.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 508

Hybrid View

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    Не, не и не-то няма да е секс, а опити за вдигане на "самолета"... огромна доза притеснение и сдухвация, свършване в рамките на половин минута .. и аз секс ли ще правя, или ще чакам да намери правилното място след мъчително търсене...
    Ако момичето ме привлича въобще не смятам че, ще имам проблем с дигането на самолета, а това за търсенето на дупката ме разби Тези които са си слушкали в час по биология и/или са се интересували лично за анатомията на тялото, ще знае къде е дупката и няма да я търси, а относно свършването си права, но не всички момчета свършват толкова бързо, някои умеят и да се контролират.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от TheNormalGuy Виж мнението
    Ако момичето ме привлича въобще не смятам че, ще имам проблем с дигането на самолета, а това за търсенето на дупката ме разби Тези които са си слушкали в час по биология и/или са се интересували лично за анатомията на тялото, ще знае къде е дупката и няма да я търси, а относно свършването си права, но не всички момчета свършват толкова бързо, някои умеят и да се контролират.
    Тва с дупката беше пресилено. Exaggerated. Съгласна съм.
    Но не си прав относно вдигането. Не опира само до привличането.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си