- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 100-те неща,които НЕ обичам в секса
Невалиден аргумент.
По таЗ логика защо да си вкарваш оная работа в нечия уста, щом можеш да я вкараш между нечии крака?
И не става дума само за това дали те привлича, или не. Ако си обичаш (или изпитваш някакви чувства) човечето, защо да не искаш да му доставиш удоволствие?
Не ме разбирай погрешно. Не казвам, че трябва задължително оралната любов да присъства в една връзка. Казвам, че е въпрос на желание да искаш да направиш нещо хубаво за човечето си.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
"Оралната любов е нещо не преходно, ако ти харесва." Както има момичета, който не е нужно да се хабят да правят орална любов, защото колкото и да се мъчат не успяват да направят нищо, така е и с момчетата. Аз едва ли съм добър в тази част и по скоро бих развалил удоволствието от колкото да го направя. Има жени който обичат да правят свирки, сигурно има и мъже, който обичат да лижат гъделичници. Аз обичам да лижа цици.
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Отново не ти приемам това, което казваш.
Ако момичето ти не ти прави орална любов, защото си мисли, че не може, а всъщност може и ти харесва, но тя не иска, как ще реагираш?
Какво значи 'да се хабят'? Това хабене ли е? Нещо лошо ли е?
А не смяташ ли, че това дали си добър в това, не го определяш ти, а момичето с което си?
4XCOKИ
Приемаш? Аз не те карам да приемаш нищо и нямам за цел да го правя. Не мога да мисля дали момиче може да прави или не може. Казвам, че има такива които го държат в устата си като "гореща храна" и просто го вкарват и изкарват от устата си от, което единственото удоволствие е да и бараш циците. Именно това е хабенето.
При продължителна връзка всяко момиче, което е казвало " аз не правя такива работи" започва да прави и то по собствено желание. А дали съм добър или не в лизането някой ден може да стане ясно, но за сега не ми е приоритет. А и с моя късмет винаги съм случвал на жени, които не обичат да бъдат лизани.
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
И нямаш желание да видиш как момиче се гърчи от най-примитивно удоволствие в ръцете ти само поради скрит страх, че не си добър?
Щруд, да те лиже некадърник наистина убива адски много от сексуалното желание. А аз нямам желание и нерви да уча когото и да е, честно казано : D Сми', защото някак си всичко се разваля, като почнеш да приказваш, уточняваш и т.н... И момчето се спича, че нещо не прави както трябва и опитва по нов начин и те пита: "Така ли?", "Не, не, по-едикакси", "Стана ли вече?" .. Oh God... Ужас : D
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Тия пък изкараха пича ,че има комплекси ,че не може да прави шпакли![]()
Ебати хейтърската тема. Ми земи бий чекии до края на живота си, като не харесваш толкова неща в секса![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Май си доста ограничен. Има разлика между не харесвам и обичам. Едното е липса на интерес, другото на желание. И кое по-точно трябва да харесвам на некачествената свирка ?
Мразя и презервативите. Заради това, трябва ли да си ударя още една ?
Последно редактирано от stambelan : 10-30-2012 на 14:31
Просто не ще да лиже п.... . Не е толкоз' странно.
Поне не го е гнус :Д
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Кой пък може да лиже 30минути? Съществува ли такъв човек? Нещо ме съмнява...
По темата: Мразя когато партньора е егоист и си гледа само него си.
И за голяма моя жалост всичките ми връзки преди тази, в която съм сега, са били такива - егоисти. Поне сега си намерих човек, който да го интересувам![]()
[QUOTE=mimsssssss;10468707]Кой пък може да лиже 30минути? Съществува ли такъв човек? Нещо ме съмнява...
/QUOTE]
Аз съм от хората които обичат да задоволяват половинката си. Бившата ми съм е лизал над 30 минути.![]()
Според мен ако не можеш да докараш половинката си до край за 10-15мин макс, нещо не правиш както трябва. Освен ако това 30 минутно лизане не е съпроводено с 3-4 оргазма... Иначе не виждам логика.
тая дилема малко стана като 'след каот и свърша в устата, не ми е приятно да я целувам докато не си измие зъбките'...
еми ного ясно че няма да ми е приятно бе хахаха, кой нормален мъж иска да вкуси собствената си семенна течност'ма не било романтично, ма как така те е гнус от себе си, ма ти не си ли обичкаш момичетo' .. булшитс
![]()
почти същото, като тва с лизането.
Т'ва с лизането си е като т'ва със свирката... Ама никой не говори за празнене в нечия уста, а за доставяне на удоволствие на партньора чрез орален секс.
о.О Направо се изумявам какви са тези двойни стандарти, момичетата "трябва" да лапат, ама момчетата не искат да лижат. WTF???
Какво значи 'трябва'?
Може на мен да не ми харесва да лижа, а тя да обожава да лапа. ПРОБЛЕМ?![]()
Кога ще се научите, че няма трябва. Всеки прави това, което му доставя удоволствие. Нали това е смисъла. Когато двама човека си 'допаднат' в сексуален план, значи са се намерили и обичат да правят нещата, на които другия се радва. Твай.
Нещата са прости, а тука големи умове изкочиха.
Разбира се, че всички говорим за напасване и допадане.
Спора с момчето беше, че той НИКОГА не е опитвал, няма и желание. Все едно е нещо токсично, разбираш ли :Д
бахти проблема направихте... чудо голямо, като някой не ще да лиже... има и много момичета, които не искат да правят свирки нали... всеки си има собствени причини
Едва ли има момче, което не обича да му правят свирка.... Докато аз примерно не обичам да ме лижат и в пъти повече предпочитам момче, което няма всеки път да се опитва да прави нещо, а аз да си стоя и да си мисля "аре бе.. качи се горе да продължим по същество"
Е и аз не обичам да лижа е пф за мен е гадно ,на момичетата им текат какви ли не работи там аз да лижа ааааа няма филм![]()
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!
4XCOKИ
Ми не,вие сте по гадни !!
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!