.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63

омг, бе я се гръмни бе !

3 Спри с нападките, като си толкова умствено развита и знаеш всичко, защо се занимаваш с 16 годишна и тази коята се прави на интересна си ти аз задавам въпрос и съм ттук, за да се разведря и науча нещо не някакви дето се правят на "разбирачи" да ми се обясняват

значи за мен не е нарушаване на правилата, колкото до това с изказването за търсачкаата, можеш да го кажеш като хората не така злобно, съжалявам, но ти започна да се държиш зле, аз няма как да си мълча

Banned Мега фен
    FACEPALM

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Обичам екзистенциални въпроси, които преди никога не са задавани...

Никога не бих се занимавал с момиче, което е 'против'. : )

да защото ти като такава се държиш бе човек, как може без нищо да ти правя да се държиш арогантно

много тъпа тема от много тъп потребител.

1-то грубо, 2-то не го казах аз, преди мен го казаха, а аз казах може би това е проблема , 3-то просто характера който показваше, ме накара да го мисля..сега ммного по-добре

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от THADONMAKAVELI Виж мнението
    много тъпа тема от много тъп потребител.
    нещо трябва да обърна.. един път да съм съгласна с тебе

и как го разбрахте бе пффффф, ей ей ей спрете се, че сте ужасни бе, трагедияяя просто е обожавате да се правите на велики бе, а млъкнете малко, като е тъпа не пишетееееее бе глупави селски пръчки

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Те вече щяха да са спрели, ако ти не беше започнала да се зъбиш на всички. Не осъзнаваш ли, че колкото повече мрънкаш толкова по-негативни реакции предизвикваш у останалите потребители?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Те вече щяха да са спрели, ако ти не беше започнала да се зъбиш на всички. Не осъзнаваш ли, че колкото повече мрънкаш толкова по-негативни реакции предизвикваш у останалите потребители?
    според мен повечето реакции са в резултат на малоумието и' отколкото проявата на злобни отговори

Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    Да, някой друг ми обясни колко съм злобна, недоволна и постоянно мрънкам, така да е. Характерът не се променя за една вечер.С две думи-направи тема, която не беше приета добре и сега пишеш в нея коментари, които също не се приемат добре, след малко пак ще питаш защо те нападат.

НАПРАВИХ ТЕМАТА ТОЧНО ЗА ТОВА, ЗА ДА ПОПИТАМ ЗАЩО НЕ ЗА ДА ПОЛУЧА ТАКИВА НАПАДАТЕЛНИ ИЗРАЗИ И ТИ КАЗАХ, ЧЕ НЯМА КАК ДА ГИ ТЪРПЯ

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    СЛЕД КАТО ТЕ МИ СЕ ЗЪБЯТ АЗ ТРЯБВАШЕ ДА МЪЛЧА КАТО "ПУТКА" ЛИ

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    според мен повечето реакции са в резултат на малоумието и' отколкото проявата на злобни отговори
    В началото, да. Но, както с всяка подобна тема, до няколко часа щеше да е потънала в забвение и никой нямаше да й обърне внимание. Вместо това тя избра да направи от мухата слон и само за ден успя да създаде форумна драма и да се превърне в трън в очите на редовните потребители.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на adoreher
    Ще мьлчиш като путка, щото се държиш като путка
    и то от ония лигавите, дето си мислят че като се появят, светът ще завърти около тях

НИКОЙ НИЩО НЕ ТРЯБВА ДА ТЪРПИ, ДРАЗНЯ СЕ ОТ ФАКТА, ЧЕ ВЛЯЗОХ ТУК ДА РАЗНООБРАЗЯ, И ВЕДНАГАА СЕ ЗАПОЧНА С ТЪПОТИИТЕ И ТУК, ПРОСТО НЕ СЪМ СВИКНАЛА ДА СЕ ДЪРЖАТ ТАКА С МЕН И КОГАТО СТАНЕ НЕМОГА ДА НЕ СЕ ЗАЩИТЯ

Цитирай Първоначално написано от adoreher Виж мнението
    Ще мьлчиш като путка, щото се държиш като путка
    и то от ония лигавите, дето си мислят че като се появят, светът ще завърти около тях

АМА ЕТО ТИ ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СЕ ЗАЯЖДАШ, ХАЙДЕ СПРИ СЕ К'ВО ЗАПОЧНА ДА СЕ ДЪРВИШ БЕЗ СМИСЪЛ, ХАЙДЕ КАТО СТЕ ТОЛКОВА ПО-КУЛТУРНИ, УМНИ, МОЖЕЩИ И РАЗБИРАЩИ ОТ МЕН ГОВОРЕТЕ НОРМАЛНО, КАКТО ВИЖДАТЕ СЕГА СЕ ДЪРЖА КАТО ЧОВЕК...

Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    И на нас не ни се нрави такова държание, ама...
    Е ДОБРЕ ДЕ СЛЕД КАТО ВИЕ ЗАПОЧНАХТЕ, КАКВО СЕ ОЧАКВАШЕ АЗ ДА МЪЛЧА ЛИ

Banned Мега фен
    miminko вземи я заключи тая тема щото авторката ако продължава така държанието в кофата ( което малко хора го разбират) ще се пренесе тук,ще я нареждат,а тя ще се взима на сериозно и ще пише глупави коментари

Banned Мега фен
    irenka_96 извинявай за страничния въпрос,но това на ава ти ли си ?

Голям фен Аватара на adoreher
    Не обичам банани
    Авторката ще търпи такова отношение докато не слезе на нивото на простосмъртните
    Или не ни освободи от присъствийцето си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си