориш глупости.
    Почти всички редовни потребителки във форума ИЗОБЩО не подкрепят идеята момиче да кара някакво момче да я чака вовеки веков, преди видиш ли тя да си разтвори царските крачка.
    Това беше отвратително :Д

А на мен ми е странна иначе представата на момчетата, че ние, момичетата, много се кефим на спортисти и т.н. :Д
    Въпросът е пичът да е уверен и мъжкар, това те прави желан, пък ако ще да си с по-пълни форми. Много зависи от харизмата и т.н.

И стига сте се впрягали от някакъв форум. Хората тук НЕ сме [представителна] извадка, да си го кажем. То иначе девствените момчета никога нямаше да губят девствеността си, всички щяха да са горди, яки, зарязващи всеки, който не им изнася и т.н.
    Във форума нещата се пишат яко на теория и е факт, че пишещите са хора с повечко свободно време.
    Мненията тук не може да са извадка за реалния свят. Аре дишайте малко.

И, наистина, уважавайте на всеки вкусовете. Ми някоя няма да си легне с вас пък, ако не се як и готин и наперен. Престанете да опонирате, ами го приемете.
    Клише, но факт - и за вас ще се намери пътник все някога някъде.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    София, България
    ^Аз съм отвратителна.

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Цитирай Първоначално написано от MaLyKoLiU Виж мнението
    Не казвам, че няма да се спечем, но ще се стараем повече и ако знаем какво да правим няма да си личи толкова и също ще ѝ бъде приятно, както спомена и дриймката...
    Е ние ще знаем какво да правим, но само теоретично...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    90% от жените в тоя форум ги е отварял селския ебач, така че за какво си говорим изобщо? Ако не си спал поне с 10-15 не ставаш, сори
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    90% от жените в тоя форум ги е отварял селския ебач, така че за какво си говорим изобщо? Ако не си спал поне с 10-15 не ставаш, сори
    Не само половината са загубили девственоста си на 14 и то сигурно с някой кои то е търсил дупката къде е.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Сиииилно ме съмнява да попадна на девственик, но кой знае. Ако съм стигнала дотам, че да искам да легна с него и разбера, че е девствен... Еми няма да го върна.

И е абсурдно да твърдите, че "мъжествеността" едва ли не идва със загубата на девствеността. Налудничави са ви идеите.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Ако съм стигнала дотам, че да искам да легна с него и разбера, че е девствен... Еми няма да го върна.
    +
    Ето това ми беше мисълта и на мен.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Голям фен Аватара на dami666
    Ако е само за секс-не бих,наистина няма голямо удоволствие в самия акт,но ако имам чувства бих се замислила.Спала съм с такива и ми казаха след това,незнам какво срамно има..мъжка гордост ли,де да знам..
    Believe in yourself.

Голям фен Аватара на Psyko Nuts

Мен, ако някой ме хване за врата и съм момиче, бих го кастрирал !

Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    Не, не и не-то няма да е секс, а опити за вдигане на "самолета"... огромна доза притеснение и сдухвация, свършване в рамките на половин минута .. и аз секс ли ще правя, или ще чакам да намери правилното място след мъчително търсене...
    Ако момичето ме привлича въобще не смятам че, ще имам проблем с дигането на самолета, а това за търсенето на дупката ме разби Тези които са си слушкали в час по биология и/или са се интересували лично за анатомията на тялото, ще знае къде е дупката и няма да я търси, а относно свършването си права, но не всички момчета свършват толкова бързо, някои умеят и да се контролират.

Цитирай Първоначално написано от TheNormalGuy
    Цитирай Първоначално написано от MaLyKoLiU Виж мнението
    Според мен пък девствено момче би се постарало много повече да задоволи партньорката си от някой "опитен", стига това момче да не е някой 16-17 годишен примерно, който гледа да "мине" някое момиче само и само, че да се похвали пред приятелите, че вече не е девствен.
    Ако е образован пък, може и да не си проличи, че е неопитен... има много образователни филми, в които се показва кое, как, къде и защо. Като се добави и старанието от негова страна, момичето може да си прекара много по-добре от някой "опитен" батко, който до такава степен е свикнал със секса, че спира да обръща внимание на нещата които биха подлудили половинката му.
    Еее айде сега тук стана фантастика... каквото и да си говорим първия път винаги сме спекани, все пак това е някакво ново усещане и някак си неизвестното ни притеснява, и все пак това не значи че, цял живот трябва да бъдем девствени.
    Сега като ти прочетох мнението мисля че, си прав за старанието. И ако е образован ще знае, къде, как и защо да пипне.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от TheNormalGuy Виж мнението
    Ако момичето ме привлича въобще не смятам че, ще имам проблем с дигането на самолета, а това за търсенето на дупката ме разби Тези които са си слушкали в час по биология и/или са се интересували лично за анатомията на тялото, ще знае къде е дупката и няма да я търси, а относно свършването си права, но не всички момчета свършват толкова бързо, някои умеят и да се контролират.
    Тва с дупката беше пресилено. Exaggerated. Съгласна съм.
    Но не си прав относно вдигането. Не опира само до привличането.

Фен Аватара на GrandProtector
    Град
    Sofia
    Пхаххахаххахха, тука найстина се пише само на теория, а всъщност в реалния живот на повечето от авторите тук биха направили съвсем различно.
    Drimer разсъжденията ти не обосновани и как да ти кажа странни.
    М съм.
    По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си