.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Мега фен Аватара на pandabear
    DisappointedDreamer, аз пък не мисля, че трябва да се интересува от хората. Каквото и да си говорим всички малко или много сме едни гадни егоисти. И това не е толкова лошо... Хубаво е, че авторката намира сама своите плюсове и минуси. Не е хубаво това, че позволява на факта, че се дразни на хората (не те упреквам и аз го правя), да ѝ пречи в развиването ѝ в общуването. А пък за любовта, какво да ти кажа. Личи си, че си умно момиче. Колкото и да е важно уж материалното и физически красивото в днешно време не мисля, че то може да заличи, духовното. Просто бъди себе си и ще се намери човек, който да те оцени. Упсех!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    DisappointedDreamer, аз пък не мисля, че трябва да се интересува от хората. Каквото и да си говорим всички малко или много сме едни гадни егоисти. И това не е толкова лошо...
    Тя попита как да завърже приятелства. Аз просто и отговарям.

Каквото и да си говорим, изобщо не е приятно да си киснеш вкъщи сама, докато можеш да излезеш навънка с приятни хора.

edit:

Кой ще я оцени такава? И аз преди си мислех, че хората са ужасни, но в действителност изобщо не е така. Просто трябва да захвърлиш настрана своите представи, и да видиш какви са в реалността. Интересувай се от тях. Накрая, може да попаднеш на хора, които мислят досущ като теб и споделят твоите интереси. Както някой по-горе спомена - независимо какви хора търсиш, всички харесват усмихнати/весели/лъчезарни същества.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си