.
Отговор в тема
Страница 2 от 102 ПървиПърви 1234561252 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 2530
    Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    100 май
    Ух,чак на мен ми се досвидяха 20лв за 100мл

Нали Затова питах дали чак толкова си заслужава 20те лв.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на wiiwa
    Момичета, с какво донякъде да компенсирам маските ? Не съм си правила от много отдавна защото нямам време.

Ами ..може би ако стоиш повече време с купената маска,макар че далеч не е заместител на домашните маски,но все пак.
    Сега си направих маска: зехтин,мед,горчица на прах

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Момичета, с какво донякъде да компенсирам маските ? Не съм си правила от много отдавна защото нямам време.
    кристали или някакво спрейче след баня/някакво масло ... + купена маска за 5 мин. в банята.... другото е стимуланта на икаров.... 5 мин. са ти напълно достатъчни да се наклепаш и стоиш 15 мин и отмиваш... може и повече де,но щом нямаш време

Имате ли мнения за спрея на Елсев с аргинин (черния) или серията като цяло?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    Имате ли мнения за спрея на Елсев с аргинин (черния) или серията като цяло?
    не,но см срещала доста положителни мнения

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от yoLo0 Виж мнението
    Честита нова темичка
    Днес ми подариха спрея на syoss с топлинна защита, но незнам дали да го използвам и дали е добър.. Объркаха ми се плановете с този спрей Мислех да си купя този http://zlatnaribka.com/zashtiten-spr...l#.UJ6j_GcwloE ..
    Днес нямах време за маска а и трябваше да излизам.. Преди миене си размацах едно яйце в корените за 5 мин. и се изкъпах.
    Дори не го пробвай.
    Мирише отвратително.

Супер фен Аватара на weheartiit
    колко струва стимулнта на икаров и каква по-точно му е функцията ?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    колко струва стимулнта на икаров и каква по-точно му е функцията ?
    около 5-6 лв,подхранва и помага за растежа... в състава му има много масла ( и етерични)

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Много ли си заслужава 20те лв? Тя ако отиде дали ще и дадат тестери?
    Еми според мен си заслужава,поне аз съм доволна.Не знам дали ще й дадат тестери,на мен ми дадоха щото се зачудих дали да дам 20лв и оная се усети,че се зачудих и реши да ми даде тестери,за да я пробвам.100мл е.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    Еми според мен си заслужава,поне аз съм доволна.Не знам дали ще й дадат тестери,на мен ми дадоха щото се зачудих дали да дам 20лв и оная се усети,че се зачудих и реши да ми даде тестери,за да я пробвам.100мл е.
    Ама не разбрах тва само в корените ли се слага? Моите бързо се омазняват, пък надолу си е нормална, пък ако е ефикасно да си го поръчам от някъде

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    Ама не разбрах тва само в корените ли се слага? Моите бързо се омазняват, пък надолу си е нормална, пък ако е ефикасно да си го поръчам от някъде
    Слага се по-дължината,но оная лекарка каза че може леко в корените да сложа,след като си намажа дължината.

О,забравих да кажа,че стоях само 2часа с маската,но пак ми е мекичка косата.

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    На моята опаковка пише 5.60. Иначе аз си мажа обилно корените с него и съвсем малко слагам по краищата. Все пак за растеж пише, че се маже в корените. Не ми се омазнява косата и много лесно се отмива.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    Утре смятам да си направя тази маска :

Маска за коса с бадемово масло
    Продукти:
    1. един жълтък
    2. една и половина с. лъжица бадемово масло
    3. две супени лъжици кисело мляко
    4. две с. лъжици мед
    5. десет капки водка

Какво мислите за нея,колко време да я държа 2часа стигат ли ? И с какво мога да заменя водката ?
    Много готина маска,много съм доволна,косата ми стана мека и блестяща )))) Колко често мога да я правя ?всяка седмица ,през седмица ? Или да я редувам с някоя друга ...Че да не прекаля.. И още един въпрос дали косата се изтощава от къдренето с ролки? Гледам да я щадя вече ,пресата е най-големия й враг..(горката)
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    На моята опаковка пише 5.60. Иначе аз си мажа обилно корените с него и съвсем малко слагам по краищата. Все пак за растеж пише, че се маже в корените. Не ми се омазнява косата и много лесно се отмива.
    Аз питах за тестерите на Титинка. Стимуланта го ползвах преди много време, много е хубав, слагах си обилно и в корените и по дължината. Много бях доволна, обаче сега няма от къде да си го купя

Banned Мега фен
    Много готина маска,много съм доволна,косата ми стана мека и блестяща )))) Колко често мога да я правя ?всяка седмица ,през седмица ? Или да я редувам с някоя друга ...Че да не прекаля.. И още един въпрос дали косата се изтощава от къдренето с ролки? Гледам да я щадя вече ,пресата е най-големия й враг..(горката)
    можеш всяка седмица да я правиш... дори и по 2 пъти в седмица,но не повече... и да... но ако я къдриш през ден и чупките са на едно и също място.. косъма се пречупва... но това е ако го правиш примерно през ден около 3-4 месеца и стоиш по 10 часа примерно с ролки.. и аз се къдря ролки от 2 седмици...

Banned Мега фен
    аз си направих обичайната маска ( жълтък,кисело мляко,оцет,мед и тривитаминол ) и стоях 4 часа ..след баня си сложих половин ампулка против косопад,сега ще си сложа ролки и утре ще оформям с балсам/масло къдриците и ще напръскам със спрея ми за слънце-вече няма много,но е годен до 1.2013 и мисля да го изхарча ...

Ами попринцип няма да и навреди една и съща маска,но под-боре ги сменяй,за да не ти свиква само на тези продукти косата. Можеш всяка седмица да правиш маски,да.

Не мисля,че къдренето с ролки изтощава,освен ако не си лягаш с мокра коса и с ролките..Ако правиш така,можеш един копринен шал да овисаш в/у косата

Аз си седя с жълтък и зехтин. Много бях занемарила маските, все не ми оставаше време лятото... а косата ми още по-вече изгоря от слънцето. Та сега съм решила да я възстановявам. Мислех днес да си купя бадемово масло и забравих, та сложих пак зехтин. Мисля и тривитаминол да си взема или стимуланта на Икаров, чудя се.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Banned Мега фен
    аз се накъдрих със сламки,а не с ролки

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    FuCKkK13 и fizzyg Мерси момичета С ролките ще спя ще си увия главата с кърпа да видим утре какво ще стане
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Момичета, чували ли сте за шампоани СЪС тривитаминол? Мнение?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

http://beautycosmetic.biz/biopharma-...li-p-1730.html Тези кристали хубави ли са?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си