- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първият Ви път на колко години беше?
15.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Сериозно, не мога да повярвам, че имаш повече от 14 години
И престанете да преувеличавате, толкова е тъпо това с куклите и количките... всеки човек се развива различно, ти като си бил бавноразвиващ се, това не означава, че и останалите също са .. Боже
И кво пък... и аз я изгубих на 14, малко преди да направя 15.... бях умопомрачаващо влюбена, имах си приятел и си беше първата ми сериозна връзка и първата ми любов... Защо да не го направя ? Като съм имала доверие на човека, като съм го обичала..
Дам в момента не ходим вече... но не бих съжалила, че е било с него и тогава![]()
На 18.
Humans need fantasy to be human.
Кой когато се чувства готов , на 15 съм и още не съм правил![]()
абе като гледам ся на 14 кви мутанти са станали ....
Аз още не съм го правила но планирам след 1,2 години да го направя все пак съм на 15
За 1ви път на 13, но реално на 16 някъде започнах по-редовен сексуален живот
Е леко преувеличих .. И нямах предвид това, а думите му, че на 14 си е играел още с количките ..
Не е казано, че на 14 трябва да го е правил или нещо подобно, но обикновено тогава е пубертета и тогава вече започва да се мисли за тия работи ...
И аз на 14 ритах топка, играех ЦС и т.н и не съм мислел за това, ама какво от това? :Д
Ти не беше ли тоя, дето за първи път го е направил на 13 ?Със сигурност не си си мислил за това, тя сигурно те е изнасилила ... противоречиш си ..
Някой мъже и на 30 да са си ходят да ритат ... или играят някакви игри (дори баща ми играеше до скоро) ... Но да си играеш с количките е преувеличено, все едно аз на 14 да съм си играела още с куклите ...
Вярно всеки се развива различно, ама още малко да бяхте казали, че на 14 още сте били с биберона в уста ... Ми много хора тогава съзряват, тогава им стават интересни тия неща, не е казано, че изведнъж тръгват да търсят на коя да си го мушнат... Просто започват да се интересуват
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ако става дума и преди 13 са ми се случвали неща от подобен характер, но това не значи, че не съм бил бавноразвиващ се, който мисли само за футбол, ЦС и келешлък ;д
А относно изнасилването не си много далеч от истината
По-късно се пристрастих към секса и му се насладих подобаващо...
ПС - Малко е неуместно, но последния ред ми подейства особено предизвикателно... Violenza, 2ма; 24г. ? just guess... не ми отговаряй, ако искаш ;д
Боже .. до каква степен не схванахте какво имам предвид. Не съм казала, че си задръстен, ако си девствен на 14.. и на 20 да си и да си девствен не мисля, че те определя като задръстен ...
Изкоментирах просто играта с количките ... а вие каква ме изкарахте ;х
И аз не толерирам секса на ранна възраст, въпреки че рано го направих, не толерирам секса за една нощ, не толерирам секса на първата седмица от връзката и прочие ... Не съм особено НЕзадръстена ... Единственото, което коментирах са тия тъпи колички ..![]()
Оле моля ви се престанете да ми се карате, че съм казала на някой бавноразвиващ се... Не го използвах за това, за което всички ми го натяквате ...
![]()