- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момичетата (плажна тема)
Искам да попитам момичетата тук на колко са били когато за пръв път са си свалили горнището на плажа или на морето. Питам защото на мен ми се струва супер глупаво някво момиче на 13-14-15-16 г да е без горнище на плажа, а тая година видях много такива, и някво ми се струва неприемливо на мене в тая възраст да се разкарват без горнища.. Нз поне аз така мисля. Та момичета кажете на колко сте били когато за пръв път сте били без горнища на плаж и какво мислите за това![]()
На 13-14 не е нормално , ама на 16годишните - евала^
когато бях по-малка, към 4-5 годинки, си ходех и без бански. иначе бански с горнище или цял и не смятам нищо да променям
Не съм си махала горнището.
Намирам го за глупаво. А тия момичета ми се струва, че го правят, за да привлекат внимание, защото явно нещо във възгледите и самочувствието им куца.
свалям си горнището ,когато няма други ,освен моите хора, покрай мен , за да не ми става разлика. Повярвай ми , проблеми със самочувствието нямам.Разшири си малко кръгозора. Тесногръдието не е на мода.
maDamn
За мен е съвсем нормално едно момиче на 16-17 да си свали горнището, за да получи хубав, равномерен тен. Не виждам нищо лошо в това.![]()
на 5-6добре.. сега сериозно ... не ходя на плажа без горнище по няколко причини - повечето време съм с родителите си на море - пред баща ми няма как... 2ро срамежлив човек съм и 3то не мисля че бих го свалила скоро.. не ми харесва идеята че много хора ще ме виждат + че съм с много бяла кожа и там слънце не е видило така че си представете .. единствения вариант е да е на някое откъснато плажче без хора
И какво лошо има в това да се пекат без горнища? Не мисля, че го правят в стил "Ей, вижте ми циците"(естествено сигурно има и такива), но е много по-добре тена да е равномерен, а не да има някаква огромна разлика.
Аз пък що съм забелязвал ,че момичетата с хубави гърди се пускат без горнища. Пък комплексарките с малки гърди са върли противнички на идеята :>
Ми аз "наистина малки гърди" , които да са разпуснати не съм виждал , мисля че е физически невъзможное сега всяко правило си има изключение , то има и жени с малки гърди , които ходят и без сутиен
![]()
Не виждам защо на 13-14-15-16 да е неприемливо момичето да ходи без горнище. Целта е да се постигне равноремен тен, а не да се събират зяпачи. Виждала съм деца, тийнове, майки, баби без горнище, без да се притесняват от нищо. По-грозно е, когато хората се цъклят срещу тях и започват с моралните проповеди.
Всеки е там да си прави кефа, не да се стеснява и съобразява с вкусовете на останалите.
Аз горнището си го махам, когато съм с приятеля ми или с приятелки.
И спря да се върти за миг земята..
Ъ, защо пък да не се маха горнището? Кво толкова? Това, че аз не бих го махнала, не значи, че никой не трябва да го маха. Ама замислете се малко - жени на по 30-40-50 години си показват ластиците без да им пука. Защо млади момичета с хубави стегнати гърди да не се показват?
Ъм.. 3-4 .. нз .. първия път когато съм отишла на море или басейн ..
Добре де .. няма ли да ти се струва странно, да видиш някое дете (буквално дете) ... голичко така на плажа, независимо дали има тяло на момиче на тия години, ако ще баси оформеното и зряло тяло да има.... И до нея, да стои да я гледа някой 30-40 годишен чичо ..
Аз не съм била без горнище освен като по -малка до 10 годишна .Но сега и без да съм няма кво да се види, почти нямам нищо.
Бъди сигурна, че чичкото ще заглежда, дори детето да си е в цял бански и да му се виждат само краката и ръцете.
Педофилията е проблем, който не се намира само по плажа. И е проблем основно на чичковците. Те заглеждат и по улиците, но не казваме, че не е редно децата да излизат от домовете си, нали?
И спря да се върти за миг земята..
На мен ми се вижда адски долнопробно независимо на колко години е жената. Никога не съм била без горнище.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Аз от тва лято почнах да си го махам, защото ме дразни огромната разлика бяло като сирене-кафяво като шоколад... И принципно не виждам нещо лошо в печенето без горнище... разликата "на презрамки" много ме дразни!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5