.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 444

Hybrid View

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Оказа се, а?
    Дрешки от пазара в Ямбол и парфюмче Плейбой от супермаркета.
    Grumpy old madman

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus Виж мнението
    Оказа се, а?
    Дрешки от пазара в Ямбол и парфюмче Плейбой от супермаркета.
    Имаш грешка, от пазара в Ямбол не съм пазарил никога. Преди пазарих от befashionbg.com и там дрехите бяха доста по-оригинални от твоите измислени якенца с нашивки...

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    Имаш грешка, от пазара в Ямбол не съм пазарил никога. Преди пазарих от befashionbg.com и там дрехите бяха доста по-оригинални от твоите измислени якенца с нашивки...
    Ей, това го бях забравил
    Аз като по-прост пазарувам от flagship магазина
    Grumpy old madman

Супер фен Аватара на RedArmy
    Никой не го интересува откъде си пазарил, бе странджански ръб И за панелка в Надежда само ше си мечтаеш, щото за бартер с наследствената ти къща в Ямбол ше ти дадат само клозет в Овча Купел
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Никой не го интересува откъде си пазарил, бе странджански ръб И за панелка в Надежда само ше си мечтаеш, щото за бартер с наследствената ти къща в Ямбол ше ти дадат само клозет в Овча Купел
    Ще си мечтая за панелка в Надежда, като мога да живея в тухлен апартамент ново строителство 105 кв. м. на центъра на Ямбол ли бе? Живей си в панелката и се сърди на съдбата, която въобще не е била благосклонна към теб. Анонимен, лъжлив, нереализиран, прост, жалък циганин, който живее в панелка. Kолко повече да те преебе съдбата? И като се срути тая панелка ще идваш да ми чукаш на вратата да ми се молиш те подслоня в мазето, което със сигурност е по-голямо и по-комфортно от жалкият ти, малък соц апартамент. Ебахти жалкият тип си бате, честно съжалявам те. Напук казваш на черното бяло...

Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    ау ти си голям играч бе майна
    Разбира се, девствените да не се обаждат. Като сте грозни и нямате пари да излезете на дискотека да забиете некое пиче какво пишете въобще бе?! Аз ли съм ви виновен, че си живея живота?!

Цитирай Първоначално написано от FunkyPie Виж мнението
    пхаха,де такъв късмет да живея в гадния стидентски
    ама чааакай,чакай
    нали беше ямболец?
    И все още съм си. Просто правя в момента бизнес в Шопия и изкарвам за един месец толкова колкото родителите ти са изкарали за цял живот.
    Последно редактирано от Afternoon : 11-04-2012 на 16:49

Мега фен Аватара на FunkyPie
    Ще си мечтая за панелка в Надежда, като мога да живея в тухлен апартамент ново строителство 105 кв. м. на центъра на Ямбол ли бе? Живей си в панелката, като се срути ще идваш да ми чукаш на вратата да те подслоня в мазето, което със сигурност е по-голямо от жалкият ти, малък соц апартамент. Ебахти жалкият тип си бате, честно съжалявам те. Напук казваш на черното бяло...
    да ве
    сиг тухлата няма да падне при едно 5 по рихтер
    поне се радвам,че не се хвалиш с американско строителство
    Shut your mouth 'cause you're talking too much
    And I don't give a fuck anyway
    Everyone is fuckin' with my head now
    Don't stop fuckin' with my head now
    You're fuckin' with my fuckin' head now
    Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    А FunkyPie е кенгуру.
    мда,добем добре ще е да го знам

Banned Голям фен
    да ве
    сиг тухлата няма да падне при едно 5 по рихтер
    поне се радвам,че не се хвалиш с американско строителство
    Няма да падне, много ясно. Това да не ти е панелка? Тухлата е здрава, вземи се ограмоти малко. Не ти ли писна да се пробваш да изкарваш панелките поне малко добри? Няма по отвратително място за живеене от панелката. Предпочитам да живея в порутена колиба на село. Поне няма да ми е толко шумно...

Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    внимавай тва ново строителство да не ти падне на главата, чехълче опа, няма такава вероятност, защото живееш в кирпичена къща а те карат по 100 години
    105кв.м ти е целият двор бе нещастник
    Нека падне след 100 години бе, нека. Ти се притеснявай за твоята жалка панелка. Ако не знаеш живота на панелките варира между 50-60 години. Ако предположим, че твоята е от първите строени в началото на 60-те сметни колко време й остава. Не стига че си прост ами си и страшно неук. Такива като тебе за съжаление стават дюнерджии, в най-добрият случай. Работят тука за 300-400лв. и като им писне да взимат малко пари бягат в Германия, където пък взимат малко повече, но пък шефовете им са гадни чифути и ги тормозят по всички всевъзможни начини. Питай Каниса, ако не ми вярваш...

Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    Тва ме издразни най-много. Не всеки има пари за хубав дом, но поне има такъв нали?
    Нека има бе, да си живее в мизерната панелка и да не се занимава с мен. Само че той полудя от завист след като съвсем спокойно му изнесох няколко всеизвестни факта свързани с панелките. Започна да лъже и обижда по най-долният начин. Като няма пари за хубав дом да мре в мизерия, скапаняка. След няколко години ще живее на казаните след като така или иначе панелката ще се срути. После нека ми е зле на мен, че имам огромен апартамент в центъра на Ямбол.

че кво им е на панелките
    тихи,устойчиви,сигурни
    АХАХАХАХАХАХААХАХАХАХА бързо бегай да се прегледаш!
    Последно редактирано от Afternoon : 11-04-2012 на 17:38

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си