- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Култовата снимка... 16+
Последно редактирано от RedArmy : 11-04-2012 на 15:34
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Ямбол, ямбол, и с гугъл не можеш да се оправиш..![]()
И Рачев и Аспарух познавам лично и разбира се съм ходил в ателието на Етераудио. Ще ти отговоря след като ми кажеш кой точно от Бгаудиоклуба си. Нещо което чакам вече доста време, чакам и да покажеш темата в която съм се хвалил с говорители за хиляди левове и темата от Тунинга в която съм се хвалил, че карам скъпи коли. Звънни му по телефона и го питай за Александров от Ямбол и кажи какво е казал, айде.
Въобще нямам намерение да ти разкривам бизнеса си. След като ти не ми разкриваш кой си и продължаваш с лъжите по мой адрес какъв ми е стимула да го правя?
С Гугъл работиш ти, както и с търсачки по форумите. От там знаеш и за Рачев и за Аспарух и за Етераудио и за NeNoRMaLNiKa и т.н.![]()
Последно редактирано от Afternoon : 11-04-2012 на 15:47
Ямбол внася Респром в пункта за вторични суровини.
It is known!
Grumpy old madman
Искам да ви кажа,че аз съм първа приятелка с кралица Бети 2-ра. Сяка седмица летя на нейни разноски да пием чай с бисквити.
Бях на сватбата на Уилям и Кейт, седях до Бети, милата беше много развълнувана..
Така де, не ми се хвалете тука с някви си българи..
Апфф..
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Ех... Представям си какво е мнението на Аспарух и Рачев за листна въшка като теб.. Опа, ама за да имат мнение трябва най-малкото да са чували за тебБил си в ателието им в същия ден, в който аз бях на Луната
И къде се намира това ателие, за втори път те питам? Какво представлява, на колко етажа е и т.н? Аз съм дотук. С такъв лъжлив дебил като теб просто не си струва да се спори.
Много е притеснителен факта, колко мн знаете един за друг![]()
n00bs
За втори път ти отговарям - ще ти отговоря като ми кажеш кой от Бгаудиоклуба си и като ми покажеш темата в която съм се хвалил с говорители за хиляди левове, също и темата в Тунинга в която съм се хвалил, че карам скъпи коли. Това са долни, гнусни лъжи и аз ти казах - ще си платиш за тях. Стилът ти на писане поразително ми прилича на този на tonto, така че Петьо, мисли му ако си ти. Не Шопия ами и Холандия ще ти се стори тясна...![]()
Последно редактирано от Afternoon : 11-04-2012 на 15:58
аз помня във ВТН имаше някаква драма с някакво БМВ![]()
n00bs
Хвалеше се с БМВ тройка. Голяма бегачка. После каза, че не било негово, а на братовчед му, а при едни търсене в гугъл се оказа, че снимката е на някаква кола в Япония от тамошната сцена.
Grumpy old madman
Той твърдеше, че снимката е правена в Перник. :Д
Сладур.
Ахам. Дето никой не го познава тоя човек. Знаем ги твоите доказателства. Да имаше и някой от бмв форума да потвърди, ама нъцки..
Grumpy old madman
Оказа се, а?
Дрешки от пазара в Ямбол и парфюмче Плейбой от супермаркета.![]()
Grumpy old madman
оле оле
разкатахте го
бях му набрала,ама вие май сте по добре от мене
много гъзар,много чалга,мноого чудце
Я уточни - кой ме е разкатал и как? Тоя лъжливият, анонимен циганин от панелката ли? Или чичката, който докато пише от лаптопа прави едновременно и дюнери? Ебахти и нереализираните мишки, нека църкат срещу мен бе, нека завиждат. Ти па кво си ми набрала? Да не си поредната от Студентски град която съм ебал и изоставил?![]()
пхаха,де такъв късмет да живея в гадния стидентски
ама чааакай,чакай
нали беше ямболец?