.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 127
    Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Гаджето ти не ти позволява да пушиш,тоест мисли за здравето ти. Откажи цигарите ако искаш връзката ви да продължи. А и не само заради връзката ви,а и заради самата теб-замислила ли си се колко много вредят цигарите? Че и водят до пристрастяване... и като свикнеш веднъж,почваш да пушиш по две кутии на ден...така беше при баща ми,че и при майка ми,ама това е друга история.
    Последно редактирано от ~The Smile~ : 11-10-2012 на 18:09

Супер фен Аватара на djipsito
    Че то ако тръгнем с примери.... гаджето на братовчедка ми не искаше да я целува, щото пушела. Тя ги отказа заради него. Той пък се занимава с наркотици, анаболи и др истории и ги вкараха в затвора за нз колко време. От тогава и двамата пушат от нерви. А братовчедка ми почна и да друса покрай него.

И кво ? Да спре цигарите викате... щото на някой си така му скимнало. Пътя...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ква е тая мода да се тровите с цигари не знам...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Ква е тая мода да се тровите с цигари не знам...
    К'ва е тая мода да пишем тъпи, безполезни коментари?
    Пф.

Подкрепям джипсито.

Град
    Някъде из София...
    Един ден като пораснеш, ще разбереш каква е.

Град
    София, България
    Теб засяга ли те по някакъв начин това дали сульо и пульо пуши? Не, нали? Тогава не ми говори за порасване.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Тва е игра на характери, кой пръв ще направи компромиса. Кой пръв ще поддаде, кой е по-манипулируемия, кой е по-добрия в думите и изкуството на убеждаване. Тук не става въпрос за цигарите, става въпрос за доминиране. Ината не е опция, нито ултиматумите. Стигне ли се до там значи и двамата са много много боси в социалните умения.

От друга страна... за да има развитие, единия трябва да отстъпи. Ако ли не - явно никой от двамата няма желание за поддържане на тая връзка, а само си губят времето. Което е една друга тема.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Някъде из София...
    Кой ще отстъпи зависи от убежденията. В случая непушача го исказащото мисли за здравето на полоивнаката си, а от друга страна нея я подтиква пристрастяването. Кое е по - силно?

Дори и да се постигне уж някакъв резултат пушене ще има дори и зад гърба на единия. Не е до воля тук, нито до доминиране. По - скоро на кой първи ще му писне от караниците.

Голям фен Аватара на magita
    Мразя да ми казва какво да правя. Няма значение дали пуша, не е като да се друсам. Т'ва е моя живот и ще си изживявам както искам. Не ме интересува мнението на някой който след 4 месеца няма да е до мен. Заплашването и манипулирането е отвратителен навик особено когато е свързано с родителите.
    Дали ще умра на 40 или на 50 или на 80 няма никво значение, щом ми доставя удоволствие го правя.

Всеки си има различно разбиране за живота, различен морал, различни ценности и е супер глупаво да навираш твойте в носа на другия. Различни сме и няма как да станат нещата, ако не се приемаме такива каквито сме.

Но като се замисля, ако някой приятел започне да ми опява за вредните неща ще ми стане супер миличко.
    Намираш му и ти кусурите и почваш да му ги вреш в лицето, за да види колко е яко (:
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Град
    В мислите на хората
    Радко - последното, за което става дума при подобен род ситуации е здравето на другия и безкористното добро. Цялата работа е да стане мойто, щото аз мисля че съм по правия от другия. И щото ми прави кеф, да се налагам над другите. Пристрастеността също не играе чак толкова роля.

Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Радко - последното, за което става дума при подобен род ситуации е здравето на другия и безкористното добро. Цялата работа е да стане мойто, щото аз мисля че съм по правия от другия. И щото ми прави кеф, да се налагам над другите.
    С тва съм съгласна.

Пристрастеността също не играе чак толкова роля.
    С тва не съм. Аз пуша от 5-6 години... Първо, пристрастена съм, дори да не пуша много, не мога без да пуша. Второ, нямам нито желание, нито воля да ги откажа. То, айде, ако имам желание, воля ще намеря все отнякъде... ама аз го нямам. Наистина. Трето, ако случайно се окажа толкова тъпа, че да реша да ги отказвам заради гаджето, дали ще ме изтърпи в периода на абстиненцията ? Ще ми изтърпи ли всички нерви и всяко недоволстване и т.н ? Щото е най-лесно да кажеш, откажи ги, ама после...

Не знам колко е до тва кой колко се налага и доминира във връзката. Не ме ебе мен тва нещо, щото не го възприемам така. Харесвам си порока и не искам да се отказвам от него. Ако някой има проблем с пушенето ми, да не се събира с мен, да не говори с мен и т.н.

Че той може да е пристрастен към МакДоналдс, да умира, да обожава да яде вредни храни като цяло, от къв зор ще му кажа аз да спре да се тъпче, щото, видиш ли, било вредно. Ами окей, вредно е, ама всеки сам си избира кво да консумира.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Град
    В мислите на хората
    Джипси - лошо няма да ги откажеш заради някого. Не за това говоря. Желание, ако имаш и воля ще дойде. При теб явно липсва, щото сама си каза - че харесваш това че пушиш.

Да, всеки си избира кво да прави с живота си, ама когато става въпрос само за него си. когато си във връзка - се съобразяваш с другия. Ако не искаш - това е друга бира, която няма да обсъждам в момента. Да заявиш на половинката си - не ме ебе кво си мислиш, аз ще си правя квото си искам е меко казано нагло. Точно като децата в първи клас.

Да, знам че се отклонявам прекалено много. Проблема не е да откажеш цигарите/алкохола/наркотиците/спорта/шоколада заради гаджето си. Това е нещо нормално. Проблема идва когато това ти се налага, като кредитен консултант нова промоция на лаптопи в технополис. Надявам се ме разбираш.

Dr. Gregory House

А да кажеш "Искам да спреш да пушиш" не е нагло изобщо.

Аз самата съм го казвала, само че на тревоман, и в момента, в който го казах, осъзнах колко съм нагла, ти ми говориш : D
    Говорете с резон, бе, хора.
    Никой няма право да ти казва кво да правиш с живота си.
    И пушачът не че не иска да е с теб, ама ако му даваш наклон на 'уя много ясно, че няма да е доволен.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Аз не разбрах защо тя ще излиза лошата,че не позволява на приятеля й да я контролира? Той си е бил наясно,че тя пуши и изведнъж решил,че вече не му изнася.. Даже я заплашва, какъв кретен. И какво - ще отиде, ще каже на техните, ще й докара един куп караници,наказания и др. на главата, но тя щом иска да пуши - ще пуши. При това някой, ако ми го причини на мен ще му бия шута на секундата. Значи оплювате когато момиче се опитва да промени момче, но обратното не важи?
    Моето мнение е всеки да си търси спрямо критериите си. Ако има нещо,което не те радва - или си готов да направиш компромис или не се занимаваш. От къде на къде ще се налагаш?
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Супер досадно е да ти мрънкат за цигарите, никога не бих ги спряла, щото, видиш ли, не ми ПОЗВОЛЯВАТ(?!) да пуша, при положение, че аз самата нямам желание да го правя, хаха. Единственото, което аз бих направила, е да не пуша в негово присъствие.
    А колкото до това, че той мислел за здравето й: тук изобщо не съм съгласна. Проблемът всъщност е в това, че на някои непушачи им е неприятно да се дими около тях. Работата със здравето по-скоро ми се струва като нещо, зад което се прикрива реалният проблем.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    Глупости.
    Говори с него, ако му пречи димът-не пуши, когато е в стаята, частичен компромис винаги може да се направи.
    Тъй.

Приятелка не ми е мрънкала за цигари, а още повече за здраве, което нямам. Не се променяй заради някой си.

И аз бих ти забранила.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Да, всеки си избира кво да прави с живота си, ама когато става въпрос само за него си. когато си във връзка - се съобразяваш с другия. Ако не искаш - това е друга бира, която няма да обсъждам в момента. Да заявиш на половинката си - не ме ебе кво си мислиш, аз ще си правя квото си искам е меко казано нагло. Точно като децата в първи клас.

Да, знам че се отклонявам прекалено много. Проблема не е да откажеш цигарите/алкохола/наркотиците/спорта/шоколада заради гаджето си. Това е нещо нормално. Проблема идва когато това ти се налага, като кредитен консултант нова промоция на лаптопи в технополис. Надявам се ме разбираш.
    Обърнете внимание на целия цитат. Особено на удебелената част.
    И спрете да се правите на независими.

Да не кажете, че нямам отношение:
    Аз не пуша, приятелят ми пуши. На този етап не ми пречи по никакъв начин (освен когато съм болна - тогава ми се гади от дима и той не издиша към мен), но в момента съм на 18 години и някакси съм склонна да си пренебрегвам здравето. Когато обаче стана на повечко, нито ще ми е приятно да съм пасивен пушач, нито спалнята да ми мирише.
    Да не се отклоняваме и към темата със забраната за пушенето.

^На мен примерно ми пречи около мен да се пуши. Имам 8 пневмонии и това не е гевезелък. Освен че ме дразни и наистина ми пречи.
    Аз и моята компания цялата сме непушачи. Може би затова съм свикнала да не се пуши около мен и се дразня когато излизам с момче пушач. Това че е вредно за дробове, организъм, коса, кожа, каквото се сетиш няма да го казвам. За мен лично е грозно и противно особено за момиче.
    Има някакви нормални граници, с които мога да се съобразя и съглася, но има и нагли пушачи. Да ми каже "ш прая кот си искам" си е чиста доза провокация, на която няма как да не отговоря.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Аз не пуша, приятелят ми пуши. На този етап не ми пречи по никакъв начин (освен когато съм болна - тогава ми се гади от дима и той не издиша към мен), но в момента съм на 18 години и някакси съм склонна да си пренебрегвам здравето. Когато обаче стана на повечко, нито ще ми е приятно да съм пасивен пушач, нито спалнята да ми мирише.
    Да не се отклоняваме и към темата със забраната за пушенето.
    Искаш да кажеш, че сега нямаш проблем, но ако се задържите заедно докато станеш на "повечко" - ще му поставиш ултиматума? Или той още от сега е наясно какво ще следва (защото това вече е друго) ?

Град
    София, България
    ^Ти пък къде се бъркаш?

Защо изобщо ще излизаш с момче пушач, когато те дразни и имаш 8 пневмонии? За да излезеш с момче пушач трябва първо да си му казала/намекнала/показала, че нямаш нищо против това, че пуши. Или пък да си го приела въпреки този гаден порок. НО, да почнеш да му опяваш за здравето и това как трябва да ги спре, след като си направила едно или двете от гореизброените от мен неща, е чиста наглост.

п.п. към джолие е тоя пост

Не, не опявам за здравето и т.н. като майка. Аз просто си казвам мен това ме дразни и толкова. Ако е възпитан, ще се съобрази да не пуши около мен. Ако изнаглее, ще си намеря начин да изнаглея и аз.
    Не бих отказала да излизам със свестен по останали качества пушач, защото е пушач, но ако мога да избирам, бих желала да не е такъв.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    ако мога да избирам, бих желала да не е такъв.

Можеш!?! о.О Никой не те е пуснал в стая с пушачи с нареждането да избереш от тях.

Град
    София, България
    Ако не ти харесва някой да пуши, няма да си около него докато той пуши. Няма да му опявяш за възпитанието му.

А, и значи пушачите не са свестни?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Искаш да кажеш, че сега нямаш проблем, но ако се задържите заедно докато станеш на "повечко" - ще му поставиш ултиматума? Или той още от сега е наясно какво ще следва (защото това вече е друго) ?
    И двамата сме на мнението, че сега можем да си позволим да сме малко по-безотговорни относно здравето си (в допустими за нас граници, естествено), но след 10-15-20 години няма да е така. Няма да му поставям ултиматум.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си