.
Отговор в тема
Страница 17 от 18 ПървиПърви ... 7131415161718 ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 444
    Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от NailGunAssasin Виж мнението
    Абе ти освен "жалкар" и "Селяк" друга обида ползваш ли? Или пък въобще знаеш ли?
    Имам чувството че ми е заял реплея на стария walkman

Мнозинството от хора не ти вярват, понеже лъжеш супер здраво и показаха доказателства за това. Фактите, който ти изкарваш са леко казани "невъзможни" по начина по който ти ги съобщаваш та и въобще изобщо.
    RedArmy го знаем и знаем че няя за кво да не менти, но ето - идва един от село Ямбол и почва да се фука с въображението си.
    Затва ти искат снимки - за да ти повярват. Не че е гарантирано де...
    Мнозинството от хора не ми вярват, защото не искат да понесат болезнената истина, че са отрепки и нищожества и живеят в панелки, а аз живея в голям апартамент на центъра на града. Какви доказателства са били показани? Показа ли тоя чешит грозен темите, в които уж съм се бих хвалил в два различни форума със скъпи коли и с говорители за хиляди левове - не. Показах ли аз снимки с агитката на Левски, на които се вижда, че съм в напълно приятелски отношения - да. Аз съм тоя, който доказва, че е прав. Неговото са празни приказки и му се връзват само ретарди като теб, или като жалкия дюнерджия, или като ония двете овци, дето едната живее в къща а другата в панелка и затова им отърва да му се връзват.

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus Виж мнението
    Ямбой се хвали, че са му дали жилище в центъра след като бутнаха предишното му - Блок 20 (google it)

На външен вид го докарван на синром на Даун. Толкова е зле, че и в special olympics тима не го искат понеже не е team player.
    Чичка, ебахти завистта бе. Тая снимка 1000 пъти я постна. Яд те е, че тениската ми Dsquared, маратонките ми Nike и дънките Армани струват повече от целият ти смешен гардероб.

Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    аз просто си се смея, както и повечето, които пишат в темата предполагам, нито ше доказвам на някой нещо, нито се хваля с нещо, нито имам причини да лъжа
    Ще доказваш на мен, чакам ти темите от Бгаудиоклуба и Тунинга, където съм се хвалил. Бездарен лъжец такъв. Ще ги покажеш ли някога? Имаш причини да лъжеш защото се засегна от думите ми за панелките. Всеки би го забелязал това, но не й хомо дружките ти, които ти вярват и ти се кефят на безумните лъжи...
    Последно редактирано от Afternoon : 11-06-2012 на 22:06

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Къф ти е печелившия бизнес ?
    Creative Technologie

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    Чичка, ебахти завистта бе. Тая снимка 1000 пъти я постна. Яд те е, че тениската ми Dsquared, маратонките ми Nike и дънките Армани струват повече от целият ти смешен гардероб.
    http://befashionbg.com/ - всичко общо за 100 лева

Ама така е. Язе съм бедняче и не можем да си позволим такива изискани марки
    Grumpy old madman

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Ох, колко е тъжно, че все още има хора, които си мислят, че дрехите с някви етикетчета на армани и всичките му производни ги правят готини и привлекателни. Тъжничко за теб, ямболски корифей на таз сложна игра - богаташкият живот.
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Banned Голям фен
    http://befashionbg.com/ - всичко общо за 100 лева

Ама така е. Язе съм бедняче и не можем да си позволим такива изискани марки
    Само маратонките са 215лв. купени от Бургас от магазин на Найк. На ментаци ли ти мязат? Или пък тениската Dsquared, която същата носи и нашият най-добър боксьор Кубрат Пулев, или и той си я е купел от befashionbg?

кози барабонки, скъпи маратонки...

А дънките утешителна награда от special olymics ли са ти?
    Grumpy old madman

Banned Голям фен
    http://vbox7.com/play:f893447c30

Ето гледай след 00:22 точно ако не вярваш. Тениската му е абсолютно същата, само че бяла. Нали знаеш, че си служа с доказателства? Дънките са ми поръчани от luisaviaroma, бедняче. Гледай и завиждай. Носи си там турските якенца с нашивки, представяй си че са оригинални Стоун Айлънд и се утешавай.

Пусни сега скрийншотове с мейлите потвърждаващи поръчката.

бАрзо!
    Grumpy old madman

Banned Голям фен
    Пусни сега скрийншотове с мейлите потвърждаващи поръчката.

бАрзо!
    Поръчвал съм ги миналата година още. В пощата си имам 4000 и кусур писма 2000 от които не четени, сериозно ли си мислиш, че ще тръгна да ги търся мейлите за да ти докажа?

е то аз в моята имам над 10 000, но винаги мога да пусна едно търсене по подател и да ги изкарам за 5 секунди

Продължавай да се опитваш да накараш някого да ти повярва.
    Grumpy old madman

Banned Голям фен
    Е да ама аз не мога защото mail.bg няма такива екстри. Аз и не искам никой да ми вярва, за къв чеп ми е? Нося ли ги дънките - нося ги, оригинални ли са - оригинални са. Тва че някой ще кажа ментак са и т.н мен въобще не ме ебе. Нямам намерение да се доказвам пред банда форумни мишоци. В тая тема доказах повече неща отколкото трябваше и съжалявам за това, защото дори и след като докажа нещо вие не вярвате и си знаете вашето.

Доказа се като най-големия форумен клоун.
    Grumpy old madman

Ето го и другарчето му от Могилино.
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от M390 Виж мнението
    В момента ти си този от Могилино - заминал някъде сам, без родители, без никой, който да се грижи за теб - тежка е съдбата на такива като теб.
    Илко, аз съм пълнолетен и мога сам да се грижа за себе си. Ти си от могилино и си зависим от чужди грижи.
    Grumpy old madman

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от M390 Виж мнението
    В момента ти си този от Могилино - заминал някъде сам, без родители, без никой, който да се грижи за теб - тежка е съдбата на такива като теб.
    Единственото му място за изява е този форум. Жалко, че е станал вече на близо 30 години и продължава да се прави на интересен тука, в тийн форум. Не е лесна и неговата. Едва ли някой в немското селце, в което прави дюнери, му обръща внимание и затова си избива комплексите тука.

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Afternoon Предпочитам да имам керпичена къща в някой по-голям град, която ще топли повече и ще изолира шума по-добре от твоя тухлен блок ново строителство(80те години)...

Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    http://prikachi.com/images/291/2845291O.jpg
    че даже е скрил и номера 'убавеца, да не би случайно да издирим японеца, дето го кара
    http://blogs.yahoo.co.jp/sb250x/folder/906774.html
    малко по-надолу в страницата :д

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Оле, какъв си красавееец .. Направо се влюбих!
    Не гледай, че пише, че съм от Софи - от Ямбол съм, и аз съм дива селянка като теб.
    Искам да ме повозиш в БМВ-то, нямам по-голяма мечта от това! ..

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Оле, какъв си красавееец .. Направо се влюбих!
    Не гледай, че пише, че съм от Софи - от Ямбол съм, и аз съм дива селянка като теб.
    Искам да ме повозиш в БМВ-то, нямам по-голяма мечта от това! ..
    Как реши, че съм селянин? Живея на центъра на града в огромен апартамент, а не в къща в някое село. Никога през живота си не съм имал село. Как смееш да ме обиждаш така без да ме познаваш? Като искаш да те повозя на бавареца дай снимка на ЛС и ще си помисля, макар че след тия обиди нямам особено голямо желание.

Супер фен Аватара на FasterBeach
    Как реши, че съм селянин? Живея на центъра на града в огромен апартамент, а не в къща в някое село. Никога през живота си не съм имал село. Как смееш да ме обиждаш така без да ме познаваш? Като искаш да те повозя на бавареца дай снимка на ЛС и ще си помисля, макар че след тия обиди нямам особено голямо желание.
    Сериозно ли си такъв неандерталец ?

Мега фен Аватара на FunkyPie
    Shut your mouth 'cause you're talking too much
    And I don't give a fuck anyway
    Everyone is fuckin' with my head now
    Don't stop fuckin' with my head now
    You're fuckin' with my fuckin' head now
    Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    А FunkyPie е кенгуру.
    Цитирай Първоначално написано от FunkyPie Виж мнението
    мда,добем добре ще е да го знам

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    И защото ставам банален ти реши да се изфукаш със семейната ти къща в центъра на Благоевград? Евала ти правим. Така ли няма един, който ми опонира, да живее в нормален блок. А всичките сте или в къщи или в панелки...
    нали ти казах, че аз съм роден и живея в центъра на София? нито блок, нито къща... : )
    какво правим?! :Д

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    ше пукна бееееееееее ше пукнааааа ХАХАХХАХАХХА

ямбол е село ооооо....

Цитирай Първоначално написано от DennisCobain Виж мнението
    Шоколадово парти.. Аз си помислих, че са лайна..
    Офф, и аз ... така се шокирах, че просто не може да бъде О_O

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    нали ти казах, че аз съм роден и живея в центъра на София? нито блок, нито къща... : )
    какво правим?! :Д
    Браво на тебе, истински гражданин! Бтв - като не е блок, нито къща, какво е? Да не би да спиш по пейките на центъра?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си