- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Култовата снимка... 16+
Мнозинството от хора не ми вярват, защото не искат да понесат болезнената истина, че са отрепки и нищожества и живеят в панелки, а аз живея в голям апартамент на центъра на града. Какви доказателства са били показани? Показа ли тоя чешит грозен темите, в които уж съм се бих хвалил в два различни форума със скъпи коли и с говорители за хиляди левове - не. Показах ли аз снимки с агитката на Левски, на които се вижда, че съм в напълно приятелски отношения - да. Аз съм тоя, който доказва, че е прав. Неговото са празни приказки и му се връзват само ретарди като теб, или като жалкия дюнерджия, или като ония двете овци, дето едната живее в къща а другата в панелка и затова им отърва да му се връзват.
Чичка, ебахти завистта бе. Тая снимка 1000 пъти я постна. Яд те е, че тениската ми Dsquared, маратонките ми Nike и дънките Армани струват повече от целият ти смешен гардероб.
Ще доказваш на мен, чакам ти темите от Бгаудиоклуба и Тунинга, където съм се хвалил. Бездарен лъжец такъв. Ще ги покажеш ли някога? Имаш причини да лъжеш защото се засегна от думите ми за панелките. Всеки би го забелязал това, но не й хомо дружките ти, които ти вярват и ти се кефят на безумните лъжи...
Последно редактирано от Afternoon : 11-06-2012 на 22:06
Къф ти е печелившия бизнес ?
Creative Technologie
http://befashionbg.com/ - всичко общо за 100 лева
Ама така е. Язе съм бедняче и не можем да си позволим такива изискани марки![]()
Grumpy old madman
Ох, колко е тъжно, че все още има хора, които си мислят, че дрехите с някви етикетчета на армани и всичките му производни ги правят готини и привлекателни. Тъжничко за теб, ямболски корифей на таз сложна игра - богаташкият живот.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
кози барабонки, скъпи маратонки...
А дънките утешителна награда от special olymics ли са ти?
Grumpy old madman
http://vbox7.com/play:f893447c30
Ето гледай след 00:22 точно ако не вярваш. Тениската му е абсолютно същата, само че бяла. Нали знаеш, че си служа с доказателства? Дънките са ми поръчани от luisaviaroma, бедняче. Гледай и завиждай. Носи си там турските якенца с нашивки, представяй си че са оригинални Стоун Айлънд и се утешавай.
Пусни сега скрийншотове с мейлите потвърждаващи поръчката.
бАрзо!
Grumpy old madman
е то аз в моята имам над 10 000, но винаги мога да пусна едно търсене по подател и да ги изкарам за 5 секунди
Продължавай да се опитваш да накараш някого да ти повярва.
Grumpy old madman
Е да ама аз не мога защото mail.bg няма такива екстри. Аз и не искам никой да ми вярва, за къв чеп ми е? Нося ли ги дънките - нося ги, оригинални ли са - оригинални са. Тва че някой ще кажа ментак са и т.н мен въобще не ме ебе. Нямам намерение да се доказвам пред банда форумни мишоци. В тая тема доказах повече неща отколкото трябваше и съжалявам за това, защото дори и след като докажа нещо вие не вярвате и си знаете вашето.![]()
Доказа се като най-големия форумен клоун.
Grumpy old madman
Единственото му място за изява е този форум. Жалко, че е станал вече на близо 30 години и продължава да се прави на интересен тука, в тийн форум. Не е лесна и неговата. Едва ли някой в немското селце, в което прави дюнери, му обръща внимание и затова си избива комплексите тука.![]()
Afternoon Предпочитам да имам керпичена къща в някой по-голям град, която ще топли повече и ще изолира шума по-добре от твоя тухлен блок ново строителство(80те години)...
http://blogs.yahoo.co.jp/sb250x/folder/906774.html
малко по-надолу в страницата :д
Как реши, че съм селянин? Живея на центъра на града в огромен апартамент, а не в къща в някое село. Никога през живота си не съм имал село. Как смееш да ме обиждаш така без да ме познаваш? Като искаш да те повозя на бавареца дай снимка на ЛС и ще си помисля, макар че след тия обиди нямам особено голямо желание.![]()
ше пукна бееееееееее ше пукнааааа ХАХАХХАХАХХА
ямбол е село ооооо....