.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 107
    Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от stambelan Виж мнението
    Просто някак си не ме привлича. Няма смисъл...Защо да си вкарвам езика някъде, където мога да вкарам друга част от тялото.
    Невалиден аргумент.
    По таЗ логика защо да си вкарваш оная работа в нечия уста, щом можеш да я вкараш между нечии крака?
    И не става дума само за това дали те привлича, или не. Ако си обичаш (или изпитваш някакви чувства) човечето, защо да не искаш да му доставиш удоволствие?
    Не ме разбирай погрешно. Не казвам, че трябва задължително оралната любов да присъства в една връзка. Казвам, че е въпрос на желание да искаш да направиш нещо хубаво за човечето си.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на stambelan
    "Оралната любов е нещо не преходно, ако ти харесва." Както има момичета, който не е нужно да се хабят да правят орална любов, защото колкото и да се мъчат не успяват да направят нищо, така е и с момчетата. Аз едва ли съм добър в тази част и по скоро бих развалил удоволствието от колкото да го направя. Има жени който обичат да правят свирки, сигурно има и мъже, който обичат да лижат гъделичници. Аз обичам да лижа цици.
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Мега фен
    Град
    <3
    "Оралната любов е нещо не преходно, ако ти харесва." Както има момичета, който не е нужно да се хабят да правят орална любов, защото колкото и да се мъчат не успяват да направят нищо, така е и с момчетата. Аз едва ли съм добър в тази част и по скоро бих развалил удоволствието от колкото да го направя. Има жени който обичат да правят свирки, сигурно има и мъже, който обичат да лижат гъделичници. Аз обичам да лижа цици.
    Отново не ти приемам това, което казваш.
    Ако момичето ти не ти прави орална любов, защото си мисли, че не може, а всъщност може и ти харесва, но тя не иска, как ще реагираш?
    Какво значи 'да се хабят'? Това хабене ли е? Нещо лошо ли е?
    А не смяташ ли, че това дали си добър в това, не го определяш ти, а момичето с което си?
    4XCOKИ

Приемаш? Аз не те карам да приемаш нищо и нямам за цел да го правя. Не мога да мисля дали момиче може да прави или не може. Казвам, че има такива които го държат в устата си като "гореща храна" и просто го вкарват и изкарват от устата си от, което единственото удоволствие е да и бараш циците. Именно това е хабенето.
    При продължителна връзка всяко момиче, което е казвало " аз не правя такива работи" започва да прави и то по собствено желание. А дали съм добър или не в лизането някой ден може да стане ясно, но за сега не ми е приоритет. А и с моя късмет винаги съм случвал на жени, които не обичат да бъдат лизани.
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

anonymous708973
    Guest
    И нямаш желание да видиш как момиче се гърчи от най-примитивно удоволствие в ръцете ти само поради скрит страх, че не си добър?

Щруд, да те лиже некадърник наистина убива адски много от сексуалното желание. А аз нямам желание и нерви да уча когото и да е, честно казано : D Сми', защото някак си всичко се разваля, като почнеш да приказваш, уточняваш и т.н... И момчето се спича, че нещо не прави както трябва и опитва по нов начин и те пита: "Така ли?", "Не, не, по-едикакси", "Стана ли вече?" .. Oh God... Ужас : D
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Щруд, да те лиже некадърник наистина убива адски много от сексуалното желание. А аз нямам желание и нерви да уча когото и да е, честно казано : D Сми', защото някак си всичко се разваля, като почнеш да приказваш, уточняваш и т.н... И момчето се спича, че нещо не прави както трябва и опитва по нов начин и те пита: "Така ли?", "Не, не, по-едикакси", "Стана ли вече?" .. Oh God... Ужас : D
    1) Ако той има желание да се научи да го прави точно по начина, който побърква точно теб (!)
    2) И не го прави по неудобния и излагащ начин в стил "Мека некадърен съм, напиши ми книга с инструкции"

всичко ще е наред.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И нямаш желание да видиш как момиче се гърчи от най-примитивно удоволствие в ръцете ти само поради скрит страх, че не си добър?
    Липсата на желание не означава страх.

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Тия пък изкараха пича ,че има комплекси ,че не може да прави шпакли

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Ебати хейтърската тема. Ми земи бий чекии до края на живота си, като не харесваш толкова неща в секса
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Май си доста ограничен. Има разлика между не харесвам и обичам. Едното е липса на интерес, другото на желание. И кое по-точно трябва да харесвам на некачествената свирка ?
    Мразя и презервативите. Заради това, трябва ли да си ударя още една ?
    Последно редактирано от stambelan : 10-30-2012 на 14:31

anonymous708973
    Guest
    Липсата на желание не означава страх.
    Аз едва ли съм добър в тази част и по скоро бих развалил удоволствието от колкото да го направя.
    За мен това си е баш страх.
    Съжалявам.

Просто не ще да лиже п.... . Не е толкоз' странно.
    Поне не го е гнус :Д
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от ccelebratee Виж мнението
    Не ми е готино ,когато я лижа по 20-30 минути само защото "не била достатъчно възбудена"...
    Кой пък може да лиже 30минути? Съществува ли такъв човек? Нещо ме съмнява...

По темата: Мразя когато партньора е егоист и си гледа само него си.
    И за голяма моя жалост всичките ми връзки преди тази, в която съм сега, са били такива - егоисти. Поне сега си намерих човек, който да го интересувам

Повече от фен Аватара на greenblood
    [QUOTE=mimsssssss;10468707]Кой пък може да лиже 30минути? Съществува ли такъв човек? Нещо ме съмнява...

/QUOTE]

Аз съм от хората които обичат да задоволяват половинката си. Бившата ми съм е лизал над 30 минути.

Град
    у нас...
    Според мен ако не можеш да докараш половинката си до край за 10-15мин макс, нещо не правиш както трябва. Освен ако това 30 минутно лизане не е съпроводено с 3-4 оргазма... Иначе не виждам логика.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    За мен това си е баш страх.
    Съжалявам.
    "Страха, че няма да успееш, не е причина за да спреш, какво като не го умееш, достатъчно е да умреш."
    Не виждам смисъл да "умирам" не виждам смисъл в това да лижа и не искам да виждам

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Просто не ще да лиже п.... . Не е толкоз' странно.
    Поне не го е гнус :Д

Мега фен Аватара на machoka
    тая дилема малко стана като 'след каот и свърша в устата, не ми е приятно да я целувам докато не си измие зъбките'...

еми ного ясно че няма да ми е приятно бе хахаха, кой нормален мъж иска да вкуси собствената си семенна течност 'ма не било романтично, ма как така те е гнус от себе си, ма ти не си ли обичкаш момичетo' .. булшитс

почти същото, като тва с лизането.

Град
    у нас...
    Т'ва с лизането си е като т'ва със свирката... Ама никой не говори за празнене в нечия уста, а за доставяне на удоволствие на партньора чрез орален секс.
    о.О Направо се изумявам какви са тези двойни стандарти, момичетата "трябва" да лапат, ама момчетата не искат да лижат. WTF???

Мега фен Аватара на machoka
    Какво значи 'трябва'?

Може на мен да не ми харесва да лижа, а тя да обожава да лапа. ПРОБЛЕМ?

Кога ще се научите, че няма трябва. Всеки прави това, което му доставя удоволствие. Нали това е смисъла. Когато двама човека си 'допаднат' в сексуален план, значи са се намерили и обичат да правят нещата, на които другия се радва. Твай.

Нещата са прости, а тука големи умове изкочиха.

Град
    у нас...
    Разбира се, че всички говорим за напасване и допадане.
    Спора с момчето беше, че той НИКОГА не е опитвал, няма и желание. Все едно е нещо токсично, разбираш ли :Д

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    бахти проблема направихте... чудо голямо, като някой не ще да лиже... има и много момичета, които не искат да правят свирки нали... всеки си има собствени причини
    Едва ли има момче, което не обича да му правят свирка.... Докато аз примерно не обичам да ме лижат и в пъти повече предпочитам момче, което няма всеки път да се опитва да прави нещо, а аз да си стоя и да си мисля "аре бе.. качи се горе да продължим по същество"

Е и аз не обичам да лижа е пф за мен е гадно ,на момичетата им текат какви ли не работи там аз да лижа ааааа няма филм
    JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от goGu Виж мнението
    Е и аз не обичам да лижа е пф за мен е гадно ,на момичетата им текат какви ли не работи там аз да лижа ааааа няма филм
    На вас на ви ли текат бе?
    4XCOKИ

Ми не,вие сте по гадни !!
    JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си